Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
počela sam...ponovo :rumenko: Zovi me Bruklin, Edvardo Lego...izd Dereta...
odlična je i preporuka za svakog
neka lijepa priča, gdje su upletene sve nacije...priča o Galovom životu...Gal je glavni junak
e, ja stvarno nisam kriva što sam je ponovo uzela i što je ponovo čitam...malo čega se sjećam, a na početku se baš ničega nisam sjećala...samo mi je bio onaj nejasan osjećaj poznatosti (kako sam se maestralno izrazila..sama se sebi divim)
i nije mi krivo što je ponovo čitam, stvarno je dobra

Prekjuče smo mama, sestra i ja ušle u Vulkan i kupile 3 knjige za 999 dinara (svakoj po jedna). Ja sam izabrala Ruždija (''Luka i vatra života'').
Jesam li vam napisala da sam prošle nedelje u Laguni kupila Ljudsku genetiku i dobila welness keks na poklon? Međutim, razočarala sam se. Pre neko veče uzmem da je čitam pre spavanja i zapnem - mislila sam da će sve to biti mnogo jednostavnije objašnjeno, osećala sam se kao da čitam udžbenik iz biologije.

Pa gde si ti Majko od Milice!? Baš te neko prozvao pre neki dan, samo da se javiš, da znamo da si živa. Niko ti ne zamera ako nisi čitala. :zag:
Ni ja ništa ne čitam. Na odmoru sam. Juče sam nosala knjigu Kuća, Danijele Stil, na terasu, pa pored kreveta, pa za sto, da makar počnem, da vam se pohvalim, jer mi to deluje kao knjiga za odmor, ali nisam stigla da je otvorim. A neću ni naredna dva-tri dana kako stvari stoje.

Žene drage, ja pročitala 50 strana Kradljivice knjiga i ne sviđa mi se kako je napisana, ne leži mi taj način pripovedanja. Pošto se svima vama svidela, čini mi se, bez izuzetka, mislim se da li da čitam dalje. Ipak, 530 strana je previše da bih čitala radi reda.
Šta da radim??? Je li toliko zanimljiva?

Nemoj da čitaš ako ti se ne svidja. Nema veze sta ko kaze. A sigurno ce sad neko da se javi kome se nije svidela, ali nije smeo da kaze zbog sveopsteg stava. Meni se bas dopalo kako je Moonlight iskritikovala Kevina, iako smo sve ovde "sekli vene" na njega. Lepo je objasnila i obrazložila zašto joj se ne dopada i molim lepo. Poštujem!

Nemoj da čitaš ako ti se ne svidja. Nema veze sta ko kaze. A sigurno ce sad neko da se javi kome se nije svidela, ali nije smeo da kaze zbog sveopsteg stava. Meni se bas dopalo kako je Moonlight iskritikovala Kevina, iako smo sve ovde "sekli vene" na njega. Lepo je objasnila i obrazložila zašto joj se ne dopada i molim lepo. Poštujem!

baš tako ...
Moon je na lep način objasnila likove (profesionalno, baš onako kako od nje i očekujem)
Meni je lik majke bio prisniji jer sam ipak spoznala šta znači drugo stanje...
Videla sam i razgovarala sa ženama koje su imale postporođajnu depresiju.
Sve u svemu, moje mišljenje prema knjizi se nije promenilo
...
Kradljivicu knjiga sam vratila nepročitanu.
Koliko sam je dugo tražila u biblioteci, bilo je žalosno da je vratim nepročitanu.
Međutim, na samom početku sam zaključila da mi nije pravo vreme za čitanje te knjige.
Nešto mi se dogodilo u RL-u, tako da su me smrt njenog brata i sam početak knjige pogodili više, nego što bi inače.
Ostavila sam je za neko drugo vreme , kad budem jača
...
Čitam Zlatni paviljon,Jukio Mišima

za dobar dan :) jedan lep citat

large.jpg

Drage, da se pohvalim. Od svojih saradnica iz biblioteke na dar dobila sam dve knjige: "Zemljopiščevu biblioteku" Džona Fasmana i "Ozbiljne ljude" Manua Džozefa. Mnogo su me dirnule tim gestom, zaista me obradovaše istinski. Divne tri dame, saradnice i sagovornice.

Posveta je iznedrila suzu: "Dragoj našoj Aleksandri, zbog dana kojom nam je svojom humanošću i kreativnošću obojila. Tanja, Nataša i Ana."

Poslednja izmena:
Juče sam čitala ''Pazi šta želiš'', a inače sam većinu njenih čitala (sem par onih koje su poslednje objavljene kod nas, to još nisam stigla :D )
A ovu Pazi šta želiš sam čitala pre nekoliko godina i pazite kad sam zaboravila SVE ŠTO SE DEŠAVALO sem događaja kad nađe neke cipele na sniženju...

Ja sam citala njene prve cetiri knjige..Pazi sta zelis, Gosp. savrseni, Nisi onaj koga zelim..i Ko je ta devojka..(valjda je tako..:think:)

Najvise mi se dopala prva a posle Gosp.savrseni..posle te 4 me je malo smorila pa me nije privlacilo da je jos citam..:aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back