Bezobrazluk

• Začetnik teme Začetnik teme crow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Elvine... ja nisam kriva što se tebi ili nekom drugom ne sviđa moje mišljenje... ni meni se ne sviđa tvoje... pa šta onda??
sjaši bato... ovo postaje dosadno

ah da... toliko sam otrovna da je reakcija ljudi kada me vide.... osmeh :-D
eto takav!

ra-ta-tat:
Baš nešto danas dok sam se kupala razmišljala kako su vaši životi isprazni kada ratujete na forumu

ja neću :Dv:D da prećutim....

prozivaš nas sve kolektivno pa onda kukaš kada odgovorim...

šta si očekivala?
sjaši ti uvek prva p:Dčinješ...naravno sve u oblandama...da li sam već rekao da ne volim takve ljude?

.

ja ne kukam... mene se uopšte ne tiče tvoje mišljenje, niti o meni lično, niti o drugim učesnicima, niti o bilo kom političkom pitanju :D
ne više u svakom slučaju

to što me juriš sada samo pokazuje kako sam ti pogodila živac.... da, tebi lično
prestani da me juriš po forumu, nema potrebe da me kažnjavaš za to što ti nisam simpatična... rekao si mi, pročitala sam, obaveštena sam... i ciaooo

commodore:
U Vojvodini se pojavljuju vrlo opasni pokreti koji su u svojoj sustini antisrpski.
Preventive radi, treba amputirati severne opstine i raseliti nelojalno stanovnistvo (svih nacionalnosti) iz juznih opstina u njih.
inace cemo ratovati za novi sad.
madjaroni su ponovo digli glavu.
zasto i ne bi kad su sve fasisticke zemlje u ili na putu u drzavu kojom dominira nemacka ekonomija...

Нема потребе за расељавањем. То се економски искорењује врло ефикасно.
Иначе, нису Мађари баш напаљени као што Каса и ко. представљају. Мађари се понашају баш као и Срби са којима живе. Подељени су на странке, Мађари из Суботице гледају на остале Мађаре из Војводине, на грађене другог реда - веруј ми Комодор - код мене на факсу Мађари из Суботице не комуцирају са Мађарима из Сенте, Сомбора, Зрењанина, Аде... Звучи оп****о али истинито. Многи Мађари су у ДС и Г17+ у Суботици. Касиним бајкама још једино верује део напаљене омладине и маторци. Уз то ДС и Каса воде рат у Суботици већ деценију и по...
А шта рећи за Пала Шандора што отворено хвали радикале по Бечеју...

DukeofSerbia:
Иначе, нису Мађари баш напаљени као што Каса и ко. представљају. Мађари се понашају баш као и Срби са којима живе. Подељени су на странке, Мађари из Суботице гледају на остале Мађаре из Војводине, на грађене другог реда - веруј ми Комодор - код мене на факсу Мађари из Суботице не комуцирају са Мађарима из Сенте, Сомбора, Зрењанина, Аде... Звучи оп****о али истинито. Многи Мађари су у ДС и Г17+ у Суботици. Касиним бајкама још једино верује део напаљене омладине и маторци. Уз то ДС и Каса воде рат у Суботици већ деценију и по...
ma ne lupetaj... oni u Šapcu znaju mnogo bolje kako je u Subotici ili Senti... i kada nikada nisu videli ONI ZNAJU :-) i zato nemoj da misliš, niko te nije platio da misliš, niti da ukazuješ na forumu... zapamti!!!!
resistance is futile
you will be assimilated
:lol:

commodore:
U Vojvodini se pojavljuju vrlo opasni pokreti koji su u svojoj sustini antisrpski.
Preventive radi, treba amputirati severne opstine i raseliti nelojalno stanovnistvo (svih nacionalnosti) iz juznih opstina u njih.
inace cemo ratovati za novi sad.
madjaroni su ponovo digli glavu.
zasto i ne bi kad su sve fasisticke zemlje u ili na putu u drzavu kojom dominira nemacka ekonomija...
Da ti kaže ra-ta-tat nešto
nisu se ti pokreti sada pojavili!!!!!
zapamti ovo, pokušaj da se setiš.... UVEK SU BILI TU
ali je sada interesantno to VADITI IZ GROBA
a znaš zašto
???????????
zato što SRBIJA POLAKO POSTAJE PRAVA FAŠISTIČKA DRŽAVA

jednom sam se ukakila u obdaništu, dobro nisam jednom, ali samo jednom sam ovaj trik upotrebila... prva sam počela da dižem dreku oko toga kako se neko umrdio i da se neko ukakio, dok još niko nije osetio miris iz mojih nesrećnih gacica :(
pa to je trik kojim sam vladala sa 5 godina.... eeeeeej, pa nismo naivni

