gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Šta ćeš. Kad nalete na krotki pravoslavni ruski narod...![]()
Nešto mi ona zastava na krovu Rajhstaga ne izgleda pravoslavno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ćeš. Kad nalete na krotki pravoslavni ruski narod...![]()
tolerisu njih, ne tolerisu nas
jer ako ti nekom nepravoslavnom verniku kazes da je sektas, on se pozove na vredjanje, tebi brisu post ili te kazne, da bi taj isti sektas kasnije nazivao SPC sektom ili tebe, e to nije kaznjivo jer on kao manja verska zajednica ima pravo na slobodu misljenja![]()
pa jel uspevas, placu li od tvoje sprdnje?
Nešto mi ona zastava na krovu Rajhstaga ne izgleda pravoslavno.![]()
Don't know, don't care. Misliš da razmišljam o forumu kad nisam na istom?![]()
Nešto mi ona zastava na krovu Rajhstaga ne izgleda pravoslavno.![]()
Nisam ni spominjao nju. Nego onu zastavu koja se viori u srcu.![]()
mislis na onu zastavu jevrejske obmane![]()
vazno je da ti mislis da si uspeo jel to?![]()
To je zastava pobede normalnog sveta nad nenormalnim. Ti vidi u koju kategoriju spadaš.
Ma jok, rekoh ti da me nije briga. Oni ovaj forum shvataju kao teren na kome agenti NWO vode borbu protivu svega što je srBsko.![]()
u kategoriju istine,,a istina je da jevreji stoje iza ,,revolucije,, karl marks je bio jevrejin...
pa forumi, blogovi, tviteri...su idealno mesto za takav vid borbe protiv srBstva, ti ne mislis da je to tako?
Pa? Arkan je bio Srbin.
Videćemo. Ni Sinod nije tako slabašan. Ako bih aktivirao nekog odatle da obrati pažnju na ono šta se ovde piše o SPC, moglo bi biti veoma zabavno za forumske anti-SPC spinere.
Da si čitao memoare ruskih vojnika, znao bi da je jedina zastava koja se vijorila u njihovom srcu bila ona na kojoj je pisalo: ubiti što više nacista pre nego što pogineš.
Nekima bi ovakav čika ili čika tipa Peranovića mnogo značio za duhovni preobražaj.
Ne mogu da verujem da neko može i da pomisli da bi batinjanje do smrti,ili ubijanje iz vatrenog oružja nekom dobro došlo "kao duhovni preobražaj".