Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taman sam danas pocela da razmišljam u smeru: nek' ide zivot,kako da propustim sajam...mozda ipak...,a onda smo sa divnim društvom proveli dan u prirodi i neplanirano je za naredni vikend pao dogovor da otputujemo u Hrvatsku..i eto sad se radujem koferima...
Ali i dalje me misli vuku ka sajmu..videcemo...

Kako sve?
Evo ide Milica, ide Pahuljica, ja još ne znam... ima ih još koje se nisu izjasnile...
Laktaj se ti ipak
smilie_wut_143.gif

Ja ne idem :aha:

Da upadnem opet ja sa pitanjem: kad ono bese sajam? :rumenka: :prstic:

- - - - - - - - - -

Aha, videh sad.
Uf,pa ja cu biti u Srbiji u tom periodu, jos kad bih uspela da iskonstruisem da dodjem na sajam
to bi bilo apsolutno sjajno :aha:

Ja sam toliko volela tu knjigu da sam tada odlučila (a čitala sam je pre XY godina) da će mi se ćerka zvati po jednom liku iz knjige. Aksinja :heart:

Moono je svojevremeno odmah pogodila koje ime je u pitanju, a ja sam mislila da je to bila samo moja fiks ideja i da drugima tako nešto ne bi palo ni na kraj pameti :D
E, sad, da sam dobila ćerku verovatno ne bih ovu odluku sprovela u delo :lol:
Teška je njena sudbina. To je žena nestvarne ljepote, al prokleta. Tek što joj se nasmiješi sreća, nešto je sasiječe. Nezgodno ime za dijete : )

Zavrila sam danas jednu obavezu koja me je pritiskala dugo, položila sam poslednji ispit na fakultetu. Moje studiranje se oteglo( nisam na to ponosna), imala sam krizu i uopše nisam mogla da učim, a onda u poslednjih par meseci položila 3 kapitalca(uključujući ovaj danas). Jeste da je danas nedelja, ali za mene je bila eto radna, ali se isplatilo:) Sad još imam da napišem diplomski i to je to:)
I sad ću imati više vremena da se posvetim čitanju:D
Sutra ću da napišem utiske o Zbogom nije kraj,Aleksandra Poter, a uzeću da čitam Nasledje, Ketrin Veb. Mislim da je Miličina mama rekla da je dobra, pa je ja pozajmih da čitam ( a na mojoj polici knjiga koje nisam pročitala, ne zna im se br, ali ne mari):D

Braaaaaavooooo!
Čestitam od srca! To je velika stvar,nesto sto uradiš za sebe,za citav zivot.Posle sveg truda,uzvišen osecaj!

Koliko je lepo sto pored knjiga, ovde delimo zivotne radosti i tuge.Kao zapis o jednom vremenu...

Meni je krenuo pesak,sva sam jadna,precvilela sam dok lek nije poceo da deluje....

Poslednja izmena:
Zavrila sam danas jednu obavezu koja me je pritiskala dugo, položila sam poslednji ispit na fakultetu. Moje studiranje se oteglo( nisam na to ponosna), imala sam krizu i uopše nisam mogla da učim, a onda u poslednjih par meseci položila 3 kapitalca(uključujući ovaj danas). Jeste da je danas nedelja, ali za mene je bila eto radna, ali se isplatilo:) Sad još imam da napišem diplomski i to je to:)
Sutra ću da napišem utiske o Zbogom nije kraj,Aleksandra Poter, a uzeću da čitam Nasledje, Ketrin Veb. Mislim da je Miličina mama rekla da je dobra, pa je ja pozajmih da čitam ( a na mojoj polici knjiga koje nisam pročitala, ne zna im se br, ali ne mari):D

Cestitam Pahuljo od srca!! Znam po sebi kolika je to obaveza, u svakom pogledu i bas mi je drago da si taj teret zbacila!:ok:

Jeeeee! :zskace:

Hvala vam svima, vama na ovoj strani, i vama za reputacije:heart:
Idem sutra do biblioteke da skupim literaturu i što pre napišem diplomski (dosta sam odugovlačila) i kad to bude, da zalijemo lepo ovde:pivce:

Kerefeko, brzo da ti to prođe, želim ti ja:)

završila U šumi
ne bih da budem cepidlaka i zakeralo, budući da sam pročitala knjigu za 3 dana, ali moram
volim ja knjige sa puno strana(oko 500), ali ne mogu da se otrgnem utisku da je moglo i na manje, bar stotinak(malo sam se smorila nekim nepotrebnim rečenicama, al ajde..sve sam pročitala)
druga stvar..ne volim nedovršene knjige, a ova to jeste...ok mi je kod krimića kad ostane da visi u vazduhu da li je pravi ubica uhvaćen, ali da se uvede u priču radnja iz prošlosti i da se ne da ni najmanje objašnjenje šta se desilo! e to nije u redu:rtfm:
naročito jer je je to bilo tooooliko bitno za radnju u sadašnjosti
pa onda neke sitnice koje su spomenute, a posle nije dato objašnjenje:neutral:

daklem, nije loša knjiga, nemojte me pogrešno shvatiti...ali ovo pobrojano mi pokvarilo utisak

:think: Nije teska, al jeste malo sumorna.
Sad, meni s emnogo svidela, citala sam je negde u kasnu jesen, tada je i ovde sve nekako sivo
pa mi je legla mnogo, i svidjaju mi se opisi predela i neba i krajolika.
Interesantnija mi je od U sumi, i citacu je opet za koji mesec, jednostavno se uzivim u nju, i ne smeta mi sto znam sta se desava i o cemu se radi.

Pazi, ima ih, ali su mnogo dobro uklopljeni u knjigu i u radnju, da ih u stvari i ne primetis odmah.
Ja sam se u prvom citanju knjige usredsredila na desavanja, em jos citala na engleskom, pa dok pohvatam ko sta kako...
Drugi put kad sam citala sam primetila i opise :lol:

Dobra je radnja knjige, dobar je zaplet, drzi te da citas jer te zainteresuje da vidis sta ce se destit, kako ce se razviti do kraja....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back