Slack Bladder
Primećen član
- Poruka
- 642
On je novinar kao što je moja baba stručnjak za atomsku energiju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je novinar kao što je moja baba stručnjak za atomsku energiju...

Ja mislim da je sledeci korak da pokrenete neku online peticiju 
I sta bi, jos niste zabranili "Obraz i slicne"??![]()
...http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=40381§ionId=37A je6eni zakon zabranjuje "prekomernu upotrebu gownjive motke"
Eto kakve ste vi opasne demokrate - dok vi docekate da policija uradi za vas ode brzi voz.
Ja mislim da je najbolje da se pojavite licno na Trgu i da razjurite "Obraz i slicne". Evo ja citam ovde na forumu da je to neka sacica demonstranata, ipak to ne bi trebalo da predstavlja problem za internet junake poput vas.

Imaju ljudi pametnija posla nego da se jure sa šakom šabana.

Nikako da im uđe u glavu da je ova vlast konstituisana sasvim legalno i da većina naroda ne pada na sektašenja od strane obrazovca, strojevaca i sličnih budala.Jedini cmizdraši ovde su patriJote

Ma idi. samo naričemo zbog njih![]()
Samo ne ide vam nesto majku mu.
Kazem vam ja, dok se tu ne pokrene neka online peticija nema nista od toga.Pa to za početak, onda da se vidi šta to OBRAZ propagira. Ako oni mogu da traže zabranu sekti, mogu i građani da traže zabranu besposličara koji šire mržnju...
Jedini cmizdraši ovde su patriJoteNikako da im uđe u glavu da je ova vlast konstituisana sasvim legalno i da većina naroda ne pada na sektašenja od strane obrazovca, strojevaca i sličnih budala.

Jeste, zato 40 strana ispuniste kukumavkanjem zbog "Obraza i slicnih".![]()
На овом форуму је забрањено вређање!
Да није рекао бих ти две, три!
Власт је сазвана легално, колико и титоава после 1945!
![]()

pa ako se vretis par strana u nazad, videćeš da sam pozvao sve te džabalebaroše da dođu da rade kod mene za 30 evra na dan. Niko da se javi, neće da rade pa to ti je, ali pošto su male jadne i nesposobne pič.kice koje niko ne zarezuje ni za suvu šljuvu, valjda mora da blokiraju ulice i polupaju žardinjere da bi ih neko primetio.
На овом форуму је забрањено вређање!
Да није рекао бих ти две, три!
Власт је сазвана легално, колико и титоава после 1945!
![]()
А шта да раде.... када немају петљу ЛАЈВ да речу коју, па лече живце преко нета!
svakako[-Alfa i Omega-];7411217:SIGNATURE 350 jel si ti u obrazu? vidim cesto pises na ovoj temi