Па ја нисам велики борац против предрасуда

, а обично се супротна страна позива на то да смо ми оптерећени некаквим предрасудама. Саговорници са овог форума су чисти грађански талибани по ономе што сам досад прочитао. Ниједна расправа није текла у нормалном смеру већ се све завршавало на псовкама, вређањима итд.
Скупљање поена...блах
Неко је једном рекао да ако човек чини добра дела из страха од пакла, он је слуга, ако чини добра дела због раја онда је најамник, аако чини из љубави према Христу и људима онда је истински хришћанин, Многи спадају у прва два примера и то није страшно ако је пут ка даљем духовном узрастању
- toj istoj crkvi i Bogu nije bitno koliko si ti puta bio u crkvi i koliko si tacno iskopirao neki crkveni ritual, vec ono sto ti u sebi osecas i mislis
Такви се називају фарисејима, а не знам по чему успеваш да закључиш да смо ми фарисеји
- 10 zapovesti stoje da bi ih se pridrzavao u potpunosti, ili nikako sto je uvek izbor ali onda batali price o crkvi, a nije predvidjena mogucnost selektivnog postovanja istih
Селективно поштовање заповести, опет не знам на шта мислиш...
- da verujete u to sto govorite da verujete, ne biste zvonili po forumima o tome kako ste pomogli tim ljudima dole. zbog koga ste im pomogli? zbog njih ili sebe i medijskog prostora?
Ставио сам наслов "по делима ћете их познати". Овде је прича о томе каква је Образ организација и да ли треба или не да буде забрањен. У прилог томе да не треба да буде забрањен ја сам поставио наше акције