BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
"Grofe Visconti",
maloumnici cu zhedni krvi...
maloumnici pozivaju i hvataju se za oruzhje, protiv svih neistomishljenika, nacionalnih manjina...
maloumnici postavljaju ovakve teze...
maloumnici SrBstva...koriste neke "pro-zapadne" nickove...( e to mi jedino nije jasno...ali niko nije savrshen):lol:

Mislim da je odgovor konkretan...

Dragi El Muerte Drugi, u prve dve recenice si nabrojao sve svoje pro-zapadne ljubimce. Sto mi je drago.
Ali si u naredne dve mnogo toga razjasnio i samom sebi skocio u stomak... svoje neistomisljenike etiketiras i bavis se tudjim nikovima... ako vec nisi imao nista pametno reci, nisi se morao ni isticati sa glupostima... ali to je vec tvoj problem, ne moj.

Dragi El Muerte Drugi, u prve dve recenice si nabrojao sve svoje pro-zapadne ljubimce. Sto mi je drago.
Ali si u naredne dve mnogo toga razjasnio i samom sebi skocio u stomak... svoje neistomisljenike etiketiras i bavis se tudjim nikovima... ako vec nisi imao nista pametno reci, nisi se morao ni isticati sa glupostima... ali to je vec tvoj problem, ne moj.

Po ko zna koji put...

otadzbinski pravilnik vodjenja dijaloga...
1. ako nemate vishe argumenata...pochnite sa pretnjama...
2.ako vam ne podje za rukom...krenite sa vredjanjem, omalovazhavanjem...oni su pametniji..prestace...a vi cete biti heroj...kod "svojih"...uvek...ma shta se desilo...

Po ko zna koji put...

2.ako vam ne podje za rukom...krenite sa vredjanjem, omalovazhavanjem...oni su pametniji..prestace...a vi cete biti heroj...kod "svojih"...uvek...ma shta se desilo...

Не мораш баш да нам штампаш свој Програм "рада"! :lol::lol::lol: Све знамо!

za tvoju info...
...Jocicevi kordoni su shtitili G. Davidovica i njegove...a ne nas od njih...mnogo puta razglabano ...o tome...

kakve veze mi ovde imamo sa Madjarima..hmmm, pa Davidovic je uvozio fashiste iz Slovachke...i josh nekih drugih zemalja...zar ne?

Давидовић је у "Националном строју" и нема никакве благе везе са "Образом"... призови се свести и памети...

Давидовић је у "Националном строју" и нема никакве благе везе са "Образом"... призови се свести и памети...

Па зар ниси схватио Горан Давидовић анонимус из НС у НовомСаду је постао "ноћна мора" за све ЕУропске снаге.

То ти је она фора ако радикали победе биће поново бомбардовања и санкција.

Не знам само када ће да почну мртвима да се обраћају.

Po ko zna koji put...

Moram da se umešam ali dok čitam ovo što si napisao, kao i u prethodnom postu, nešto mi nije jasno, ti se sve vreme obraćaš sebi u drugom licu množine... Jel to neka fora? :-)

Moram da se umešam ali dok čitam ovo što si napisao, kao i u prethodnom postu, nešto mi nije jasno, ti se sve vreme obraćaš sebi u drugom licu množine... Jel to neka fora? :-)

ne...tako se obraca "otadzbinski uchitelj" svojim djacima...vezano za retoriku...
a u mom predhodnom postu je izrazheno, po narodski, chinjenichno stanje...
ima josh pitanja..nejasnoca...

Lično sam bio prisutan u Novom Sadu 07.10. kad su članovi Obraza vikali : ''Ubij, zakolji, da Mađar ne postoji!'' Dakle čuo sam svojim ušima, a ne preko tamo nekih nevaljalih medija.
Не знам каква је психа код вас грађана али зар се не осећаш јадније после ове лажи и глупости коју си написао?
Видим на форуму опет исте приче "Образовци клеро-нацо-биа-фашисти" без икакве позадине и доказа
Ево вам текст управо Димитрија Љотића:

