Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Možda ce i skrol da proradi kad izadjes i ponovo udjes. (iskljucis ili restartujes kompjuter). Ima onaj vic, a mozda je i istina: Kako programer popravlja kola?
Izadje i ponovo udje!
Izadje i ponovo udje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

(za vic)Ono je odgovor bio za Pahulju, ne znam kako bi bilo da Rada izadje iz busa kad je tako smaraju, pa posle ponovo udje...![]()

Misliš, narednog sata?Ovo je međugradska linija, nije Beograd-Batajnica...
![]()

Nismo...Nisam ni ja.
Zavrsila sam Smrt je neprovjerena glasin-Emir Kusturica.
Meni se svidela a verujem da ste je vec skoro sve i citale.
Ovo jesam i čini mi se da se "Vratice se rode" i mnogi drugi kune u nju, ali na mene nije ostalivla neki naročiti utisak. Najzanimljivije su mi bile čorbe i neka druga jela koja je pravila ne znam čija zena. Ali nije bilo recepata.Kerefeko, hvala za info. Čarobna knjiga ima zaista čarobnih knjiga![]()
I ja bih kupila Bibliju otrovne masline pošto je ovde toliko hvaljena. Bujno leto imam, ali još nije stiglo na red.
Danas mi drugarica donela ''Kad je Niče plakao'', pa moram i nju da uglavim što pre u raspored jer ne volim dugo da zadržavam tuđe knjige.
Tu knjigu su verovatno svi čitali sem mene.

Nismo...
Ovo jesam i čini mi se da se "Vratice se rode" i mnogi drugi kune u nju, ali na mene nije ostalivla neki naročiti utisak. Najzanimljivije su mi bile čorbe i neka druga jela koja je pravila ne znam čija zena. Ali nije bilo recepata.
Možda ce i skrol da proradi kad izadjes i ponovo udjes. (iskljucis ili restartujes kompjuter). Ima onaj vic, a mozda je i istina: Kako programer popravlja kola?
Izadje i ponovo udje!
U današnjoj Politici piše da će od sutra svakog dana biti objavljivane priče Agate Kristi o Herkulu Poarou. 50 priča. Jedino ne znam da li će biti to u vidu neke male knjižice ili u okviru samih novina.
Nisam ni ja.
Zavrsila sam Smrt je neprovjerena glasin-Emir Kusturica.
Meni se svidela a verujem da ste je vec skoro sve i citale.
Nađa ti upravo preporučuje Ptičjak (evo je pored menePročitala sam Hirurga, dobra knjiga i ovo mi je već druga knjiga iste autorke.
Lako se čitaju njene knjige, prisutna su sva osećanja i najbitnije da mi ni ubistva (više) ne izgledaju strašno.
).Nađa ti upravo preporučuje Ptičjak (evo je pored mene).

Nađa ti upravo preporučuje Ptičjak (evo je pored mene).