BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
SIGNATURAC nam se vratio na Politiku:D
pa gde si ti bre?:lol:

generalno sam otisao bio sa politike jer sam digao ruke od ovog naroda bolesnog,
jedino sam na ovoj temi ostao jer je to bilo u jeku dogadjaja u mome novome sadu kada su dosli antisrbi fasisti i nacisti da paradiraju gradom pre nego sto ih je policija prebila. pa sam osecao da moram da se ukljucim u satiranje te bolesti drustva u korenu8)

generalno sam otisao bio sa politike jer sam digao ruke od ovog naroda bolesnog,
jedino sam na ovoj temi ostao jer je to bilo u jeku dogadjaja u mome novome sadu kada su dosli antisrbi fasisti i nacisti da paradiraju gradom pre nego sto ih je policija prebila. pa sam osecao da moram da se ukljucim u satiranje te bolesti drustva u korenu8)

gle OK:ok:...u potpunosti te razumem.. ali ipak mnogo žestok si u komentarima...
ne valja se toliko uzrujavati...ipak su to (fala Zeusu) manjina ovog društva...takvih ima i kod nas, i u Nemačkoj i u Rusiji a i u USA...:neutral:

:arrow:to što dođu tu neki radikali i ekstremisti pa pale masu na forumu, treba ih ignorisati...:idea:

više se po meni treba posvetiti da putem edukacija, školstva i razgovora se objasni ljudima, da ne živimo u kamenom dobu i da je takvo "životinjsko" PONAŠANJE NEPOŽELJNO U CIVILIZIRANOM SVETU:frown:

:arrow:a što se tiće SRS i DSSa možda je i bolje da ovaj put pobede pa da narod konačno shvati kad još jednom Srbija stane korak unazad (u svemu) i da KONAČNO završi tu priču i pospremi određene partije u pluskvamperfekt...:idea:

ovako da se DS muči sa sastavljanjem vlade sa LSVom LDPom pa možda i SPSom (to bi bila sigurno još gora koalicija nego ova dosadašnja i time neproduktivnija:think::idea:

jest...da će opet (po neznam koji put) da najviše nastrada običan čovek u Srbiji...al treba da se konačna politička i ideološka katarza u ovoj društvu doživi:idea:

a na kraju krajeva...a ko zna...možda vam neće biti gore sa SRSom i DSSom na vlasti...primetio sam da su i oni "srezali" svoju demagogiju o Velikoj Srbiji i sličnim ne8ulozama...a i obečavaju prosperitet...pa ajd da vidimo kako će oni da to urade...2 godine prođe, nebude li pomaka...bar znate na koji način ćete da ih smenite;)

uostalom jedna kudikamo bogatija i razvijenija Italija je do sad u svojoj demokratskoj političkoj istoriji menjala vlade u proseku svakih 10 meseci...šta ne bi mogla i jedna Srbija:idea:

Poslednja izmena:

Сада, када си се вратио, сунце се опет помаља на истоку, у нама се буде нада и вера у боље сутра....:worth:

Hahaha Oh, ne, vrati se! Sunce vishe nece grejati! hahahahha

Сада, када си се вратио, сунце се опет помаља на истоку, у нама се буде нада и вера у боље сутра....:worth:

a šta ste se vas dvojica ubacili?:mrgreen:
čovek se meni obrača a ne vama...:rtfm:
šta?:rolleyes:
osetili ste se prozvanim?:rotf::rotf::mrgreen:

razumem vas ...nije ni vama nije lako...treba sve to i uraditi šta su vam vaše partije obečale kad "zasednu":mrgreen:

gle OK:ok:...u potpunosti te razumem.. ali ipak mnogo žestok si u komentarima...
ne valja se toliko uzrujavati...ipak su to (fala Zeusu) manjina ovog društva...takvih ima i kod nas, i u Nemačkoj i u Rusiji a i u USA...:neutral:

:arrow:to što dođu tu neki radikali i ekstremisti pa pale masu na forumu, treba ih ignorisati...:idea:

više se po meni treba posvetiti da putem edukacija, školstva i razgovora se objasni ljudima, da ne živimo u kamenom dobu i da je takvo "životinjsko" PONAŠANJE NEPOŽELJNO U CIVILIZIRANOM SVETU:frown:

