lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Lep citat. Baš.
A i u skladu je sa novim avatarom

A i u skladu je sa novim avatarom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala rodo
Ja sam cas raspolozenja za citanje cas nisam..i u zavisnosti od toga i citam..
Inace, izgleda da sam medju sporijim citacima (ako ne i najsporija) al' nema veze..

"...Pa mi je lepše da se zatvorim u svoju sobu, da prelistam neku poštenu knjigu i da još malo verujem, đavo ga odneo, da na svetu ima i lepih stvari...
A ima ih.
Verujte!"

I
Ostavila mi Rada bukmarke iz Horoskopa pa sam sad išla do Delfija u SKC da vidim šta ima. Ma nema ništa zanimljivo. Uzela u ruke Led Ivane Mihić, pa ostavila. Rada ju je pogledala ko smrdljiv sir nije htela ni da je dodirne.
A danas sam htela za bus da ponesem Kupe za dame, Anite Nair koju sam pre nekog vremena kupila na buvljaku za 50 dinara i nisam mogla da nadjem. Gde li sam to ostavila?

Oca sam joj obožavala. Prema njoj jedino osećam žaljenje zbog bolesti koja ju je bila snašla, ali, hvala Bogu, mislim da je izlečena.
 Oca sam joj obožavala. Prema njoj jedino osećam žaljenje zbog bolesti koja ju je bila snašla, ali, hvala Bogu, mislim da je izlečena.Smrdljiv sir...Oca sam joj obožavala. Prema njoj jedino osećam žaljenje zbog bolesti koja ju je bila snašla, ali, hvala Bogu, mislim da je izlečena.
Što se tiče Anite Nair, Kupe za dame sam obožavala. Već njen Bolji čovek nije ostavio takav utisak na mene.

Rado, pomešala si je sa Ivanom Žigon. Ivana Mihić je ćerka Gordana Mihića i Vere Čukić
Ali obe, po meni, nisu naročite glumice... a kakvi su pisci, neću ni da proveravam.
 Nisam obratila pažnju, a obe su pisale nešto.
 Nisam obratila pažnju, a obe su pisale nešto.

Verujem. Ali su za neke od nas teško dostižne...
Drago mi je da vam se svidja citat
Rado, lepota je u malim stvarima..svakodnevnim..Nije floskula(iako zvuci) nego je stvarno tako..
 Nego, brine me što je i tih malih stvari sve manje.
 Nego, brine me što je i tih malih stvari sve manje.
Verujem. Ali su za neke od nas teško dostižne...

Da.
Nisam registrovana ali bih se registrovala, posebno da bih nasla knjigu Vodic u razuman zivot

Znam, to je i moj moto.Nego, brine me što je i tih malih stvari sve manje.
Evo, da povratim raspoloženje:
"Sreća nije ono što priželjkuješ, već ono što imaš"- I. Andrić
Naljutile biste se kada bih napisala sta ja mislim konkretno o ovome o cemu pisete...
Ipak ne mogu da odolim... moram da pitam: Sta da rade oni koji nemaju nista i kojima su ama bas sva vrata zatvorena?
Ja sam takva... ja uvek zelim vise, bolje, jer mislim da je to u prirodi coveka da uvek zeli vise.
Procitala sam Pre nego sto izgorim... 7/10
Nisam se smirila dok je nisam procitala.
Sad uzimam Tanu Frenc i njeno Kobno mesto.
Kako misliš ama baš sva vrata zatvorena?Nikom nisu baš sva zatvorena...Ili ne rezumem smisao...

znam da ima, ali ja bih knjigu..
 znam da ima, ali ja bih knjigu.. ma i ja sam, imam fotokopiju ali ja bih eto bas knjigu..
 ma i ja sam, imam fotokopiju ali ja bih eto bas knjigu..
Pa tako... covek se jednostavno umori od cekanja i odustane od svega.
Ili sam ja u takvom periodu pa sve vidim crno. Kao u mom potpisu.
Ne znam sta da radim, da li da idem u biblioteku ili ne? Da se malo oraspolozim...
Ne ljutite se na mene. Malo sam zamracila temu.

to je zapravo jedna vrsta uvoda u REBT terapiju
 to je zapravo jedna vrsta uvoda u REBT terapijuPa tako... covek se jednostavno umori od cekanja i odustane od svega.
Ili sam ja u takvom periodu pa sve vidim crno. Kao u mom potpisu.
Ne znam sta da radim, da li da idem u biblioteku ili ne? Da se malo oraspolozim...
Ne ljutite se na mene. Malo sam zamracila temu.