DukeofSerbia:

Ma ne diram ja Madjare covece... svaka ljudima cast... ja rekoh, ako pogledas da raselimo - NELOJALNO STANOVNISTVO SVIH NACIONALNOSTI... ne znam odakle nadje Madjare... :shock:
Nemoj molim te tako da me citas batice...
...
Niko meni ne smeta ko navija za nasu reprezentaciju.
to je meni jedina mera brate.
Djula Mester, Albert Nadj... pitaj njih.

ra-ta-tat:
jednom sam se ukakila u obdaništu, dobro nisam jednom, ali samo jednom sam ovaj trik upotrebila... prva sam počela da dižem dreku oko toga kako se neko umrdio i da se neko ukakio, dok još niko nije osetio miris iz mojih nesrećnih gacica :(
A to si znaci bila ti tico... a vaspitacica digla dreku na mene :lol: :lol: :lol:

aaaaa sad sam shvatio... video je izraz MADJARONI...
duke, to nisu Madjari...
to su Srbi, ali ovi... srbi - anti-srbi... sto bi da radije da budu manjina u ugarskoj nego narod (citaj Srbi) u Srbiji... Vojvodini... sta god...
...
Na njih sam mislio... oni su digli glavu... zato sto je nemacka ojacala... to je sustina...

p.s.
samo pazljivo citaj sta sam napisao.
poz

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ti se brate uclani u Akate red... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

resize1zw.jpg

ra-ta-tat:
Da ti kaže ra-ta-tat nešto
nisu se ti pokreti sada pojavili!!!!!
zapamti ovo, pokušaj da se setiš.... UVEK SU BILI TU
ali je sada interesantno to VADITI IZ GROBA
a znaš zašto
???????????
zato što SRBIJA POLAKO POSTAJE PRAVA FAŠISTIČKA DRŽAVA

jednostavno genijalno...........

ОТВОРЕНО ПИСМО СРБСКОЈ ЈАВНОСТИ

ГДЕ ИМ ЈЕ ОБРАЗ?

У фамозном извештају Одбора за безбедност Скупштине Војводине, који се јуче појавио у медијима, Отачаствени покрет Образ је стављен на црну листу за прогон и одстрел. Као србски издавач и председник Националног савета Образа, питам србску јавност – зашто клевећу и прогањају Образ?

· Да ли нас клевећу и прогањају због тога што хоћемо да Србија буде србска и домаћинска, а не расчеречена и опљачкана?!

· Да ли нас клевећу и прогањају због тога што желимо да наша деца буду здрава и снажна, а не да их уништавају секте и наркоманија?!

· Да ли нас клевећу и прогањају због тога што смо организовали протесте испред Владе Србије 17. марта 2004. и што шаљемо наше људе да бране србску нејач на Косову и Метохији?!

· Да ли нас клевећу и прогањају због тога што желимо школу са вером, политику са поштењем, војску са родољубљем и државу са Божијим благословом?!

· Да ли нас клевећу и прогањају због тога што нисмо ни безбожни комунисти, ни плаћени мондијалисти, ни набеђени фашисти, већ бескомпромисни светосавски националисти и што су нам милији Владика Николај и Радован Караџић него Хавијер Солана и Карла дел Понте?!

Дотични срамотни извештај представља недвосмислен доказ да покрајинска власт жели да претвори Србску Војводину у најгору окупациону зону у којој ће свака шуша имати права и слободе, а Срби морати да ћуте и да буду покорни.

Али, Образ не ћути и не жели да буде покоран њиховом злу!

Зато нас клевећу, зато нас прогањају. И управо зато, уз Божију помоћ, србски Образ ће победити!

У Београду, 11. XII 2005.

Крсто Миловановић

председник Националног савета

da nemate ideje o staleškoj monarhiji i nasilnom preuzimanju vlasti,ne bih imao ništa protiv obraza...
ugledajte se na dveri to je prava konzervativna organizacija...za respekt,iako se ne slažem u mnogo stvari sa njenim programom...

Back