Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naljutile biste se kada bih napisala sta ja mislim konkretno o ovome o cemu pisete...
Ipak ne mogu da odolim... moram da pitam: Sta da rade oni koji nemaju nista i kojima su ama bas sva vrata zatvorena?
Ja sam takva... ja uvek zelim vise, bolje, jer mislim da je to u prirodi coveka da uvek zeli vise.

Pa, to je valjda u prirodi svakog čoveka, da želi više i bolje, ali dok se to ne desi, treba se radovati onom što imaš.
Kako nemaš ništa? Imaš ćerku, psa, zdravlje, imaš internet, nas, knjige koje te usrećuju... Malo li je?;)

Interesantno. Još da je autor malo pismeniji...

Čitam ''Noćni cirkus'' natenane, dopada mi se. Tajanstven je.

Drago mi je zbog ovih okupljanja, bilo bi lepo da se jednog dana sve okupimo. Ko zna. I da vidim taj prezrivi Radin pogled na knjige (''kao smrdljiv sir''), taj opis me je baš nasmejao. Ja tako gledam knjige ovih voditeljki-spisateljica kad nabasam na njih po prodavnicama.

Drago mi je zbog ovih okupljanja, bilo bi lepo da se jednog dana sve okupimo. Ko zna. I da vidim taj prezrivi Radin pogled na knjige (''kao smrdljiv sir''), taj opis me je baš nasmejao. Ja tako gledam knjige ovih voditeljki-spisateljica kad nabasam na njih po prodavnicama.

:zcepanje:

Upamtićete me po tom pogledu a la smrdljiv sir, kog ja pri tom nisam ni bila svesna. :lol:

Interesantno. Još da je autor malo pismeniji...

Čitam ''Noćni cirkus'' natenane, dopada mi se. Tajanstven je.

Noćni cirkus sam poželela da čitam i sasvim slucajno,vidim da je sestra uzela iz biblioteke.Svoj primerak sam kupila na sajmu.Ona svoj nije stigla da pročita,kao imam ja...

Sto se okupljanja tice,ako uspevaju da se okupe one zene na Coolinariki ( dugo sam verovala da je CoolinarKA),mozemo i mi.Samo treba mnogo ranije utvrditi datum,mesto,mozda i neki mini program,u smislu sta bi sve mogle i kuda....Joj,da je bolje vreme u smislu novca,pa da napravimo neki vikend izlet...

Pa, to je valjda u prirodi svakog čoveka, da želi više i bolje, ali dok se to ne desi, treba se radovati onom što imaš.
Kako nemaš ništa? Imaš ćerku, psa, zdravlje, imaš internet, nas, knjige koje te usrećuju... Malo li je?;)

Mogu napisati samo jedno, a to je da te volim, Rado. Sto si tako dobra i pozitivna.
Rasplakala sam se. U teskom sam zivotnom periodu. Razumite me, devojke.

Zabelelo...prvi sneg ove zime.Bar kod mene.

Nego da vam kazem,da je Čarobna knjiga najavila akciju od 8. Februara do 8. Marta, 5 knjiga za 499 rsd.
Spisak pedesetak naslova ce biti objavljen do pocetka akcije....eto.

Ognjena kapija nije losa. Avanturisticka, ako se ne varam, Nikom ni reci je Kobenov triler, a Ringispil je Ringispil. ;)
Nisam je citala, pa zato kazem, mada mnoge moje prijateljice kazu da knjiga nije losa, kao i ona njena druga knjiga, ne mogu da se setim sada tacno naziva...
Koja krecana kod mene... U pitanju je neka gospodja... gospodja Vilma i valjda njenp pismo.
Izguglajte ako zelite.

- - - - - - - - - -

Ognjena kapija nije losa. Avanturisticka, ako se ne varam, Nikom ni reci je Kobenov triler, a Ringispil je Ringispil. ;)
Nisam je citala, pa zato kazem, mada mnoge moje prijateljice kazu da knjiga nije losa, kao i ona njena druga knjiga, ne mogu da se setim sada tacno naziva...
Koja krecana kod mene... U pitanju je neka gospodja... gospodja Vilma i valjda njenp pismo.
Izguglajte ako zelite.
Morala sam da proverim. Jeste, Njena druga knjiga je Pismo gospodje Vilme. Ipak nisam toliki krec.

