kada se lekari izivljavaju nad gradjanstvom to je onda ok?
sto se tice ginekologa, da li je u redu da pri zakazivanju, "ljubazna sestrica" koja konstatujeda nema mesta i de ne zna kada ce biti te da se dodje xza jedno mesec dana da se proveri da li ima mesta za zakazivanje lepo uruci pacijentu vizitku sa doktorkinom privatnom ordinacijom? sta mislis da li je to izivljavanje.
inace u privatnoj ordinaciji pored dr radi i ista "ljubazna sestrica" sa saltera i jos jedan dr iz istog doma zdravlja koji je na moje oci kada sam otisla na kraju privatno dao kucalicu sestri da ode da ga otkuca. znaci radi privatno za vreme radnog vremena...vrhunac bezobrazluka je bio moj drugi dolazak radi "saveta" kako oni to nazivaju, tacnije samo citanje rezultata i preporucivanje eventualnog leka, posto ne prepisuju lek vec samop preporucuju

dr je sestri rekla da ne naplati nista jer su bile samo konsultacije, da bi sestra ustala otisla u sobu i po povratku rekla da je cena "saveta" 1500 din. toliko se spetljala kada smo trazili fiskalni racun uzas...i dobili smo fiskalni, ali ne pise konsultacija, niti savet, vec pregled
da napomenem da je privatna ordinacija na jako zgodnommestu, odmah preko puta doma dravlja gde su doticni zaposleni.