Bezanje sa chasova....

Ne, ja sam samo jedan od opasnijih ovde.

Bežao sam i ja tako na jedan čas i dešavalo se da me prozovu, onda vide da nisam tu, prokomentarišu "ovaj je pobegao" i nikom ništa. Popijem neopravdani, ni slučajno nisu mogli da ocenjuju nekoga ko nije na času.
Trebalo bi bogami da se ti malo žališ tvom razrednom. Kažeš "kriva sam, jesam, zaslužila sam neopravdani, ali nisam zaslužila keca". Jer, realno, čemu onda služe neopravdani časovi?

ti opasan??? xaxaxaxa e dobro si me nasmejao :ok:

Šta bre nasmejao? Slušaj bre, nemoj da se zajebavaš samnom, znači naći ću te i to razumeš. Znaš ti s kime se zajebavaš, oćeš da te neko sad izrešeta, pazi kome si rekao da te nasmejao. Šta je bilo? Šta šta je bilo, izadji ispred zgrade, znači čekam te ispred.

Lol ovo ko da se desavalo u mojoj skoli. Mi smo bacali stolice kroz prozor,pa ih onda stavljali na tramvajske sine. Lomili smo sve na sta nam padne saka,pogotovo skolsku opremu. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

mi smo se gadjali i klupama....sve je to `normalno`...

jedno ludo odeljenje u mojoj ex srednjoj su doneli crni luk i njime izmazali celu skolu....nenormalno je smrdelo.Direktorka je napravila opstu havariju ali zato smo gubili casove :lol:

Lol ovo ko da se desavalo u mojoj skoli. Mi smo bacali stolice kroz prozor,pa ih onda stavljali na tramvajske sine. Lomili smo sve na sta nam padne saka,pogotovo skolsku opremu. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

mi smo se gadjali i klupama....sve je to `normalno`...

jedno ludo odeljenje u mojoj ex srednjoj su doneli crni luk i njime izmazali celu skolu....nenormalno je smrdelo.Direktorka je napravila opstu havariju ali zato smo gubili casove :lol:

KO ZNA STA BI BILO KAD BI SE VAS DVOJE UDRUZILI..UNISTILI BI STE NAM PLANETU SUNCE LI VAM VASE:thumbdown:

Back