Zabelelo...prvi sneg ove zime.Bar kod mene.

Nego da vam kazem,da je Čarobna knjiga najavila akciju od 8. Februara do 8. Marta, 5 knjiga za 499 rsd.
Spisak pedesetak naslova ce biti objavljen do pocetka akcije....eto.
Ja se radujem. Mislim da sam na prošloj akciji nešto preskočila a htela sam, pa eto prilike :)

Čitala sinoć Nesbea. Otišla u krevet ovako
smilie_girl_189.gif
:zeek:
smilie_girl_189.gif

Frajer sa susednog groba - simpaticna i lagana knjigica, jedna od onih za plazu.
Cita se lagano, pitka je, na momente beskrajno zabavna, na momente dosadnjikava, al sve u svemu limunadica bez nekog konkretnog umetnickog dojma niti poruke koja ce da vas dirne.
Poneti na more, zimovanje, izlet.
Ili ne, ako imate nesto pametnije na raspolaganju.

Ja postavih link u prethodnoj poruci, na prethodnoj strani za Laguninu ediciju, niko nije reagovao:ljutka: :cmok:
Je l Biblija otrovne masine za kupovinu? Znam da ste hvalile..

p.s. Je l' imate problema sa smajlijima, kad otvorite prozor za smajlije, pa hoćete sve da vam prikaže, da neće uopšte da reaguje skrol? Prikazuje mi samo ove zimske, one druge neće... Mogu da ubacim u tekst te prikazane, ali trebaju mi i oni drugi a nešto ne radi. Pa pitam da vidim da li je kod mene neki problem?

Poslednja izmena:
Jesi probala da pritisneš More? Onda se prikažu svi i može da se skroluje. Ako si probala, izvni.
Videli smo i tvoj link, ali .... ja slabo reagujem na kupovine, ostale možda nisu bile tu ili nisu obratile pažnju.

Bilblija otrovne masline može da se kupi. Ja mislim da je dovoljno dobra, mada sam je odavno čitala pa pomalo zaboravila, ali mislim da jeste knjiga kojoj se možeš vratiti.
Ali njeno Bujno leto je svakako za kupovinu. To mi je sveže, i na prvom mestu pročitanih knjiga prošle godine.
Sad sam te samo zbunila. :zelenko2:
Nezgodno je nekome reći da li je nešto za kupovinu. Ako možeš da biraš, bolje Bujno leto.

E pa to kad pritisnem 'more', neće skrol ni makac.. Znači kod mene je nešto, ali ja nemam pojma šta.. Moraću nešto da iščačkam, ako uspem( kompjuteri i ja se nešto i ne slažemo baš...). Tako mi je bilo i pre neki dan, i ja sam pomislila da je možda nešto trenutno, ali evo sad se ponovilo i ne znam šta se zbiva...

Znam da ste sve videle link, šalim se ja malo, i otud i onaj poljubac gore:)

Imam Bujno leto, sa one akcije 10 za 999 od pre par meseci:) To je sledeća knjiga koju planiram da čitam:)
Nisi me zbunila, sad sam samo sigurnija da ću u šoping:D

e super što imaš Bujno leto. A za Bibliju, zavisi kolko košta, ako je na nekoj akciji, kupi, ali ako treba da daš 700-800 dinara.... ja ne bih dala toliko.

A jesi probala da klikneš negde na sredinu, bilo gde tog prozora sa smajlijima, kad si već ušla u More, pa onda sa onom strelicom na dole ideš dole. (tu desno gde imaš 4 strelice, na sve strane) I ja sam navikla na skrol, ali može i ovako

E sad vidim, hoće tako kad sam kliknula u prozor.:) Hvala :) Nego je radio skrol, i tako sam i koristila, i videla sam neće i nisam znala šta je, a nisam probala da kliknem u prozor:dash:

Imam max popust na kartici pa ću videti koliko će onda da košta... Ili ću da čekam Noć knjige...

Ja spremam slavu i ništa ne čitam.:( A tako bih volela. I u busu me već dva dana smaraju neke povratnice iz banje, željne priče, ne vide da mi je knjiga u rukama. Šta ću kad sam dobra duša, ne mogu da im skrešem već pričam s njima, a ič ne volim...:zkez:.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back