KoCkiCa_
Domaćin
- Poruka
- 4.331
KO ZNA STA BI BILO KAD BI SE VAS DVOJE UDRUZILI..UNISTILI BI STE NAM PLANETU SUNCE LI VAM VASE![]()
Nama je bar bilo koliko vidim jako zanimljivo u srednjoj...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KO ZNA STA BI BILO KAD BI SE VAS DVOJE UDRUZILI..UNISTILI BI STE NAM PLANETU SUNCE LI VAM VASE![]()
Nama je bar bilo koliko vidim jako zanimljivo u srednjoj...
I meni je bilo jako zanimljivo, ali nisam pravio štetu i izigravao indijanca i štetočinu.Nama je bar bilo koliko vidim jako zanimljivo u srednjoj...
I meni je bilo jako zanimljivo, ali nisam pravio štetu i izigravao indijanca i štetočinu.![]()
I meni je bilo jako zanimljivo, ali nisam pravio štetu i izigravao indijanca i štetočinu.![]()
zato si ti dobar covek a oni ce vecito biti takvi kao sto si ti opisao u predhodnom postu![]()
cuj humora![]()
![]()
![]()
![]()
evo ja bas danas pobegao sa zadnjeg casa
*** sta cu kad mi bilo dosadno xD
sta cu kad je dosadno![]()
Da znate kako bi se sada vratio ponovo u srednju.
Lol,zar ne bi bilo do jaja? Trebali bismo da se upoznamo!![]()
Eto taman...
Potpuno isto. Eskivirala sam fax juce, danas i sutra cu verovatno...Rekoh već: ne volim obavezna predavanja.
Volela bih da mogu sama sebi da određujem kad ću da dođem a kad ne (što opet manje-više radim, ali moram da pazim na broj izostanaka).
Potpuno isto. Eskivirala sam fax juce, danas i sutra cu verovatno...
Deco, bez´te sa chasova dok josh mozete...
Eskivirala sam fax juce, danas i sutra cu verovatno...