Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Procitala sam pa da preporucim - Zlatna Lala (Rozalind Lejker). Odose 700 strane u dva dana k'o nista, toliko je citljiva.
Sve mi se dopalo. I stil i prica i doba... :aha: Zaljubila sam se.
Pocela sam da je citam zbog Doba Lala koju sam procitala davno, a isto mi je ostavila dobar utisak. :D

Sada citam Grimizni Krug (Edgar Valas) i za pocetak nije losa, mada ni 30 strana nisam prosla.
Ovog Edgara teško da je neko osim tebe i mene čitao.
A nije loš, jel da? Oni stari normalni obični trileri :D
Ja sam čitala Veliko stopalo i još jednu, sad me mrzi da tražim.

pročitala Turski gambint-B.Akunjin
dopala mi se, još ću čitati Akunjina :D
brzo sam je pročitala, a nisam ništa veliko ponela kući pa sad dumam šta ću
mislim da imam ovde neku knjigu od Anite Damajant :think:
A i ovaj tip trilera mi se dopada.
Jednom Majče da se tebi i meni dopadne ista knjiga :D

Laki srecan rodjendan:zag:
Hvala, hvala :cmok:
Torta pojedena. Nema više :(

Sad cu malo Nika Gejmena i Nikadodjiju.
Valjda ce mi se vise dopasti od Okeana...
A ceka me i Izgubiti Juliju (dobila je ovde dobre kritike), a da i ne pominjem da jos nisam otisla u centar Zemuna do biblioteke da pokusam da nadjem Ostera... sto ti je odanost... ``moja`` biblioteka i dalje radi reviziju knjiznog fonda... :(

ne zbam zašto, ali to mi ne bi palo na pamet ;lol:
ja nekako volim da držim knjigu u ruci(i da kukam kad ne mogu da se namestim više jer celo popodne čitam)
Dan posle noći-Anita Damajant će biti

završih jutros knjigu uz kaficu
noćas sma čitala do kasno, neka komšijska mačka mi je bila pod prozorom i dozovala je momka jedno 3h pa svakako nisam mogla zaspati

dopala mi se ova knjiga, volim knjige iz kojih naučim nešto novo (to sam već pisala)
brzo se čita, pitka je
da li ste znale da su Britanci imali logor za useljenike u Izrael posle II svetskog rata?
ja sam ovo prvi put saznala iz ove knjige
http://en.wikipedia.org/wiki/Atlit_detainee_camp

Sad cu malo Nika Gejmena i Nikadodjiju.
Valjda ce mi se vise dopasti od Okeana...
A ceka me i Izgubiti Juliju (dobila je ovde dobre kritike), a da i ne pominjem da jos nisam otisla u centar Zemuna do biblioteke da pokusam da nadjem Ostera... sto ti je odanost... ``moja`` biblioteka i dalje radi reviziju knjiznog fonda... :(
Izgleda da je moja nova biblioteka sledeća na redu. Rekli su mi da vratim knjigu do 25. februara i nisu mi dali ništa da uzmem. Taman ću da obidjem druge biblioteke. Nego, koliko im to dugo traje ta revizija. Kad ikad su počeli tamo kod tebe.

Moje citanje Dzil Mensel - Mislim na tebe ce potrajati..Posebno posle knjige kao sto je Udruzenje ljubitelja knjige i pite ljuskuse..

Nego, jel smeta jos nekom ovih 20 C u februaru? :sad2:
Meni smeta. Potpuno mi je nenormalno, čas mi vruće, čas mi 'ladno, ne umem da se obučem.
Džil Mensel se brzo čita, samo da se zaletiš... mada jeste teško posle neke takve knjige kao što je ULJKIPLJ.
Ja čitam Ukus koštica jabuke, ali mi nekako sporo ide. Imam puno drugih stvari da radim.

Moje citanje Dzil Mensel - Mislim na tebe ce potrajati..Posebno posle knjige kao sto je Udruzenje ljubitelja knjige i pite ljuskuse..

Nego, jel smeta jos nekom ovih 20 C u februaru? :sad2:

Kojih 20[SUP]0[/SUP]C? Juče u busu bilo 26,5[SUP]0[/SUP]C (ima termometar, neki novi bus) pa se pitam ko je klimakteričan a ko nije normalan...

- - - - - - - - - -

Inače, smeta mi, nego kako...

Izgleda da je moja nova biblioteka sledeća na redu. Rekli su mi da vratim knjigu do 25. februara i nisu mi dali ništa da uzmem. Taman ću da obidjem druge biblioteke. Nego, koliko im to dugo traje ta revizija. Kad ikad su počeli tamo kod tebe.

Revizija u mojoj biblioteci je pocela 1. januara, jos uvek nije zavrsena.
Rekose mi da to moze da potraje i do 2 meseca. :(

Samo da vam mahnem:cao:

Čitam i dalje Berkut, dobar je i žao mi je što razvlačim. Nešto nisam u raspoloženju za čitanje zbog nekih stvari, koncentracija mi je nikakva, pročitam par strana dnevno...
Dopada mi se komentar o Seči šume, zainteresovala sam se za tu knjigu.