:arrow:a što se tiće SRS i DSSa možda je i bolje da ovaj put pobede pa da narod konačno shvati kad još jednom Srbija stane korak unazad (u svemu) i da KONAČNO završi tu priču i pospremi određene partije u pluskvamperfekt...:idea:

ovako da se DS muči sa sastavljanjem vlade sa LSVom LDPom pa možda i SPSom (to bi bila sigurno još gora koalicija nego ova dosadašnja i time neproduktivnija:think::idea:

jest...da će opet (po neznam koji put) da najviše nastrada običan čovek u Srbiji...al treba da se konačna politička i ideološka katarza u ovoj društvu doživi:idea:

a na kraju krajeva...a ko zna...možda vam neće biti gore sa SRSom i DSSom na vlasti...primetio sam da su i oni "srezali" svoju demagogiju o Velikoj Srbiji i sličnim ne8ulozama...a i obečavaju prosperitet...pa ajd da vidimo kako će oni da to urade...2 godine prođe, nebude li pomaka...bar znate na koji način ćete da ih smenite;)

uostalom jedna kudikamo bogatija i razvijenija Italija je do sad u svojoj demokratskoj političkoj istoriji menjala vlade u proseku svakih 10 meseci...šta ne bi mogla i jedna Srbija:idea:

jest ali meni se ne baca jos koja godina zivota na njih. takva gamad je bila na vlasti do 2000. i videli smo koliko nas mogu unazaditi. problem je sto je narod sklerotican pa je nekako brzo zaboravio ono sve. najveci pacijenti su mi oni koje je takva politika i dovela u srbiju iz njihovih rodnih krajeva. i sad su takvi najglasniji za to isto. valjda sad svi treba da propadnemo ne samo oni.
ne mozes ti skolstvom i edukacijom ne civilizovanom svetu nesto pojasniti. jer da moze vec bi shvatili. oni razumeju samo jezik sile, njime se jedino i sluze. oni intelektualno nisu dorasli ovome sto mi pokusavamo da izgradimo. demokratija i civilizacija se stvara stotinama godina, a mi smo tek 1804. stvorili modernu drzavu. i sve tekovine kapitalizma koje smo gradili su 1945. komunisti ponistili i ustolicili svoj sistem vrednosti, koji je postao zapaljiv kada je pomesan sa nacionalizmom.
i treba izmanipulisati rulju da glasa za demokrate a ne radikale. jer njima je isto oni ionako nista ne razumeju sto se ne meri na kilogram, a na vlasti da budu dobri ljudi sa odgovornoscu koji ce omoguciti boljitak i toj rulji koja se nece buniti ako je izmanipulisana za dobro.
uostalom, dss i srs nam nece doneti nista dobro jer ako si slusao kampanju, nisi cuo program kojim ce oni ovu zemlju pospesiti i poboljsati. "strane investicije" i "nova radna mesta" nisu program. strane investicije tesko da mozes ostvariti dok istovremeno te strance nazivas svojim neprijateljima.

jest ali meni se ne baca jos koja godina zivota na njih. takva gamad je bila na vlasti do 2000. i videli smo koliko nas mogu unazaditi. problem je sto je narod sklerotican pa je nekako brzo zaboravio ono sve. najveci pacijenti su mi oni koje je takva politika i dovela u srbiju iz njihovih rodnih krajeva. i sad su takvi najglasniji za to isto. valjda sad svi treba da propadnemo ne samo oni.
u potpunosti te razumem...nikome se ne baca godine života...kao da ih nismo na šovinističku i nacionalističku politiku naših aždaja već pobacali za dve decenije...ali
kako sastaviti vladu kad DS neće imati većinu (to je evidentno) DSS neće s njima a i da hoće opet su u pat poziciji, SRS je veoma jak (i ne krivim sve glasače SRSa ...ko zna možda bi i ja glasao -hipotetički- za njih da mi je loše u životu i da sadašnja vlast od 8 godina nije učinila dovoljno za prosperitet, doduše trebao bi veoma biti ljut da to učinim, al mogu da razumem dio onog biračkog tela koji glasaju za SRS zbog revolta...s druge strane žalim onaj dio koji još i dan danas "guta" bajku o Velikoj i moćnoj Srbiji...takve uistinu žalim....Srbija, Hrvatska i sl.banana drćave ovog Balkana (gle čak se i rimuje) su raspadom exYuge i sa decenijskim zaostajanjem za modernim svetom jesu stvorene da "ližu pognute glave" i čim prije to shvatimo bolje za svakog od nas...

