CAMARO SS
Domaćin
- Poruka
- 4.439
otisao si profesoru na oci
toga nema kod nas .......ustvari ima jedan lik al on ode sa casa kad prof. nece da ga puste u wc

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ja sam samo jedan od opasnijih ovde.
Bežao sam i ja tako na jedan čas i dešavalo se da me prozovu, onda vide da nisam tu, prokomentarišu "ovaj je pobegao" i nikom ništa. Popijem neopravdani, ni slučajno nisu mogli da ocenjuju nekoga ko nije na času.
Trebalo bi bogami da se ti malo žališ tvom razrednom. Kažeš "kriva sam, jesam, zaslužila sam neopravdani, ali nisam zaslužila keca". Jer, realno, čemu onda služe neopravdani časovi?
Šta bre nasmejao? Slušaj bre, nemoj da se zajebavaš samnom, znači naći ću te i to razumeš. Znaš ti s kime se zajebavaš, oćeš da te neko sad izrešeta, pazi kome si rekao da te nasmejao. Šta je bilo? Šta šta je bilo, izadji ispred zgrade, znači čekam te ispred.
Taj rad.znaci cekas me kod kolima ono kao u fazonu![]()
Taj rad.
A na kolima imam masku sa čet'ri farovima.
Jedino bih bezala sa engleskog zato sto mi je mnogo dosadno skapala sam se ziva. . .
ako imate istoriju obavezno sa tog predmeta bjezite
nemam ja njemacki al u 1 razred se nisam pojavljivao na istoriju i engleski a kad mi je zakljucivala ocjenu iz engleskog kaze ona ti si meni miran na casovimaa ja uopste nsam dolazio
dala mi 3 a nisam imao pojma,a u osnovnoj mi isto predavala i nije mi nikad dala da odgovaram za vise od 2
tkacio:
a hemija mi bila medju omiljenim casovima samo smo se gadjali:kredama,knjigama bonbonima nekad stolicama....a nismo nista ucili![]()
a hemija mi bila medju omiljenim casovima samo smo se gadjali:kredama,knjigama bonbonima nekad stolicama....a nismo nista ucili![]()
Blago tebi......ne mozes ni da zamislis kakva je kod nas hemija...........
xaxax a kakva je to kod vas hemija?? neki bauk,a??![]()
Pa lepo sam rekla da ne mozes ni da zamislis.....![]()
Lol ovo ko da se desavalo u mojoj skoli. Mi smo bacali stolice kroz prozor,pa ih onda stavljali na tramvajske sine. Lomili smo sve na sta nam padne saka,pogotovo skolsku opremu.![]()
Lol ovo ko da se desavalo u mojoj skoli. Mi smo bacali stolice kroz prozor,pa ih onda stavljali na tramvajske sine. Lomili smo sve na sta nam padne saka,pogotovo skolsku opremu.![]()
mi smo se gadjali i klupama....sve je to `normalno`...
jedno ludo odeljenje u mojoj ex srednjoj su doneli crni luk i njime izmazali celu skolu....nenormalno je smrdelo.Direktorka je napravila opstu havariju ali zato smo gubili casove![]()