minalex
Primećen član
- Poruka
- 791
Srbija - Obala Slonovace 2 : 4
napokon i ti da kazes neku istinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija - Obala Slonovace 2 : 4
Јесте, сарађивао је са окупаторим, био је непријатељ комунизма. Друго, надао се, да ће, ако пристане на сарадњу са окупатором, олакшати злу судбину Срба и побољшати њихов положај. Чинио је све што је могао да србски народ биолошки опстане.Nevolja je što je takvima poput tebe i bilo prepušeteno neko vreme da se bave istorijom i što je najgore sadašnjošću i budućnošću. Veliš nije Ljotić služio Nemcima?
Ово је неистина! Докажи то што си написао. Чекам твој одговор!Šta kažeš za to što je Ljotić priznavao realnost postojanja NDH i bio u odličnim odnosima sa Pavelićem?

Образ ће да живи док је год антисрбског накота у Србији. А има га... Поздрав свим члановима Образа.
Образ ће да живи док је год антисрбског накота у Србији. А има га... Поздрав свим члановима Образа.

Meni liče na preobučene skinse i ostalu neonacističku bagru![]()

Не бих рекао, ево протестујемо сваког дана од 17:00-18:30 у центру Београда, а и кад би нас "забранили" Чанак, Љајић и компанија само би нам порасла популарност@ tema
Jel su vise zabranili taj Obraz?
Не бих рекао, ево протестујемо сваког дана од 17:00-18:30 у центру Београда, а и кад би нас "забранили" Чанак, Љајић и компанија само би нам порасла популарност
РАДОВАНА НА СЛОБОДУ, САКАШВИЛИЈА У ХАГ!
Москва, 10. VIII 2008. - Око 500 младих људи, припадника провладиног покрета „Млада Русија" и патриотске организације „Руски Образ" одржали су у центру Москве, на Пушкиновом тргу скуп подршке Радовану Караџићу.
Уз српске песме руска омладина више од сва сата узвикивала пароле подршке ухапшеном Председнику РС, држећи у рукама постерe са сликама Караџића и паролама „Радованe, ми смо с тобом" „Српски лав" и „Слобода за Радована" и српске заставе.
Говорници „Младе Русије" и „Руског Образа" рекли су да је уместо Радована у Хаг требало послати председника Грузије Михајла Сакашвилија, чије су снаге пре два дана починиле стравични геноцид над цивилима у градовима и селима Јужне Осетије.
- Радован Караџић нити је чинио нити наређивао геноцид, само је стао на чело покрета, који није дао да се у Босни и Херцеговини понови покољ Срба, налик на онај који су преживели током Другог светског рата, истакли су говорници.
На скупу су била прочитана писма подршке од председника СРС доктора Војислава Шешеља, руско-српског братства „Мост" из Бањалуке и српског покрета „Образ". Скуп је наишао на подршку пролазника, обичних Руса и прошао је без инцидената.
http://www.srb-obraz.org/Aktivnosti/Obraz_na_delu/2008/RadovanaNaSlobodu1.jpg
http://www.srb-obraz.org/Aktivnosti/Obraz_na_delu/2008/RadovanaNaSlobodu4.jpg[ /quote]
najstrozije osudjujem dovodjenje karadzica i uopste jugoslovenskih gradjanskih ratova sa patriotizmom u srbiji. ja volim svoju zemlju, a sa njime nemam nista niti sa bilo kime iz tih desavanja tamo, osim tog da su mi dovukli milion ljudi na grbacu koji sada hoce da mi kroje kapu.
srpske zastave nemaju sta da traze na pomenutom protestu. zastave republ'ke srpske da, republike srbije ne.
hag? na koji hag mislite? na medjunarodni sud za ratne zlocine? ili na sud za zlocine pocinjene u sfrj ratovima? na koji od tih sakasvili treba da ide?
vezu karadzica i zlocina u ratu ce istraziti i dokazivati/opovrgavati sud. on da je iole neki patriota on bi dobrovoljno tamo otisao prvog dana nakon sto su podneli optuznicu i sa zadovoljstvom i ponosom se branio. a ovako samo pokazuje da je obicna p***etina koju boli k**** i za narod i za rat i za drzavu i za bilo koga drugog osim sebe. isto kao i mladic. samo meni nije jasno kako to vi ne razumete? kakav je to heroj i junak koji je u bekstvu deceniju ipo? da ne govorim da je najpametnije bilo da se i on i mladic ubiju, jer svaki normalan covek bi shvatio da je to najbolje resenje i za njih i za srbiju.
Bio sa Pavelićem na TI...Bili na istom poslu, čovječe, istrebljenju komunista...Ovih što sada skidaju petokrake i navlače šubare sa kokardama...
Има и таквих, али то су они који се данас називају ,,демократама".Ovih što sada skidaju petokrake i navlače šubare sa kokardama...
Ovo je glupa tema, jer ju je pokrenuo neki glupi ldpovski supermoderator. Covek nema pojma, ali voli da lupa gluposti. Mrzelo me je da citam sredinu, pa ukoliko mu neko vec nije objasnio, da mu ja objasnim. Ljotic nije streljan, vec je poginuo u Sloveniji. Da je neki superjunak nisam siguran, ali da bi lepo resio problem vas smrdljivh ldpovaca, to ne sumnjam. On bi vas sve u radni logor, a da budemo iskreni za bolje i niste

@ tema
Jel su vise zabranili taj Obraz?