gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Jesu li Misirci iz Mojsijeva vremena bili crnci? Ako jesu, gdje su se denuli u medjuvremenu?
KO je ikad tvrdio da su bili crnci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu li Misirci iz Mojsijeva vremena bili crnci? Ako jesu, gdje su se denuli u medjuvremenu?
Pa jesu li Misirci spadali u evropeidnu, mongoloidnu ili negroidnu rasu? To je osnovna podjela... Sve ostalo su "podrase".
P.S.Prica je pocela od Mojsija i njegovog doba u Egiptu a ne o korijenima egipatske civilizacije.
Ma ti to ne razumeš![]()
Onaj misirac-egipčanin kojeg je Mojsije ubio je bio ...evropljanin bele puti...![]()
Priča je počela od onog kada je Mojsije ubio misirca-egipčanina koji ustavari nije bio egipčanin već evropeidni evropejac bele puti...![]()
Strava
A i Misirci iz Mojsijeva vremena su bili crni?
Pa gdje se denuse toliki crnci iz Egipta?![]()
KO je ikad tvrdio da su bili crnci?
Bice da je bio nesto ovog tipa
![]()
![]()
Aha. Samo, ne znam kako su im crnci tepali? "Obojeni" nije moglo....mozda "bezbojni"
уствари црнци су били робовласници, па им белци касније вратили мило за драго
тако нешто?
ма еволуција је чудо![]()
A ne,ne ... to prvenstvo pripada tebi.
Ma biblija aje čudo jer je bog kao tvorac napravio i bele i žute i crne i kakve sve već ne...
Mora da je i Adam bio neki evropeid...![]()
Ma biblija aje čudo jer je bog kao tvorac napravio i bele i žute i crne i kakve sve već ne...
Kad pomenu to... da se malo edukujes...Ma biblija aje čudo jer je bog kao tvorac napravio i bele i žute i crne i kakve sve već ne...
Vikinzi pravi.Ma pusti, vidiš da se pile uplelo u kučine, pa pokušava da provocira debilnim podbadanjima.
Pa hebote, stvarno ne mogu da vjerujem da neko mrtav ozbiljan sugerise da su Misirci iz Mojsijeva vremena bili crnci....Nije lepo. Ja ti dam kompliment, a ti me vređaš.![]()
Ne znam zašto me to ...uopšte ne iznenadjuje...
Umersto da objasni onaj milosrdi čin Mojsija kada je ubio misirca, priča o svemu što veze nema sa tim...
Pa hebote, stvarno ne mogu da vjerujem da neko mrtav ozbiljan sugerise da su Misirci iz Mojsijeva vremena bili crnci....
Aha. Samo, ne znam kako su im crnci tepali? "Obojeni" nije moglo....mozda "bezbojni"![]()
Ne znam zašto me to ...uopšte ne iznenadjuje...
Umersto da objasni onaj milosrdi čin Mojsija kada je ubio misirca, priča o svemu što veze nema sa tim...
Da li bi ovoj dvojici tutumraka nešto značio podatak da 61% današnjih Egipćana ima predominantne subsaharske Afrike, a ostalih 39% je mešavina bliskoistočnih i azijskih?
subsaharske , ne evropske.
Ne verujem u takvu mogučnost...