BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
Jaooo, opet bagra pocela da pravi haos po gradu!!!!! Katastrofa!!!!

@SIGNATURE 350
Ahhhh....Posto je vecina pripadnika "Obraz"-a makar i poreklom iz BiH nadala sam se da ce makar leto biti mirno i da ce otici po svojim selima na raspust, ali prevarila sam se... :(

zasto da tek tako napustaju teritoriju koju su okupirali, kad su na njoj dobili sve sto im treba :dash:

Тај тзв. уметник се декларише као сатаниста и имао је "перформанс" како се сече крстом
Такво зло треба у корену искоренити...
А и чим је СДУ са Жарком Кораћем на челу реаговао онда је све јасно

slazem se da treba neke granice da postoje, nije podobno da se neko sakati na ulici,
a to sto on skrnavi neku (masovnu) religiju, to me ne interesuje ni najmanje to je njegova stvar.

НА ГАЗИМЕСТАНУ – ВИДОВДАН 2008.

"Човек је ОБРАЗ БОЖИЈИ (икона Божија) и ту је садржана тајна нашег постојања. Сва историја људског рода је борба за образ... За светла дела, за светост је потребна велика жртва. Потребна је спремност за ношење крста."

У овим мудрим речима једног хиландарског монаха сажета је суштина највећег и најславнијег подвига србске крстоносне историје – Косовског боја. На дан када су 1389. године Свети Кнез Лазар и његови храбри витезови заувек и за сва времена дали Одговор над одговорима на Питање над питањима, 2008. године дала су свој одговор и данашња србска поколења.

Косово је србско и страдати за њега је света дужност сваког Србина! Тако је било јуче, тако јесте данас, тако ће бити и сутра! То је порука која се вазнела из две хиљаде србских срца са Литургије у Грачаници и са парастоса на Газиместану, на славном пољу Косову, Видовдана 2008.

Док је Кандићка, која жели да нас забрани, на прослави "косовске независности" са шиптарским терористима ми држимо помен нашим славним прецима! Србине отвори очи!

Poslednja izmena od moderatora:
Jaooo, opet bagra pocela da pravi haos po gradu!!!!! Katastrofa!!!!

@SIGNATURE 350
Ahhhh....Posto je vecina pripadnika "Obraz"-a makar i poreklom iz BiH nadala sam se da ce makar leto biti mirno i da ce otici po svojim selima na raspust, ali prevarila sam se... :(

Хм интересантан коментар.
Моја маленкост је роћена у Бгд, са очеве стране 5 колено из Бгд, са мајчине стране 4 колено.
А иначе док сам ичао у школу,имао сам ту срећу да ми је географију предавала једна паметна осба, и образована не само из географије већ и многих других области.
Те далек 80 и неке је она изрекла једну мисао,тј боље рећи један аксиом,ако знате шта то значи.

Београд је највеће село у Европи

Тако да се мени чини дрга/и цици да вам је време да постанете грађанин са педигреом да сте одрасли и живите у селу.Да ли ће то бити уз помоћ одласка у западне метрополе, или тако што ће те се трудити да избацимо малогрђански начин изражавања, на вама је да одлучите.

У суштини ваш коментар бих могао сврстати у ону:

Лопов:" Дрш'те лопова"

Да ли ће ова тема да буде коначно закључана пошто су прошли избори или има неку сврху овде
пошто је очигледно да ни сам постављач не зна разлику између Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije
Образ или Наци строј или 64 Жупаније .........бабе и жабе не иду заједно

Да ли ће ова тема да буде коначно закључана пошто су прошли избори или има неку сврху овде
пошто је очигледно да ни сам постављач не зна разлику између Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije
Образ или Наци строј или 64 Жупаније .........бабе и жабе не иду заједно
Poštovani korisniče, da si pažljivo pročitao uvodni post video bi da ih je MUP stavio u isti koš, a ne ja:
Prvi zvaničan spisak neonacista
10. decembar 2005. | 09:40 -> 19:20 | Izvor: B92, Beta
Novi Sad, Subotica -- Policija utvrdila da su Nacionalni stroj, skinhedi, Krv i čast i Rasonalisti neonacističke organizacije, a Obraz klerofašistički,dok su Pokret 64 županije i Honvedi nazvani neformalnim društvenim grupama koje nisu izričito optužene za delovanje s neonacističkim obeležjima.

MUP Srbije i Odbor Skupštine Vojvodine za bezbednost izdali su zajedničku informaciju o delovanju neonacističkih organizacija u Vojvodini.

