Bezobrazluk

• Začetnik teme Začetnik teme crow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ra-ta-tat:
Samo da javim zainteresovanim partijama da sam se okupala, a pri tom izribala sa morskom solju i etarskim uljima... oprala i kosu.... sada svi u poređenju sa mnom.... mrdite :lol:

evo ja sam zainteresovana partija. jel ugovaras termine ili...?

znas, ja mrdim, ali to je zbog trcanja - taman mi je vreme za tusiranje... jel mozes da mi pomognes...? sve sa uljima i to...

King 7:
Ja je i ne gledam nego slucajno, kad sedim negde kod prijatelja. Vise puta sam uhvatio kako su pomenuli nealbance tj. Srbe. Zato ih ja zovem - nesrbi.

da gledas cesce TV, bilo koji kanal, video bi da ih tako zovu nasi politicari inace, da ne bude pred strancima da se zalazemo samo za svoje, tj Srbe, vec za sve ne-albance na kosovu, koji su jel ugrozeni, pa ih mi kao zastupamo i sl...

njiokmm:
da gledas cesce TV, bilo koji kanal, video bi da ih tako zovu nasi politicari inace, da ne bude pred strancima da se zalazemo samo za svoje, tj Srbe, vec za sve ne-albance na kosovu, koji su jel ugrozeni, pa ih mi kao zastupamo i sl...
Pre neki dan rece spiker da su 5 nealbanaca dali dobili batine ili nesto drugo, ne secam se . Cita redom - sve Srbi. Opet u Vojvodini ne postoje nesrbi tj. Madjari i ostali. Kako to?

ra-ta-tat:
i meni se sviđa :D
Који мирис, чиними се ЛАВАНДА СА МЕДОМ
13.gif

King 7:
Ja je i ne gledam nego slucajno, kad sedim negde kod prijatelja. Vise puta sam uhvatio kako su pomenuli nealbance tj. Srbe. Zato ih ja zovem - nesrbi.
Ма ја био код једног брата још на КиМ , и удавио ме са сорош тв, како ово како оно, жалосно али истинито чак и доле их гледају, кабловска је зло БРАТЕ

Бл:
Ма ја био код једног брата још на КиМ , и удавио ме са сорош тв, како ово како оно, жалосно али истинито чак и доле их гледају, кабловска је зло БРАТЕ
Ne gledam TV uopste. Prestao sam i bolje mi je mnogo.

Бл:
Који мирис, чиними се ЛАВАНДА СА МЕДОМ
13.gif
danas sam malo eksperimentisala... stavila sam nekoliko kapi pačulija, čajevca i geranijuma
ima izuzetno prijatan miris mešavina, nije otužno slatko od geranijuma, a nema miris kao neki lek od čajevca... baš onako... stravaaa
danas me išlo mućkanje :D

ra-ta-tat:
danas sam malo eksperimentisala... stavila sam nekoliko kapi pačulija, čajevca i geranijuma
ima izuzetno prijatan miris mešavina, nije otužno slatko od geranijuma, a nema miris kao neki lek od čajevca... baš onako... stravaaa
danas me išlo mućkanje :D
Ја немам благе везе , ја знам ове са наших простора

Бл:
Ма ја почео као мој ђед, само дневник , да женски део популације негледа серије и филмове ни ја неби.
Ima dobrih emisija na Discovery, history i jos nekim. Samo volim emisije o zivotinjama i istoriji a na diskaveri uvek ima nesto dobro. Ostalo osim ponekog filma - nista.

Elvin:
to što nemaju petlju da svrstaju honved i 64 županije u neonaciste je drugi par opanaka...

kad dobijemo sposobnog ministra policije i oni će doći na red...
nego marlone jesi primetio da nam crnogorci vode bezbednosne strukture?
jočić,božović,bulatović...nisam ni očekivao ništa dobro od njih...

bash tako bratanche :(

njiokmm:
МА који црногорац, није два пута био у ЦГ и то на мору, човек са КиМ 7 генерација

ima ih koji su 17 generacija van CG pa se svi busaju u grudi... sokoli i tako to...

:D nije nije... uopshte nije crnogorac ;)

King 7:
Ima dobrih emisija na Discovery, history i jos nekim. Samo volim emisije o zivotinjama i istoriji a na diskaveri uvek ima nesto dobro. Ostalo osim ponekog filma - nista.
Ја имам травел и национал географиц на француском, остало ББЦ и неке друге небулозе, имао сам и те , али ми добар овај провајдер севе погаси

King 7:
Na dnevniku B - 92 kazu za Srbina na Kosovu - nealbanac, nece da kaze Srbin. Znaci, nismo Srbi nego nealbanci pa tako ni oni nisu Srbi nego - nesrbi. Ja ih tako zovem posto sam nealbanac a oni su Srpskog porekla samo to nece da priznaju.

pametnice... jel to ocesh da kazesh da sem srba i albanaca nema drugih na kosovu.

a lazes, i to tako jeftino
kad su shipci gadjali gorance, na vladinim medijima se jasno chulo "josh jedan napad na srbe na kosovu"
pa posle 5 minuta priche neko reche da je autobus bio goranski :roll:

niste naivni vi tradicionalno-orto-komunisti, uopshte...

Back