Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Ja mislim da je kod Geopoetike cele nedelje popust, jer je Svetska nedelja knjige.
Ali, bolje proveri, Lamar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Skarletno slovo" Natanijela Hotorna,
Ja mislim da je kod Geopoetike cele nedelje popust, jer je Svetska nedelja knjige.
Nisam gledala sajt, ali C&A je generalno povoljna radnja.
Ima dosta klasičnijih stvari. Ali i modernijih i onih za mlađe, a ja sam naravno modernija i mlađa![]()
![]()
Sama da si stavila tašnice, je l' ti jasno! Ja, po običaju, ne mogu da ih nađem...Dobro, dobro, profesorice šta se odmah ljutiš.
Možeš valjda da nam ponoviš još jednom![]()
Neću da se bijemo danas, danas je za nas crveno slovo. Svetski dan knjigeSama da si stavila tašnice, je l' ti jasno! Ja, po običaju, ne mogu da ih nađem...
Neću da se bijemo danas, danas je za nas crveno slovo. Svetski dan knjige![]()
![]()
Meni od ovih popusta za Dan knjige najbolje zvuči Geopoetikin. Još samo da se nakanim da odem, sto nekih stvari nakrcam sebi na vrat pa ne znam gde ću pre. I još na forum dolazim
Restauraciju sam pljucnula ovde jer sam očekivala više od te knjige, ali, kako vreme prolazi, u sećanju mi postaje sve bolja i bolja. Da li se i vama to dešava?
Ne znam da li sam ovde iznela utiske o Vrtu večernjih magli - Malo je davila, ali mi se posle dopala, tako da mi nije žao što sam je uzela. Mogla bih i njegovu Kišu na dar da pročitam, kad opet budem raspoložena za mentalno putovanje u egzotične krajeve jugoistočne Azije.
Ustala sam jutros ranije da bih završila Bujno leto (a ionako mi se nije spavalo). Tako je živopisna, prosto pršti od zvukova prirode.
Meni od ovih popusta za Dan knjige najbolje zvuči Geopoetikin. Još samo da se nakanim da odem, sto nekih stvari nakrcam sebi na vrat pa ne znam gde ću pre. I još na forum dolazim
Restauraciju sam pljucnula ovde jer sam očekivala više od te knjige, ali, kako vreme prolazi, u sećanju mi postaje sve bolja i bolja. Da li se i vama to dešava?
Ne znam da li sam ovde iznela utiske o Vrtu večernjih magli - Malo je davila, ali mi se posle dopala, tako da mi nije žao što sam je uzela. Mogla bih i njegovu Kišu na dar da pročitam, kad opet budem raspoložena za mentalno putovanje u egzotične krajeve jugoistočne Azije.
Ustala sam jutros ranije da bih završila Bujno leto (a ionako mi se nije spavalo). Tako je živopisna, prosto pršti od zvukova prirode.
@ Krasuljak: Hvala ti na info!Samo danas u Geopoetici, a u Vulkanu traje do 27. 4.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/555759-Biblioteka-2?p=27875748&viewfull=1#post27875748![]()
Idemo u subotu u Knez pa ćemo i tamo pogledati po radnjama.C&A sam ja gledala na sajtu, nikad nisam svratila kod nas, mada sam na sajtu videla par zanimljivih stvarcica..
Elefteria, a da pogledate u drugom P.S-? Ili mozda u Affrodite Mode Collection?
Potpuno si u pravu ovo za gradsku, totalno nezainteresovani..Meni je zato nekad simpa da ih cimnem kad sam tamo - pitam da mi pomognu..
ali stvarno su mrtvi 'ladni generalno..
Jednom prilikom nisam mogla da nadjem stariju knjigu M.Fiorato, ispregledah sve tamo na F - nema, odem njih da pitam (mozda je gore, sta znam)
a ona mi kaze - pogledajte tamo pod slovo FMa ne ja znam
![]()
Ono sto je isto glupo kod njih, kada gledate u elektr. katalogu, nekada pise da li je knjiga dostupna ili ne,
a u biblioteci kazu - samo bibliotekar to moze da vam kaze![]()
Zanima me Skerletno slovo, ali je bilo na citanju... To je klasik, ako se ne varam.
Veštice, je l' si živa? Zaboravila si da postojimo?Samo da vas pozdravim , nnč faza ...
(Dodju tako dani , kad shvatiš, da bi od samog života mogao da napraviš roman. Tada, ništa ne drži tvoju pažnju i sve što pročitaš nestane sa obavezama.)
Veštice, je l' si živa? Zaboravila si da postojimo?![]()
Sad jesam , nisam bila ali eto ... na sve se čovek navikne
Isuse...![]()
![]()
e devojke žene urmašice drugarice....je l neko naručivao knjige od izdavačke kuće ''utopija''? imaju neke romane - odavno sam ih čitala, a koje bih volela da imam na polici (''quo vadis'' sjenkejeviča i ''oblomov'' gončarova).
je l to ide sve ok kod njih?
Viđam njihov štand na sajmovima i to je sve. Ne znam da li imaju šta novo u ponudi, obično su to neke rasprodaje. U Nišu su uvek na margini, u istom ćošku...
Moja preporuka ti je da Quo vadis potražiš na Kupindu, meni su uvek bolja starija izdanja od novih. Ja sam tamo platila 250 dinara.
Do 27.4. 30 knjiga u knjižari Vulkan je na sniženju. Evo spiska http://www.knjizare-vulkan.rs/vest-Glasali-ste-za-TOP-30!_40117
hvala, krasuljak![]()