Policijska analiza pokazala je podudarnost delova programa političkog pokreta "Obraz" i skinheda, uprkos tome što postoji animozitet između hrišćanske desničarske omladine koje okupljaju 'Obraz' i 'Dveri' s jedne i skinheda, koje vide kao nevernike, s druge strane.

http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=182260

Dalje, izbori s Obrazom nemaju nikakve veze pošto dotična organizacija nije stranka i na njima ni ne učestvuje. Pojedini korisnici su povodom aktivnosti iste osetili potrebu da diskutuju o njoj, moja malenkost više ne, što sam mislio da napičem o njima napisao sam.

Na kraju, molio bih da svi povedete računa o izrazima koje koristite. Ako nekog ili nešto ne volite to je vaše pravo, a korišćenje neprimerenih izraza nije. Zato takve poruke brišemo. Hvala na razumevanju.

јесте МУП њих ставио на листу и ја се слажем да је то њихова верзија,а не ваша поштовани супермодератору,али ја сам и пре постовао са вама на овој теми док сте били модератор на пдфуаутомобилизам и написао оно што мислим па ћу и поново...од "Образа" овој земљи и народу не прети никаква опасност,не сматрам их нешто много агресивне мање или више него што је нека скупина навијача.Оно што их разликује од групе навијача је то што се углавном појављују у јавности као патриотска а не спортска организација,а деловање им је углавном слично.У Образу има и образованих и са високом школом као и у свакој странци.
Оно што је заједничко за Нацистрој и Образ је да не признају Косово као државу а оно што их разликује је медијска заступљеност на Б92.

када су били избори за председника 03.02.2008. ето нама нашег Горана да подржи Тому (СРС) да би победио Борис.Да ли ви поштовани супермодератор сматрате случајно то да је највећи скандал мајстор на политичкој сцени Србије Ненад Чанак баш онако случајно у свом фазону изашао из оне емисије пред онај марш у НС.?
ево били су и ови избори 11.05.2008. опет је Горан подржао СРС+ДСС+НС и опет победио ДС(ЗЕС)...........ма да ли је могуће случајност да се понови два пута............

мислите о томе.

НА ГАЗИМЕСТАНУ – ВИДОВДАН 2008.

"Човек је ОБРАЗ БОЖИЈИ (икона Божија) и ту је садржана тајна нашег постојања. Сва историја људског рода је борба за образ... За светла дела, за светост је потребна велика жртва. Потребна је спремност за ношење крста."

У овим мудрим речима једног хиландарског монаха сажета је суштина највећег и најславнијег подвига србске крстоносне историје – Косовског боја. На дан када су 1389. године Свети Кнез Лазар и његови храбри витезови заувек и за сва времена дали Одговор над одговорима на Питање над питањима, 2008. године дала су свој одговор и данашња србска поколења.

Косово је србско и страдати за њега је света дужност сваког Србина! Тако је било јуче, тако јесте данас, тако ће бити и сутра! То је порука која се вазнела из две хиљаде србских срца са Литургије у Грачаници и са парастоса на Газиместану, на славном пољу Косову, Видовдана 2008.

Док је Кандићка, која жели да нас забрани, на прослави "косовске независности" са шиптарским терористима ми држимо помен нашим славним прецима! Србине отвори очи!

i recimo po tom scenariu, s pravom cu ga iskarikirati i doterati do balcaka,
svi srbi izginu.

sta smo onda uradili?

када су били избори за председника 03.02.2008. ето нама нашег Горана да подржи Тому (СРС) да би победио Борис.Да ли ви поштовани супермодератор сматрате случајно то да је највећи скандал мајстор на политичкој сцени Србије Ненад Чанак баш онако случајно у свом фазону изашао из оне емисије пред онај марш у НС.?
ево били су и ови избори 11.05.2008. опет је Горан подржао СРС+ДСС+НС и опет победио ДС(ЗЕС)...........ма да ли је могуће случајност да се понови два пута............
Za Čanka ne znam, ali je normalno da Davidović podrži pomenutu koaliciju jer po svemu iznetom su im politički pogledi veoma slični.

Kao što sam već više puta rekao desnica je na zapadu makar bila čuvar tradicije i snage jednog naroda,ali i kulture,povezana sa desnom aristokratijom...U ovoj jaruzi ona je postala pokret širokih narodnih masa,bliži komunističkom populizmu nego ideji jake i zdrave nacije...

То је идеја народне монархије, а слично нешто ни изблиза није постојало на просторима захваћеним латинском јереси.... због незнања се та идеологија данас доводи у спој са фашизмом, популизмом и с нечим сличним комунизму.... другим речима ти благе везе немаш са оним што причаш... :thumbdown:

Поимање аристократије и сталежа још од раног средњег века и доласка Константина на власт у 3 в. је била различита на Западу и Истоку, тако да је и аналогија промашена.
Још и вреди додати да су се у племство на Истоку од најранијих дана одабирали способни људи и генерали без обзира што су потицали из обичног народа. Значи није постојао култ према томе да једном задобијено племство остаје занавек само због припадности плавој крви.

