Bezanje sa chasova....

To je bila poslednja generacija odeljenja obdarenih učenika matematičke gimnazije u našoj gimnaziji. Samo niko živ obdaren. :lol: Ma totalno rasulo.. kako sam se upisao na taj smer, tako sam ga i završio. Ironično, po uspehu smo bili najgore odeljenje u generaciji. :lol:

Ja u trecoj i chetvrtoj godini srednje nisam spojila nedelju dana a da nisam par puta pobegla... I shto sam vishe bezala, to mi je bio bolji prosek na kraju godine :mrgreen: ne znam samo kako :p
I da, uvek sam imala 5 iz vladanja. Razredna je znala da sam ja dobro dete i verovala je mojim opravdanjima :trep: :trep:

@Stefan Pa ti nisi tako glup,da pobegnes sa 5. casa,a da pre tog i posle tog budes na casovima...:neutral:

Realno,zasluzila sam keca,da se opametim malo...rekla sam ti vec za to...:);)

A ironije li,bas sam naucila za sl.cas i htedoh da se javim,pa kad mi rece za keca,umrla sam skoro...

cek cek a ti si kao neka cveka jeli gospodine moderator?? :worth:
Ne, ja sam samo jedan od opasnijih ovde.

@Stefan Pa ti nisi tako glup,da pobegnes sa 5. casa,a da pre tog i posle tog budes na casovima...:neutral:
Realno,zasluzila sam keca,da se opametim malo...rekla sam ti vec za to...:);)
Bežao sam i ja tako na jedan čas i dešavalo se da me prozovu, onda vide da nisam tu, prokomentarišu "ovaj je pobegao" i nikom ništa. Popijem neopravdani, ni slučajno nisu mogli da ocenjuju nekoga ko nije na času.
Trebalo bi bogami da se ti malo žališ tvom razrednom. Kažeš "kriva sam, jesam, zaslužila sam neopravdani, ali nisam zaslužila keca". Jer, realno, čemu onda služe neopravdani časovi?

Back