Bezobrazluk

• Začetnik teme Začetnik teme crow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Elvin:
da nemate ideje o staleškoj monarhiji i nasilnom preuzimanju vlasti,ne bih imao ništa protiv obraza...
ugledajte se na dveri to je prava konzervativna organizacija...za respekt,iako se ne slažem u mnogo stvari sa njenim programom...
Па и ја да ДС није демонократска већ УЛТРАНАЦИОНАЛНА пих па гласао бих за њих

Elvin:
pa nemaš ultranacionalnu stranku...radikali su populisti....

što ne izađete na izbore?
ПА ЗАТО ШТО НИСМО ПАРЛАМЕНТАРИСТИ

cd69aa30.gif

To je ono sto ti nikako ne kapiras. Radikali nisu fasisti. I kad bi dosli na vlast ne bi ukinuli demokratiju. A ti NITI POSTUJES DEMOKRATSKI IZABRANE ORGANE, niti POSTUJES DEMOKRATSKI DONET USTAV.
Mislim, momce - to je protiv ustavno delovanje i KRIVICNO DELO.
Samo zato sto vas svi smatraju za bandu tupadzija niste po'apseni... ali vetrovi se menjaju ocito... Dveri su nasle svoje mesto unutar Crkve i Justin i Mileticevci... a vi?
Marginalci i batinasi...
...
Ja ti govorim odavno... budi pope pametan... SAD JE 21 VEK.
Ti i ja pricamo preko pentiuma sine, bataljuj gluposti iz 11 veka... samo pametne stvari smes da pricas...
aj laku noc... sutra je radni dan...

commodore:
To je ono sto ti nikako ne kapiras. Radikali nisu fasisti. I kad bi dosli na vlast ne bi ukinuli demokratiju. A ti NITI POSTUJES DEMOKRATSKI IZABRANE ORGANE, niti POSTUJES DEMOKRATSKI DONET USTAV.
Mislim, momce - to je protiv ustavno delovanje i KRIVICNO DELO.
Samo zato sto vas svi smatraju za bandu tupadzija niste po'apseni... ali vetrovi se menjaju ocito... Dveri su nasle svoje mesto unutar Crkve i Justin i Mileticevci... a vi?
Marginalci i batinasi...
...
Ja ti govorim odavno... budi pope pametan... SAD JE 21 VEK.
Ti i ja pricamo preko pentiuma sine, bataljuj gluposti iz 11 veka... samo pametne stvari smes da pricas...
aj laku noc... sutra je radni dan...
Страшне су те твоје осуде, али грешиш, а видећеш. Нажалост плашим се касно.
ОБРАЗ ЈЕ ПРАВОСЛАВНИ НАЦИОНАЛНИ ПОКРЕТ. Ништа више ништа мање. Кошто се ти залажеш за демонократију и сатанизацију Србије. Тако се ја залажем за ПРАВОСЛАВНУ СТАЛЕЖНУ МОНАРХИЈУ
cd69aa30.gif

Ne vredi. Zaslepljen.
ZASLEPLJEN ideologijom...
...
da mu sad kazu UBIJ... on bi isao da ubije...

cek da sklonim onog MONARHISTU iz avatara i da ga zamenim Azraelom...
...
BL... idi se umij ladnom vodom, covece....

commodore:
Ne vredi. Zaslepljen.
ZASLEPLJEN ideologijom...
...
da mu sad kazu UBIJ... on bi isao da ubije...

cek da sklonim onog MONARHISTU iz avatara i da ga zamenim Azraelom...
...
BL... idi se umij ladnom vodom, covece....
Знам Србине да истина боли, али никада није касно, А НИКАДА НЕБИХ УБИО А ДА НИЈЕ ПРЕКО ПОТРЕБНО ДА СЕ ЗАШТИТИ ЖИВОТ МОЈИХ БЛИЖЊИХ

Ne znam sta da radim as njim... rekao je da su srpske epske guslarske pesme nastale u 17 veku pod direktnim uticajem turaka.
Cekamo sad svi objasnjenje neceg tako neverovatnog...
...
dok ne objasni sta je hteo da kaze... mislim kako je on sith... ubacen...:)

Бл:
ОБРАЗ ЈЕ ПРАВОСЛАВНИ НАЦИОНАЛНИ ПОКРЕТ.
cd69aa30.gif

Ti treba da se lecis, najozbiljnije... :shock:
To su najobicniji fasisti. Oni i dalje nece da priznaju, kao ni vecina uostalom, da je kralj Milutin bio pedofil... Pitajte se koji je to greh hteo tako ocajnicki da opere pa je podigao Gracanicu? Simonidu je seksualno iskoriscavao od njenog detinjstva...

ra-ta-tat:
ma ne lupetaj... oni u Šapcu znaju mnogo bolje kako je u Subotici ili Senti... i kada nikada nisu videli ONI ZNAJU :-) i zato nemoj da misliš, niko te nije platio da misliš, niti da ukazuješ na forumu... zapamti!!!!
resistance is futile
you will be assimilated
:lol:

На којим си ти психоактивним супстанцама?

Бл:
Знам Србине да истина боли, али никада није касно, А НИКАДА НЕБИХ УБИО А ДА НИЈЕ ПРЕКО ПОТРЕБНО ДА СЕ ЗАШТИТИ ЖИВОТ МОЈИХ БЛИЖЊИХ

A, da! Kad naucis srpski jezik i pravopis istog javi se!

commodore:
Ma ne diram ja Madjare covece... svaka ljudima cast... ja rekoh, ako pogledas da raselimo - NELOJALNO STANOVNISTVO SVIH NACIONALNOSTI... ne znam odakle nadje Madjare... :shock:
Nemoj molim te tako da me citas batice...
...
Niko meni ne smeta ko navija za nasu reprezentaciju.
to je meni jedina mera brate.
Djula Mester, Albert Nadj... pitaj njih.

Заборавио си Штербика.

Back