ОНИМА КОЈИ СЕ ЉУТЕ

Ми смо фашисти јер хоћемо да вођење политике пренесемо са партије на сталеже. Зато што смо против партијског народног представништва, а за парламент у коме ће седети представници организованих сталежа. Ово, тобож, треба да буде неки специјалитет фашизма. Другим речима, фашисти смо зато што хоћемо да сваки сталеж - непоцепан на странке политичке - бира посланике и одређује каква треба да буде велика политика земље.
Нападачи би требало да знају, да је много пре фашизма у теорији и пракси, било покушаја против политичких странака и њихове владе у демократији и парламентаризму. Па и наш корен је отуда. Али ми се не чудимо нападачима. Њима многе ствари нису јасне. Они хоће неку економску слободу и владу народа, а не знају да се то може остварити једино путем сталешког народног представништва, за које се данас само Збор залаже.
Раскукали се демократи за слободом. Наравно и даље треба држава мирно да гледа како капитал слободно исисава народне силе.
Ко хоће ту слободу да ограничи, на тога се одмах повиче из свег гласа: то је фашиста! Никакво чудо, јер је демократија у нас била увек представник капитала (који је у нашој земљи за 81% туђински) и заточник капиталистичког поретка. Зато се ми и не чудимо оваквом нападу на нас. И не одговарамо на њега због нападача, већ због тога да би народним редовима било јасно одакле ветар дува.
За нас је важно да народ зна, да се данас једино Збор залаже за економске и социјалне потребе и права народне целине, док удружена опозиција својом кукњавом над демократијом стварно кука над интересима капитализма, који би у сталешкој држави био, те још како, подвргнут контроли и ограничен у својој незајажљивости.
Збор хоће да капитал буде стављен у службу целине, а не да слободно вршља како се то у демократији дешава. У демократији, капитал је добијао онакве законе, онакве саобраћајне и царинске тарифе, какве је он хтео. Порез му је разрезиван и наплаћиван опет како је он хтео. Ако до тога није могло доћи редовним путем, он се служио митом, ширећи неман корупције. Народни представници демократије су то мирно гледали, још мирније седели у управним одборима и капиталистичким предузећима, где се и данас налазе, примајући тантијеме и дивиденде. За све то имали су стављати само своје услужне потписе на билансе тих предузећа, који су често били лажни, ради прикривања праве добити и избегавања плаћања одговарајуће порезе држави.
Ето, против ових благодети демократије устаје Збор. И ако је то фашизам, онда немамо ништа против да нас тако зову, само да се зна зашто.
Или смо фашисти што тражимо да посланици уистину буду посланици, тј. да се интересују за рад скупштине и воде кроз скупштину надзор над радом владе, а министри заиста министри, тј. самостални управљачи појединих великих грана државне управе? Или зато што не тражимо да буде као досад у тзв. парламентаризму, да се посланици не интересују радом у скупштини, већ трче по министарствима, те зато влада стварно одређује шта ће бити закон, али зато у министарствима бива оно што хоће посланик.
Ако смо зато фашисти, што смо противници таквог парламентаризма који доводи до ове збрке власти, а одатле до нереда и неодговорности, онда опет немамо ништа против, само нека се зна зашто нас зову фашистима. Или смо фашисти што тврдимо да су гласачи плева, да данас гласају за једнога, а сутра за другога, те да нама не требају такви гласачи, већ прави борци, који су примили нашу мисао, испунили се њоме и стоје неодступно под заставом Збора - онда, иако нисмо фашисти, немамо ништа против да нас тако зову нападачи чији је цео рад упућен, као и осталих демократских политичара само за гласовима и гласачима - само опет, нека се зна зашто нас зову фашистима.
Или смо фашисти зато што тврдимо велику истину да сто хиљада правих бораца више вреди од милион случајно сакупљених гласача, и не само да више вреде морално, већ и политички, јер знају шта хоће, јер су у стању за своју мисао да се жртвују, да се боре, јер успевају да створе око себе уверење да имају право, јер њихова вера напослетку покреће планине. И опет, ако нас зову фашистима, иако то нисмо - нека нас зову, само нека се зна, нека се упамти - да то није довољно. Једном речју, ако смо фашисти што у великом светском врењу које је настало и којим се одликује ново историјско раздобље, истражујемо и налазимо да мора бити дубоко промењен политички строј - јер је дотрајао економски поредак капитализма који је досадашњи политички строј изградио - онда опет, немамо ништа против да нас зову фашистима, мада то нисмо, само молимо да се то зна.
Кад ми говоримо о демократији као победи индивидуализма у политици, путем демократије, ми мислимо да је демократија разбила органске, природне оквире индивидуализмом, породицу и сталеже и узела јединку одвојену од свих њених породичних и органских веза.
На овај начин демократија је тобоже ослободила личност - а стварно је заробила, јер јој је уништила природну и органску заштиту - и довела јединку без заштите пред свемоћ државе и друштва.
Али тиме је и само друштво и државу бацило на рђав пут, јер индивидуа сама по себи нема довољно могућности да решава о судбини друштва и државе.
Хришћанство и свака друга религија није доктрина, већ доживљај (те сваки учени човек нема могућности о томе да говори). Не само да оно не може бити за овакво демократско-индивидуалистички устројено друштво, већ сасвим сигурно знамо - и нико од грађана неће то демантовати - да оно може бити само за друкчије организовано друштво.
("Отаџбина", бр. 115, 28. 5. 1936)

Ево вам текст управо Димитрија Љотића:

ОНИМА КОЈИ СЕ ЉУТЕ

Ми смо фашисти јер хоћемо да вођење политике пренесемо са партије на сталеже. Зато што смо против партијског народног представништва, а за парламент у коме ће седети представници организованих сталежа. Ово, тобож, треба да буде неки специјалитет фашизма. Другим речима, фашисти смо зато што хоћемо да сваки сталеж - непоцепан на странке политичке - бира посланике и одређује каква треба да буде велика политика земље.

Хришћанство и свака друга религија није доктрина, већ доживљај (те сваки учени човек нема могућности о томе да говори). Не само да оно не може бити за овакво демократско-индивидуалистички устројено друштво, већ сасвим сигурно знамо - и нико од грађана неће то демантовати - да оно може бити само за друкчије организовано друштво.

("Отаџбина", бр. 115, 28. 5. 1936)

ово је кључно...по мени..да сви прочитају

Lično sam bio prisutan u Novom Sadu 07.10. kad su članovi Obraza vikali : ''Ubij, zakolji, da Mađar ne postoji!'' Dakle čuo sam svojim ušima, a ne preko tamo nekih nevaljalih medija.

прво подгледај спотић па послушај музику

онда сутра ујутру одмах код ушног доктора

Back