Poslednja izmena:
da, kako je istok uvek bio ispravan a zapad uvek prljavstina...
setim se cuvene recenice mog druga "istocna nemacka je bila mnogo bolja od zapadne"
ja reko crni ti, po cemu majke ti????? pa po tome sto su je drzali rusi naravno, ah rusi, a njegov odgovor je bio nesto tipa "zapadna nemacka je iskvarena, ljudi u istocnoj nemackoj su bili ispravni"
katastrofa. i sve sto je rusko i istocno je automatski bolje od bilo cega zapadnog od moskve.

da, kako je istok uvek bio ispravan a zapad uvek prljavstina...
setim se cuvene recenice mog druga "istocna nemacka je bila mnogo bolja od zapadne"
ja reko crni ti, po cemu majke ti????? pa po tome sto su je drzali rusi naravno, ah rusi, a njegov odgovor je bio nesto tipa "zapadna nemacka je iskvarena, ljudi u istocnoj nemackoj su bili ispravni"
katastrofa. i sve sto je rusko i istocno je automatski bolje od bilo cega zapadnog od moskve.

Наравно да су источни Немци много бољи и већи људи него ови из било ког другог краја. Али то није због тога што су били под комунизмом већ због чињенице да су ПРУСИ !

Тако да нешто не бих рекао да те је твој друг слагао... :think:

32 стране:shock: :shock: :shock: :shock: :besan2: :aaa:

А јел знаш зашто то ? Зато што господин супермодератор Неша се ушета на овај пдф само кад треба да га тролује..... тако је исто дерпејски месецима радио и обнављао ову тему с времена на време, како му је погодовало, и како му је инспирација Б92 била... :evil:

Битно је да он држи ствари у фокусу колико му треба.

Poslednja izmena:
A je l' igdje ikada ostvarena ta ideja?

I šta uopšte ta ideja podrazumijeva?

Е рођаче, немој да се правиш неук, овде си показао да познајеш материју много боље од мене самог...

P. S. Хвала ти што си ме подсетио Тихомирова, њега сам потпуно испустио, време је после дуже време да му се вратим, да освежим сећање. :D

Наравно да су источни Немци много бољи и већи људи него ови из било ког другог краја. Али то није због тога што су били под комунизмом већ због чињенице да су ПРУСИ !

Тако да нешто не бих рекао да те је твој друг слагао... :think:

pa ocu ja cuti zbog cega su bolji i veci ljudi?
mozda su militantniji od onih sa zapada pa vam se vise dopadaju, iako su isti ti militantni nemci pobili milione srba.

inace istocni nemci su sirotinja, dok su rusi tamo podizali prljave topionice tenkova, i ostale skrnave fabrike i izrabljivali stanovnistvo,
u zapadnoj nemackoj su se ulagale gomile novca, stvorena gotovo najjaca industrija na svetu, ne postoji nesto sto se tamo ne proizvodi, osim mozda spejs satla. slika i prilika zapadne evrope - autoputevi, sume, parkovi, infrastruktura, ekologija, visok standard...
od toga u istocnoj nemackoj nema gotovo nista.

А јел знаш зашто то ? Зато што господин супермодератор Неша се ушета на овај пдф само кад треба да га тролује..... тако је исто дерпејски месецима радио и обнављао ову тему с времена на време, како му је погодовало, и како му је инспирација Б92 била... :evil:

Битно је да он држи ствари у фокусу колико му треба.
Sledeći put bar pogledaj ko je ponovo podigao temu.

http://www.vidovdan.org/article412.html

Што се тиче фашизма, прилично је симптоматично да се тај термин чешће чује него име, уз комунизам, другог највећег зла 20. века – нацизма.

Уз антисемитизам, нема „лепше“ етикете коју неко може да вам пришије, а да не можете да се браните, од фашизма и нацизма.

О фашизму не вреди ни дискутовати, док неко тај појам прво не дефинише. Ако се ради о италијанском фашизму, не видимо како можемо бити следбеници поретка са којим смо били у ратном сукобу. Ако фашизам означава нешто шири круг идејама, онда најпре да погледамо који све савремени, неоколонијални покрети у свету могу да се подведу под ту дефиницију. Српски народ у свом националном програму никад није имао империјалне циљеве нити прогон других вера и нација, под било којим идеолошким изговором.

Back