kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
ja po dvoristu pucam u te![]()
jel one napunjene helijem ili čim već što se dižu u vazduh?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja po dvoristu pucam u te![]()
"Grofe Visconti",
maloumnici cu zhedni krvi...
maloumnici pozivaju i hvataju se za oruzhje, protiv svih neistomishljenika, nacionalnih manjina...
maloumnici postavljaju ovakve teze...
maloumnici SrBstva...koriste neke "pro-zapadne" nickove...( e to mi jedino nije jasno...ali niko nije savrshen)
Mislim da je odgovor konkretan...
Dragi El Muerte Drugi, u prve dve recenice si nabrojao sve svoje pro-zapadne ljubimce. Sto mi je drago.
Ali si u naredne dve mnogo toga razjasnio i samom sebi skocio u stomak... svoje neistomisljenike etiketiras i bavis se tudjim nikovima... ako vec nisi imao nista pametno reci, nisi se morao ni isticati sa glupostima... ali to je vec tvoj problem, ne moj.
Po ko zna koji put... ti samom sebi udaras samare, a krivce trazis na pogresnom mestu.

Po ko zna koji put...
otadzbinski pravilnik vodjenja dijaloga...
1. ako nemate vishe argumenata...pochnite sa pretnjama...
2.ako vam ne podje za rukom...krenite sa vredjanjem, omalovazhavanjem...oni su pametniji..prestace...a vi cete biti heroj...kod "svojih"...uvek...ma shta se desilo...

Све знамо!za tvoju info...
...Jocicevi kordoni su shtitili G. Davidovica i njegove...a ne nas od njih...mnogo puta razglabano ...o tome...
kakve veze mi ovde imamo sa Madjarima..hmmm, pa Davidovic je uvozio fashiste iz Slovachke...i josh nekih drugih zemalja...zar ne?
Давидовић је у "Националном строју" и нема никакве благе везе са "Образом"... призови се свести и памети...

Давидовић је у "Националном строју" и нема никакве благе везе са "Образом"... призови се свести и памети...
znam to i bez tebe...
a sve TO je isti qurac...![]()
Po ko zna koji put...
otadzbinski pravilnik vodjenja dijaloga...
1. ako nemate vishe argumenata...pochnite sa pretnjama...
2.ako vam ne podje za rukom...krenite sa vredjanjem, omalovazhavanjem...oni su pametniji..prestace...a vi cete biti heroj...kod "svojih"...uvek...ma shta se desilo...
Moram da se umešam ali dok čitam ovo što si napisao, kao i u prethodnom postu, nešto mi nije jasno, ti se sve vreme obraćaš sebi u drugom licu množine... Jel to neka fora? :-)
хвала на толеранцији и лекцији из демократије

pa vidish da i demokrate umeju po "narodski"...da tolerishu...niste jedini...![]()

шта то под ВИ или МИ подразумеваш
ДСС и СРС као и Национални Строј нису 10 милион Срба
не разумем те![]()
nisu...ali se zna ko stoji iza Nazzi stroja...a to nije 10 mil Srba...sigurno...ali DSS...hmm...:wink:
ако не знаш ништа о томе не пиши без везе онда ОБРАЗ-у,1389 и осталим
могао мало да пређеш на сташе и Томсона,Ана,НВО и сл.

Не знам каква је психа код вас грађана али зар се не осећаш јадније после ове лажи и глупости коју си написао?Lično sam bio prisutan u Novom Sadu 07.10. kad su članovi Obraza vikali : ''Ubij, zakolji, da Mađar ne postoji!'' Dakle čuo sam svojim ušima, a ne preko tamo nekih nevaljalih medija.
Џаба то црвеним причати...ако немаш петокраку ниси за НАТО и ЕУ фашизамДавидовић је у "Националном строју" и нема никакве благе везе са "Образом"... призови се свести и памети...
Ево вам текст управо Димитрија Љотића:
ОНИМА КОЈИ СЕ ЉУТЕ
Ми смо фашисти јер хоћемо да вођење политике пренесемо са партије на сталеже. Зато што смо против партијског народног представништва, а за парламент у коме ће седети представници организованих сталежа. Ово, тобож, треба да буде неки специјалитет фашизма. Другим речима, фашисти смо зато што хоћемо да сваки сталеж - непоцепан на странке политичке - бира посланике и одређује каква треба да буде велика политика земље.
Хришћанство и свака друга религија није доктрина, већ доживљај (те сваки учени човек нема могућности о томе да говори). Не само да оно не може бити за овакво демократско-индивидуалистички устројено друштво, већ сасвим сигурно знамо - и нико од грађана неће то демантовати - да оно може бити само за друкчије организовано друштво.
("Отаџбина", бр. 115, 28. 5. 1936)
Lično sam bio prisutan u Novom Sadu 07.10. kad su članovi Obraza vikali : ''Ubij, zakolji, da Mađar ne postoji!'' Dakle čuo sam svojim ušima, a ne preko tamo nekih nevaljalih medija.