-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Jel Lausevic?![]()
Ne,
ova današnja (Edgar Alan Po)Laušević me tek čeka ...
..on mene čeka Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel Lausevic?![]()
ova današnja (Edgar Alan Po)
..on mene čeka Ja sam sasvim neočekivano došla do knjige i to zahvaljujući tome što radim danas. Dolazim na posao, upisujem se kod portira (takva je procedura), uzimam ključ, a on kaže "Čekaju te i novine". Te ja za novine, a ono knjiga. Novine urednici na sto, a knjigu meni u tašnu.Sutra uz Blic, Ubistva u ulici Morg, Edgar Alan Po. Ja ću da kupim, a da l' valja, pojma nemam![]()

Kakvo je to tajno predlaganje knjiga u reputacijama. Zahtevam da sve bude javno i transparentno!Snezna, izvini u reputaciji sam ti predlozila knjigu Petra Lazica, ali nisu ``mala`` vec ``Savrsena samoubistva``.
Mea culpa.
Samo da se javnem, nista ne citam
Biram izmedju Biblije otrovne masline, Ostavljena, Ljuljaska daha, Tamo gde mesec nije i Poslednja kineska carica. A mozda cu ipak uzeti nesto iz biblioteke
I samo da objavim da ja idem na sajam i to sa mojim Stefanom, tatu smo ubedili da cuva Milicu da bi nas dvoje uzivali sami. Divan mi je osecaj sto je porastao dovoljno da uzivamo zajedno i sto imamo ista interesovanja![]()
Ja sam sasvim neočekivano došla do knjige i to zahvaljujući tome što radim danas. Dolazim na posao, upisujem se kod portira (takva je procedura), uzimam ključ, a on kaže "Čekaju te i novine". Te ja za novine, a ono knjiga. Novine urednici na sto, a knjigu meni u tašnu.
Kakvo je to tajno predlaganje knjiga u reputacijama. Zahtevam da sve bude javno i transparentno!![]()
Možda još nekom dobro dodje.
To je divno, ići sa detetom. Uživajte u Sajmu.
Ja čitam Ljuljašku daha i odlično mi ide, prešla sam polovinu. Jeste tema teška, ali Herta zaista lepo piše. Likovi i situacije su tako lepo opisani, u kratkim crtama, jasno, slikovito, a bez patetike.
Ja čitam Ljuljašku daha i odlično mi ide, prešla sam polovinu. Jeste tema teška, ali Herta zaista lepo piše. Likovi i situacije su tako lepo opisani, u kratkim crtama, jasno, slikovito, a bez patetike.
Uzmi i Fazana posle.
Imam knjigučekala me na trafici
![]()
Lepo sam ti rekla...Uzmi i Fazana posle.
![]()
Čitala je na plaži... Jooj,što mrzim to...
Jeste o devojci koja mora da se podvodi da bi porodica dobila dokumenta za emigraciju. Uzmi, lepa je, jer su rečenice kratke i nekako poetične. kao prozna pesma... A kratko.A o čemu je Fazan? Da me ne iznenadi tema kao sa Ljuljaškom. Ja mislila to o nekoj devojci, njenom životu, nešto a la Svetlosti severa. Tako je mene taj naslov asocirao. A nisam pre nego što sam je uzela ni videla naslovnu stranu.
, nego Čovek je veliki fazan na ovom svetu,I nije Fazan, nego Čovek je veliki fazan na ovom svetu,

Glasam za BiblijuSamo da se javnem, nista ne citam
Biram izmedju Biblije otrovne masline, Ostavljena, Ljuljaska daha, Tamo gde mesec nije i Poslednja kineska carica. A mozda cu ipak uzeti nesto iz biblioteke
I samo da objavim da ja idem na sajam i to sa mojim Stefanom, tatu smo ubedili da cuva Milicu da bi nas dvoje uzivali sami. Divan mi je osecaj sto je porastao dovoljno da uzivamo zajedno i sto imamo ista interesovanja![]()

Glasam za Bibliju
Sjajno što ideš sa Stefanom na sajam
Ja još ne znam da li ću ići![]()

Ne, nikako. Ko to da pročita ako sad umreš...Devojke, bila danas u Platou da kupim Melanholiju otpora, Lasla Krasnahorkaia koja inace kosta 750 i zamislite ona divna teta u Platou mi kaze da je neki popust i dobijes 2 za 1000. I ja odma zgrabim jos i Prasko Groblje, Umberta Eka koje inace kosta 900 dinara sunce im i tako dobijem obe knjige za 1000. I jos kupim kod jedne bake na ulici Kurta Vonegata ' Zatvorska pticica' i ' Pan ' Knuta Hamsuna svaku po 100 dinara.
Boze.
Idem da umrem od srece

Kako sve?Onda ja da se ne laktam previše za sajam, s kim da se stetnem ako sve odustanete...![]()
E, ova je i meni bila odličnazaboravih...počela sam u busu kad sam išla kući/vraćala se Damasko sečivo-Barbara Kleverli
i mogu reći da me je knjižica sasvim fino uvukla
ali pošto je to moja(sa akcije), a Tana iz biblioteke, onda sam se vrnula na ono što moram pre da pročitam
Mnogo dobar osećaj, a?Devojke, bila danas u Platou da kupim Melanholiju otpora, Lasla Krasnahorkaia koja inace kosta 750 i zamislite ona divna teta u Platou mi kaze da je neki popust i dobijes 2 za 1000. I ja odma zgrabim jos i Prasko Groblje, Umberta Eka koje inace kosta 900 dinara sunce im i tako dobijem obe knjige za 1000. I jos kupim kod jedne bake na ulici Kurta Vonegata ' Zatvorska pticica' i ' Pan ' Knuta Hamsuna svaku po 100 dinara.
Boze.
Idem da umrem od srece
"Ja neću imati s' kim ostati mlad ako svi ostariteOnda ja da se ne laktam previše za sajam, s kim da se sretnem ako sve odustanete...![]()

"Ja neću imati s' kim ostati mlad ako svi ostarite
I ta će mi mladost teško pasti"...
![]()

Kako da sedimo 4 sata u kafiću? Onda ja da se ne laktam previše za sajam, s kim da se stetnem ako sve odustanete...
- - - - - - - - - -
Ne, nikako. Ko to da pročita ako sad umreš...
![]()
Jeste, ja idem, ne odustajemKako sve?
Evo ide Milica, ide Pahuljica, ja još ne znam... ima ih još koje se nisu izjasnile...
Laktaj se ti ipak![]()