ne mozes ti skolstvom i edukacijom ne civilizovanom svetu nesto pojasniti. jer da moze vec bi shvatili. oni razumeju samo jezik sile, njime se jedino i sluze. oni intelektualno nisu dorasli ovome sto mi pokusavamo da izgradimo. demokratija i civilizacija se stvara stotinama godina, a mi smo tek 1804. stvorili modernu drzavu. i sve tekovine kapitalizma koje smo gradili su 1945. komunisti ponistili i ustolicili svoj sistem vrednosti, koji je postao zapaljiv kada je pomesan sa nacionalizmom.
treba normalnim razgovorom...ne valja agresijom na agresiju ići...eto zato mi se primerice Čeda i Čanak ne sviđaju kao političari (a to je DSov jedini postkoalcioni manevar)

i treba izmanipulisati rulju da glasa za demokrate a ne radikale. jer njima je isto oni ionako nista ne razumeju sto se ne meri na kilogram, a na vlasti da budu dobri ljudi sa odgovornoscu koji ce omoguciti boljitak i toj rulji koja se nece buniti ako je izmanipulisana za dobro.
ne izmanipulisati , već im objasniti

uostalom, dss i srs nam nece doneti nista dobro jer ako si slusao kampanju, nisi cuo program kojim ce oni ovu zemlju pospesiti i poboljsati. "strane investicije" i "nova radna mesta" nisu program. strane investicije tesko da mozes ostvariti dok istovremeno te strance nazivas svojim neprijateljima.
a ko zna mi smo imali politiku tuđmanovskogHDZa i završili s tom "pričom" 2000te okrenuli na "levo" koalicija je bila preširoka i "pukli" eto i HDZ opet na vlasti (doduše izbacio je one radikalne elemente tipa: Rojs, Pašalić i jedan veći deo hercegovačkog "klana") i sad su neka umerena desnica rade (na nivou opšte svesti naroda prosečno, po meni lično ne dovoljno - i sad su negde između DS-a i DSSa na političkoj skali

kod vas je problem što radikali nikako da se otarase one "dvorske lude" pa da budu prihvatljivi koliko toliko (to što je HDZ učinio davno)

tu nastaje problem jer se u srbijanskoj političkoj sceni stranke previše razvukle na skali...umesto da se zbliže a narod je veoma podeljen...tako dugo dok će biti ta situacija da sopstveni političari drže narod svojim političkim manevrima za taoce...NEMA NAPRETKA:idea:

to sve stoji.
samo ono sto si rekao ne izmanipulisati vec objasniti.
objasnjeno je njima 32% . da bi nekom nesto objasnio taj mora biti u stanju da shvati.
ostali nisu u stanju da shvate. njih treba izmanipulisati na drugu stranu.
mali deo populacije se orijentise shvatanjem i razmisljanjem. a taj veci manipulisanjem jer sam nije u stanju da se orijentise.
vlada dss srs i sps je izvesna.

to sve stoji.
samo ono sto si rekao ne izmanipulisati vec objasniti.
objasnjeno je njima 32% . da bi nekom nesto objasnio taj mora biti u stanju da shvati.
ostali nisu u stanju da shvate. njih treba izmanipulisati na drugu stranu.
mali deo populacije se orijentise shvatanjem i razmisljanjem. a taj veci manipulisanjem jer sam nije u stanju da se orijentise.
vlada dss srs i sps je izvesna.

znaš šta bi bilo dobro a nedostaje kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj, BiH...itd

da se naprave VELIKE JAVNE TRIBINE na kojima bi gostovali predstavnici svih partija, privrednika, predstavnika raznih organizacija, vera i uverenja... i voditi polemike o svim segmentima od istorije, šta se uistinu dešavalo na ovim prostorima, kako dalje...i sve to na nivou države pa na nivou regije zap.Balkana

dok ne rešimo sa prošlošću ko je šta uradio, nema nam zajedničke budućnosti u Europi

a surađivati moramo i moramo biti otvoreni i za investicije i kapital, jer smo premala tržišta i premale države da bi sami egzistirali, a s kim ćeš surađivati nego sa susedom najpre...a čuj i ja bih volio u nekim segmentima da sve ove države Balkana fizički razmestimo na različite kontinente...možda bi se jedino na taj način rešili te šovinističko-nacionalističke ekipe jer ne bi imali "kost" za žvakanje tad...naravno ako se ne bi u međuvremenu posvađali sa novim susedima:mrgreen:
al jasno da je to nemoguće...treba tako urediti društva da surađujemo na prosperitet i jednih i drugih,,,ne treba da se grlimo i braćom nazivamo...jer smo videli kamo nas je to svaki put dovelo...kad smo tu gde jesmo već treba racionalno razmišljat..