Meni će baš u vreme revizije da istekne članarina.. i onda moram da se prijavljujem u nekoj drugoj biblioteci?!

Ako ti istice bas 25. februara, slobodno idi u svoju biblioteku da ti produze clanstvo, a mozes i usput pre 25.-tog.
Kada mi je receno za reviziju i kada nisam mogla da uzmem ni jednu knjigu, a kako vise nije bilo mesta za pecatiranje u clanskoj karti, bibliotekarka mi je ispisala novu clansku kartu... pa ako je revizija nije im ``pala bomba`` u biblioteku pa da ne mogu da odrade jednostavnu papirologiju oko produzenja clanarine.

- - - - - - - - - -

Zbog nas ceo region cita samo Ostera i Bernharda. :)

Ako ti istice bas 25. februara, slobodno idi u svoju biblioteku da ti produze clanstvo, a mozes i usput pre 25.-tog.
Kada mi je receno za reviziju i kada nisam mogla da uzmem ni jednu knjigu, a kako vise nije bilo mesta za pecatiranje u clanskoj karti, bibliotekarka mi je ispisala novu clansku kartu... pa ako je revizija nije im ``pala bomba`` u biblioteku pa da ne mogu da odrade jednostavnu papirologiju oko produzenja clanarine.

- - - - - - - - - -

Zbog nas ceo region cita samo Ostera i Bernharda. :)

znači, nema ih nigde po bibliotekama?!
Ističe mi 5. aprila! Pitaću kad budem vraćala ovu jednu knjigu.

Na Drini ćupriju, koju moja ćerka neće da čita. Pitala je nastavnica i ona je nešto mrsila, priznala da je pročitala samo pola i ova joj da keca, ali ono što se kaže, običnom olovkom, pa kad pročita i javi se da odgovara dobiće šta zasluži. Ona je, naravno knjigu odmah gurnula u fijoku i nije je više ni pogledala. Inače je bila užasnuta o čemu Andrić piše, nabijanje na kolac i slično. Ja znam da me to nije nešto pogadjalo, skoro mi bilo normalno. A ne mogu da kažem da sam odrastala uz više nasilja i ubistava, nego moja deca. I u filmovima i u Dnevniku.
Čeznula sam da vidim Ćele kulu.
Rado, jel postoji još ta Ćele kula?

Samo za Bi

ofzm0k.jpg

157zxuf.jpg

23ib2qd.jpg

1zef2p4.jpg
Čitam Stolarsku olovku :)

Hvala Night.... i ta Stolarska olovka se svojevremeno čitala i preporučivala. Imam je na spisku.
Jel ta Ćele kula sada u nekoj prostoriji? Tako mi izgleda na ovoj slici, kao da se vide neki reflektori sa plafona.
E nisam nikad bila u Nišu, i u još nekim gradovima u našoj bivšoj (i sadašnjoj) zemlji u koje sam želela da odem (Zagreb, Ljubljana, Mostar, Varaždin..). Mislila sam to je tu, uvek ću moći da odem. A ispade da uopšte nije tako. Možda da požurim da odem u Suboticu, Kragujevac, Leskovac, Vranje.... dok se i njima (daleko bilo) nešto ne desi.

Devojke, da li ste kupovale knjige ``Carobne knjige`` sa njihovog sajta koje su na popustu - 5 komada - svaka 100,00 dinara + troskovi dostave 150,00 dinara, pa sve ispadne 650,00 dinara?
I pitanje: Koliko dugo se ceka kurirska sluzba?
Sad pre 5 minuta sam narucila 5 komada, pa moram da ``namaknem`` jos 150,00 dinara da bih mogla postaru da platim.
``Vita jela - zelen bor``, molim brzi odgovor! :)

E bre,. Rodo, mogla si da odeš do Lagune u Zemunu (kad kreneš u biblioteku kod pijace) i ustediš 150 dinara, kao sto sam ja. Jos sa racunom dobiješ 50 % popusta na predstave u nekim bgd pozorištima. Sad sam zvala da pitam u kojim. Valjda će me to naterati da odem u pozorište, nisam bila već sramotno dugo.

Izvini, nisam odgovorila na tvoje pitanje, još sam te izgrdila :sad2::zag: Nešto mi se čini da su devojke dugo čekale te knjige... javiće se već one koje su naručivale

A sta cu... nigde mi se ne ide iz kuce.
Toliko bih potrosila na karte za prevoz. Nema veze.
Samo da mi ne traze vise od tih sto pedeset dinara za troskove postarine? To ne bi bilo dobro...
Neka, samo ti mene grdi, zasluzila sam i ovako i onako... Nisam dobra u poslednje vreme. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back