Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala rodo :)

Ja sam cas raspolozenja za citanje cas nisam..i u zavisnosti od toga i citam..
Inace, izgleda da sam medju sporijim citacima (ako ne i najsporija) al' nema veze..:aha:

Ima nas još sporih, waterfall, nema veze. Čemu žurba!?

Ostavila mi Rada bukmarke iz Horoskopa pa sam sad išla do Delfija u SKC da vidim šta ima. Ma nema ništa zanimljivo. Uzela u ruke Led Ivane Mihić, pa ostavila. Rada ju je pogledala ko smrdljiv sir nije htela ni da je dodirne.

A danas sam htela za bus da ponesem Kupe za dame, Anite Nair koju sam pre nekog vremena kupila na buvljaku za 50 dinara i nisam mogla da nadjem. Gde li sam to ostavila? :think:

Lep onaj citatat, nekako me podseća na nešto starinsko. Uopšte je Mika Antić takav. Nekako kao detinjstvo i prva mladost.

I
Ostavila mi Rada bukmarke iz Horoskopa pa sam sad išla do Delfija u SKC da vidim šta ima. Ma nema ništa zanimljivo. Uzela u ruke Led Ivane Mihić, pa ostavila. Rada ju je pogledala ko smrdljiv sir nije htela ni da je dodirne.

A danas sam htela za bus da ponesem Kupe za dame, Anite Nair koju sam pre nekog vremena kupila na buvljaku za 50 dinara i nisam mogla da nadjem. Gde li sam to ostavila? :think:

Smrdljiv sir...:zcepanje::ok: Oca sam joj obožavala. Prema njoj jedino osećam žaljenje zbog bolesti koja ju je bila snašla, ali, hvala Bogu, mislim da je izlečena.

Što se tiče Anite Nair, Kupe za dame sam obožavala. Već njen Bolji čovek nije ostavio takav utisak na mene.

Smrdljiv sir...:zcepanje::ok: Oca sam joj obožavala. Prema njoj jedino osećam žaljenje zbog bolesti koja ju je bila snašla, ali, hvala Bogu, mislim da je izlečena.

Što se tiče Anite Nair, Kupe za dame sam obožavala. Već njen Bolji čovek nije ostavio takav utisak na mene.

Rado, pomešala si je sa Ivanom Žigon. Ivana Mihić je ćerka Gordana Mihića i Vere Čukić
Ali obe, po meni, nisu naročite glumice... a kakvi su pisci, neću ni da proveravam.

Bolji čovek ni meni nije bio nešto naročito, bilo jeftino da se kupi u Lilly-ju, a Kupe za dame ću da nadjem i pročitam. Negde je u kući. Možda mi pas sakrio.:zcepanje:

Rado, pomešala si je sa Ivanom Žigon. Ivana Mihić je ćerka Gordana Mihića i Vere Čukić
Ali obe, po meni, nisu naročite glumice... a kakvi su pisci, neću ni da proveravam.

Jao, jeste... :dash: Nisam obratila pažnju, a obe su pisale nešto.

Ivana Mihić mi je baš odvratna. Uopšte ne ume da glumi, kao ni njena majka. Zato i glume samo kod Mihića. Što bi reko Saul, skromno, u krugu porodice...:zcepanje:

Možda će ovo nekom biti zanimljivo http://www.laguna.rs/v2569_vest_dragulji_lagune_od_31_januara_u_prodaji_laguna.html
Neke od ovih knjiga imam (Avanture nevaljale devojčice, Lovac na zmajeve, Sedam Sunaca i Sedam Luna). Hvalile ste Bibliju otrovne masline, pa bih ja možda nju kupila..

Lepi su ovi citati što ste napisale:)
Imam dve knjige Riznica mudrosti, i tu stvarno ima svašta, i dobrih i loših citata, naravno. Jedna od meni simpatičnih, šaljivih je ''Žene troše novac tako brzo kao da on izlazi iz mode'', Buhvald :D

Poslednja izmena:
Znam, to je i moj moto.:ok: Nego, brine me što je i tih malih stvari sve manje.

Evo, da povratim raspoloženje:
"Sreća nije ono što priželjkuješ, već ono što imaš"- I. Andrić

Naljutile biste se kada bih napisala sta ja mislim konkretno o ovome o cemu pisete...
Ipak ne mogu da odolim... moram da pitam: Sta da rade oni koji nemaju nista i kojima su ama bas sva vrata zatvorena?
Ja sam takva... ja uvek zelim vise, bolje, jer mislim da je to u prirodi coveka da uvek zeli vise.

Procitala sam Pre nego sto izgorim... 7/10
Nisam se smirila dok je nisam procitala.
Sad uzimam Tanu Frenc i njeno Kobno mesto.

Naljutile biste se kada bih napisala sta ja mislim konkretno o ovome o cemu pisete...
Ipak ne mogu da odolim... moram da pitam: Sta da rade oni koji nemaju nista i kojima su ama bas sva vrata zatvorena?
Ja sam takva... ja uvek zelim vise, bolje, jer mislim da je to u prirodi coveka da uvek zeli vise.

Procitala sam Pre nego sto izgorim... 7/10
Nisam se smirila dok je nisam procitala.
Sad uzimam Tanu Frenc i njeno Kobno mesto.

Kako misliš ama baš sva vrata zatvorena?Nikom nisu baš sva zatvorena...Ili ne rezumem smisao...

Kako misliš ama baš sva vrata zatvorena?Nikom nisu baš sva zatvorena...Ili ne rezumem smisao...

Pa tako... covek se jednostavno umori od cekanja i odustane od svega.
Ili sam ja u takvom periodu pa sve vidim crno. Kao u mom potpisu.
Ne znam sta da radim, da li da idem u biblioteku ili ne? Da se malo oraspolozim...
Ne ljutite se na mene. Malo sam zamracila temu.

Ja sam te knjige 10 za 1.000 "sakrila" i ništa nisam uzimala da čitam.
Danas počnem Kupe za dame, Anite Nair... a onda odem u biblioteku, uzmem Na Drini ćuprija za ćerku i tako gledam po policama da li ima nešto interesantno da uzmem i za mene, a moja bibliotekarka mi ispod pulta izvadi Danijela Glatauera, Zauvek tvoj.
(To onaj što je pisao Kad duva severac i Svih sedam talasa), pa sam usput počela i to. Baš maštovit i originalan naslov. A tako je i u originalu.
Ali dobar je početak. Odmah su se upoznali tako što joj je on stao na nogu u prodavnici. Može li romantičnije :zaljubljena:

Ne znam sta da radim, da li da idem u biblioteku ili ne? Da se malo oraspolozim...

Idi u biblioteku, mozda naces neku lepu knjigu koja ce te oraspoloziti.
Onda i ti procitaj Vodic u razuman zivot :mrgreen: :lol: to je zapravo jedna vrsta uvoda u REBT terapiju

Čuj, nismo mi ovde samo da cesatitamo i radujemo se jedni drugima, može nekad da se podeli i kad je teško...
Dobra smo družina, zašto da ne...?
Umorna si , valjda se nanizalo,ali to ne znači da su sva vrata zatvorena..možda ih samo u ovom trenutku ne vidiš....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back