Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Počela sam danas da čitam Sonjine Vazdušne ljude. :super: U busu mi je bilo tesno, ruke mi se skratile (čitaj: dioptrija se provećala :(), išlo traljavo. Taman se zavalila u krevet kod kuće, dođoše gosti. Sad sam ih ispratila...:)
Sve u svemu, shvatila sam suštinu, ko su u stvari "vazdušni" ljudi. Jako mi se sviđa ideja. Možda i ja počnem s njima da komuniciram, jer sam doživela isto i to 2+1...:sad2:

Sad si me zaintrigirala i to jako...

Evo diiiiiivne današnje bibliotekarske družine :heart:
[/IMG]

Bi mi donela da čitam Kad duva severac i Svih 7 talasa :cmok:
Nema ih u mojoj biblioteci.

Da, ali skupim silikonima mogu da se pohvale koliko su ih platile, ili sponzori mogu da se hvale, kako god. Knjiga je naspram toga sića. Ali, za mene, i mislim sve ovde, vrednija itekako:) Oplemenjuje svakako:) Zamisli sponzora koji nekoj kupuje knjige?:lol:

:lol:

Za koji uzrast su ove knjige, jel mi jedanestogodinjaci mozemo da ih citamo ili je rano.
Ajde Parka daj user manual, pa da se opskrbimo :)
rano je, ne u smislu da će nešto da se šokira ili da nije prikladno nego 3/4 fora neće da shvati, ima da bude dosadno a greota je da tako upropasti pračeta ca ceo život (a ja imam više poverenja u dečje razumevanje stvari od ikoga koga znam)
pračetove bromelijade (kamionci, buldožerci i avionci) neki svrstavaju u kao dečje ali šta ga znam, onako, a i ni za odrasle mi nije prvi izbor
e, ali onda imamo serijal o džoniju maksvelu, 3 knjige: samo ti možeš da spasiš svet, džoni i bomba, džoni i mrtvaci. to može da bude zabavno i ima sve što treba da ima, putovanje kroz vreme i drugarstvo i sve sve. i naravno pračetovski je duhovito.

ja pocela da citam Isidoru.
nesto mi ne ide, bas je tesko za bus. :( uz ovu opsadu crkve svetog spasa, koju nikako da procitam, al ne odustajem normalno..:lol:...ne dodaje mi se jos jedna teska knjiga...tako da prelazim na Dopler! Sutra u busu hajho! Pa ako ni to ne ide, imam i miliankovica, njega cu valjda moci, sa naucnicima nemam problem. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back