jkt.Dzenis
Početnik
- Poruka
- 33
bolje i pobec sa casa nego dobit jedinicu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не бежим са часова, али једном у седмом разреду кад је требало да имамо контролни из географије за који нико није био спреман причало се о колективној бежанији. Сви су били у фазону да ја нећу, јер сам била главни штребер, и онда сам им ставила до знања да ако иду сви идем и ја. Отприлике од тога не би било ништа да нисам пристала. Најјаче је било што нам је географију предавао бивши директор који је те године постављен на место наставника. И то је требало да нам буде први контролни код њега. Молили смо разредну, иначе јако младу, били смо јој прва генерација, да га натера да одложи тест, али није успела. Сви наставници су знали да ћемо да бежимо (рекла им хемичарка), и њој смо то рекли. А она, јадна, каже: "Па добро, али онда идите сви". И у школи је после тога била таква фрка, поготово што смо ми важили за најбоље одељење, и што то од мене нико није очекивао. А онда је и хемичаркино одељење то исто урадило јер им је она дозволила. Чак је давала неоправдане онима који су остали на часу!
pocinje 8. razred,a ja ni jedan neopravdani...od prvog raszreda...![]()
Nikad nisam volela da bežim, što ne znači da nikad nisam pobegla.
Više sam volela da ostanem na času i dobijem 1 nego da bežim.
Inače, često sam išla kod lekara i lagala da sam bolesna da bih dobila opravdanje.
Ja sam bila drugo po opravdanima...Jedan je imao oko 300, ja neshto ispod.
E to su bila vremena...
aha! Ipak nisi toliko fina...![]()
ja sam voleo da bezim sam po ceo dan...svi znaju da nisam kod kuce, nema me u skoli, a ja iskljucio mobilni i citam Vaska Popu i pijem moccu u beogradskom greenetu i bole me brige !Toliko kažeš. Ali to i dalje znači da jesam.Samo ne toliko.
Ma nisam volela školu i uvek sam volela da teram inat. I nervirali su me oni što su uvek nagovarali druge da beže sa njima.
Daj Mima, kad beze svi, bezish i ti...Mada, kod nas se bezalo pojedinachno il u grupicama, nismo nikad bezali kolektivno.
Al zato, na fax-u ne mozesh da bezish... Kod nas te obore.![]()
ja sam voleo da bezim sam po ceo dan...svi znaju da nisam kod kuce, nema me u skoli, a ja iskljucio mobilni i citam Vaska Popu i pijem moccu u beogradskom greenetu i bole me brige !![]()
Vasko Popa, savršeno jasan i koncizan poput haiđina.
Ehh, meni fenomenalno kad imam pauzu na fakultetu i odem na bećarac i izvadim Miljkovića ili pak Elijara i uživam.![]()