gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
ali ja hocu javni odgovor.
inace sam mogao sesti u kafanu pa pitati nekog
inace sam mogao sesti u kafanu pa pitati nekog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja jos nisam dobio odgovore na svoja pitanja

Б92:ЕКСТРЕМИСТИ ОБРАЗА НАПАЛИ ИЗВОЂАЧА
![]()

Dobro je što se baš tako izrazili...
Koga B92 nazove ekstremistom, to znači da je taj OK...![]()
Zar neznas da se ta AC/DC oznaka koristi izmedju ostalog kao znak raspoznavanja za biseksualce.
Ja nemam nista protiv tog opredeljenja ali mi se ucinilo da pripadas obrazu ili si njihov simpatizer pa je bolje da to ovako saznas...Е онда треба забранити 90% НВО, Кандићку стрељати, забранити и ЛДП, ЛСВ, Гаргамела.... Може тако?
Ej,batice...Nisi obavijšten...''Latinska jeres'' se vraća na velika vrata u zapadnu Evropu i zauzima svoje ranije mjesto...Posebno se to odnosi na Englesku koja je shvatila glupost Henrijeve šizme i da ona pripada tamo gde pripada a to je uz Rim...То је идеја народне монархије, а слично нешто ни изблиза није постојало на просторима захваћеним латинском јереси.... због незнања се та идеологија данас доводи у спој са фашизмом, популизмом и с нечим сличним комунизму.... другим речима ти благе везе немаш са оним што причаш...
Поимање аристократије и сталежа још од раног средњег века и доласка Константина на власт у 3 в. је била различита на Западу и Истоку, тако да је и аналогија промашена.
Још и вреди додати да су се у племство на Истоку од најранијих дана одабирали способни људи и генерали без обзира што су потицали из обичног народа. Значи није постојао култ према томе да једном задобијено племство остаје занавек само због припадности плавој крви.
Poznato je da je Dimitrije Ljotić uzor pripadnicima Obraza. Činjenica je da je dotični još pre 2 svetskog rata otvoreno izražavao divljenje Prema Hitleru, te je nakon okupacije oduševljeno prihvatio da za njega obavlja prljave poslove po Srbiji. Ulizištvo Hileru je išlo čak dotle da je predlagao da se od Srba formira SS divizija, kao što su po jedna stvorena od strane Hrvata i Bošnjaka. Čast srpskog naroda je ipak spašena time što nije mogao naći dovoljan broj budala koje bi podržale njegove sumanute ideje. Posle rata je ovaj notorni zločinac naravno streljan i nemojte mi sad roniti suze kako su on i njemu slični jadne žrtve komunističkog režima.
a vi sa obala Drinjace ste veliki intelektualci i strucnjaci ,pogotovo u materiji-i kako sadzgati ovcu u 10 koraka i slicnoОво су све неистине! Свака реченица нема везе са истином. Неша Таксиста је веома острашћен и не познаје тај део историје.Боље вози такси, историју остави нама.

Nevolja je što je takvima poput tebe i bilo prepušeteno neko vreme da se bave istorijom i što je najgore sadašnjošću i budućnošću. Veliš nije Ljotić služio Nemcima?Ово су све неистине! Свака реченица нема везе са истином. Неша Таксиста је веома острашћен и не познаје тај део историје.Боље вози такси, историју остави нама.
Nevolja je što je takvima poput tebe i bilo prepušeteno neko vreme da se bave istorijom i što je najgore sadašnjošću i budućnošću. Veliš nije Ljotić služio Nemcima?
Није служио Немцима већ је спасавао Србе пошто су Немци претили потпуним истребљењем Срба настави ли се комунистичка револуција Хрвата Јосипа Броза
1941.г. Немци су били спремни да се покупе из Србије и да је препусте Бугарима, усташама и Шиптарима због подлих заседа комуниста. Љотић је реаговао и сакупио србске добровољце спремне за борбу против сатанистичког шљама који у почетку углавном нису ни чинили Срби
Комунисти су у почетку радили за Немце као преводиоци и слично, док су ови били у савезу са СССР, тек после су кренули у борбу за власт, приказујући се народу као "борци против окупатора"
Pazi - Ljotic je sradjivao sa 666/Naci okupatorem i on je sad kao super , a zhuti sto saradjuju sa
NATO/666 okupacionim snagama su izdajnici . Koji je kriterijum ?
Ko zna sta ce se pricati za 400 godina , da su se Tadic i Ljotic borili protiv Hitlera i Busha , ali u odbojci
na pesku.
Šta nam napriča... Trebaće nam neki prevodilac za ovo...