vi ste svi albanski placenici radite njima u interesu, i vasu antisrpsku politiku odnesite odavde i sprovodite negde na marsu.
tvoj manjak pismenosti, valjda se toliko ne nauci za prvi razred osnovne skole pre nego sto te izbace zbog celavosti debelovratosti i ostalih mentalnih poremecaja,
je dokaz onoga sto sam u prethodnim postovima govorio. "srbkinje" , "vole Bog i Srbiju" i te price sa CIA i ostale radikalske retorike, okacite macku o rep.
napolje iz ove zemlje, i vi i vama slicni koji radite na stetu ovoj zemlji (srs dss).
ne bih vas cak ni u radne logore stavljao, jer mi od vas ne treba nista, ni vas rad ni novac niti vasa senka.

Који си ти леват!
Колико те ЦИА платила шабане?
Да нема нас из Образа, Двери, 1389 и сл..организација, твоја НАТО куга би владала Србијом..али неће моћи несрећо..има да вас нема још мало...чујем неки већ на Тесли чекају изборе резултата!

Који си ти леват!
Колико те ЦИА платила шабане?
Да нема нас из Образа, Двери, 1389 и сл..организација, твоја НАТО куга би владала Србијом..али неће моћи несрећо..има да вас нема још мало...чујем неки већ на Тесли чекају изборе резултата!

pojedi sebi m**a od muke

:spam:

:shock::shock::shock:
zašto me to ne čudi...:rolleyes:
uostalom ti si već jednom svoje rekao ovde...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5955034&postcount=108 :roll:
pa i ne treba se uopšte ni čuditi tvojim izjavama:mrgreen:
:roll:

kyoatia
-------------
Млада рватска снага у Србији!
Јесте сложни, кода вас Тадићи правио све!

srećom miljama daleko od tebe i takvih ko ti;)

žao mi samo normalnih ljudi u Srbiji koji će da debelo da nadrapaju ako 11.og pobede radikali tj. ekstremnija radikalska struja kojoj ti pripadaš...jer će na žalost morati gore od goreg da biraju (il da napuste Srbiju ili da narednih 4 godine žive u bedi il po skloništima):(

:shock::shock::shock:
zašto me to ne čudi...:rolleyes:
uostalom ti si već jednom svoje rekao ovde...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5955034&postcount=108 :roll:
pa i ne treba se uopšte ni čuditi tvojim izjavama:mrgreen:
:roll:

srećom miljama daleko od tebe i takvih ko ti;)

žao mi samo normalnih ljudi u Srbiji koji će da debelo da nadrapaju ako 11.og pobede radikali tj. ekstremnija radikalska struja kojoj ti pripadaš...jer će na žalost morati gore od goreg da biraju (il da napuste Srbiju ili da narednih 4 godine žive u bedi il po skloništima):(
Ма ја видим како сте ви Блајбург прославили демократски, јебо вас фрањо туђман и павелић тугедер!

Јеси глуп, па ово је невероватно!
То је све што имаш да кажеш!
Па овај кретен изнад тебе, је бар две књиге прочитао!
Иди пакуј кофере и бежи за Беч!

nisam ja glup agime sto se nerviras odma.
imam ja mnogo toga da kazem, ali zasto da pricam simpanzama, ko da ce me razumeti.
bolje da pricam onom perfexu troslojnom u klonji svojoj, vise bi on razumeo nego ti.

agime procitah sad onaj link sto je kyo dao, valjao sam se od smeha. mada ga je bilo nepotrebno citati, znajuci tvoj psiholoski profil i takvih kao ti, svaki odgovor sam unapred znao. pogotovu onaj oko pusenja na javnim mestima.
pokazujes ko si i sta si, to nije problem.
problem je sto si ti na to ponosan.

"cega se pametan stidi, time se budala ponosi..."

Poslednja izmena:

Back