Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neka ste, tako i treba.
Da li je neka zainteresovana za ``Satanske stihove``, ``Tri coveka u camcu, a o psu da i ne govorimo``, ``Imenjak``, ``Americku tragediju``?
Eto, za sada te cetiri knjige nudim za eventualnu razmenu, ako neka djevuska dodje u sledecu subotu kod ``Moskve`` ili ako hoce postom.
Ima li zainteresovanih? Knjige su citane, ali su lepo ocuvane.
Imenjak - Djampa Lahiri ?
Ako jeste , jesam ja
I ova Tri čoveka u čamcu a o psu da ne govorimo mi je na spisku , šteta što nisi bliže.

Čula sam za tu Tri čoveka u čamcu, dobra ili ne?
Dobra je ideja za razmenu, ja moram da vidim šta bih ponudila, možda Raspete kosti, i moram da vidim sta bih još mogla..

Kerefeko, proći će taj period, a naravno da je najteže kad ti drugi kroji sudbinu a ti samo gledaš... Verujem da smo svi kroz tako nŠto prošli..Ali znaš kako, ipak se na kraju postave stvari na svoje mesto.Zloba pogadja ljude prema kojima je usmerena, a izjeda one koji je nose u sebi..Proći će to..
I super što si bila u šopingu, slatko žensko zadovoljstvo, i nek ti je bilo lepo, i treba da je tako!:)
I lepo se provedi na svadbi!:)

Drage bibliotekarke,
samo da vam mahnem :uja:
Citam ''Beleznicu'' od Sparksa..
drugo nemam sta pametno da kazem :neutral:

Kad se setim...:rida:

Ali, film je definitivno bolji od knjige.

Moj primerak je kod kume već dve godine. Msm da ću morati da kupim novi. Ćerki se čita.

- - - - - - - - - -

Šta gde je? Pa u Nišu, gde bi bila. Još se usuđuje da ne zna šta ja imam...:tiganj:

Gde ti živiš? :roll:
Pa, ja imam sve četiri...
Dovoljne su dve za početak :lol:
:uja:

Pročitala sam A planine odjeknuše, Haled Hoseini.
Sviđa mi se njegov način unutrašnjeg opisivanja likova. Toliko ih približi čitaocu da i kad su loši ne možemo da ih ne prihvatimo jer već na osnovu opisa dato im je opravdanje za pojedine postupke.
Možda je samo mlak kraj za moj ukus.
Knjiga zasluženo ide u preporuke. :ok:

Poslednja izmena:
Dovoljne su dve za početak :lol:

:uja:

Pročitala sam A planine odjeknuše, Haled Hoseini.
Sviđa mi se njegov način unutrašnjeg opisivanja likova. Toliko ih približi čitaocu da i kad su loši ne možemo da ih ne prihvatimo jer već na osnovu opisa dato im je opravdanje za pojedine postupke.
Možda je samo mlak kraj za moj ukus.
Knjiga zasluženo ide u preporuke. :ok:

Nisam procitala nijednu Hoseinijevu. Kazu (neki koji su procitali) da je ova poslednja najslabila.

Imam neke knjige za razmenu, ali nista posebno, vecine sam se vec otarasila.
I nisam iz bg-a.

Beleznica i Ljubavnik Pogledajte prilog 306498 su dva (retko) bolja filma od knjiga. Bar meni :)

nisam gledala Ljubavnika
i, da se ponovim,...Engleski pacijent...ne zna se.šta je bolje, dal' knjiga dal' film...u knjizi je bolničarka glavni lik, u filmu ovaj o kome se brine...

- - - - - - - - - -

Stalno hocu da pitam, zaboravim, a sad sam se opet setila - sta je sa Dragon? zna li neko?

stvarno šta je sa Dragončicom? mogla bi i da se javi da znamo da je dobro

i...RATATATATA
isćeprkah se nekako iz ove knjige Povratak, Viktorija Hislop, ona što je napisala Ostrvo, koje btw nađoh da imam daunludovano (o jeah) dok sam nešto deseto tražila
..i da nešto kažem o ovoj knjizi Povratak..sve je u redu i dobra priča i dobro ispričana, tj 2 priče, o njoj i o njenim precima..i sve, sve..ali nešto fali---a nešto nemam živaca da tragam što fali..uglavnom , po meni, nije za preporuku..više je onako ako baš se nema ništa drugo, pa eto da se odradi

- - - - - - - - - -

Meni to bilo dosadno. I knjiga i film

:lol::lol:
:cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back