Bezanje sa chasova....

Retko bezim sa casova............U sedmom razredu smo se dogovorili da svi pobegnemo sa casa jer smo imali test,a niko nista nije znao...Tako smo i uradili...Ali dok smo mi isli do svlacionice(gde smo proveli tih 45 min.) 4 druga su se vratila na cas........Nastavnica nas je naravno sve zapisala i sledeci(zadnji)cas svima nam je smanjila zakljucne ocene,a onima koji su ostali povecala..............aaaaa MRZIM JE :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja sam sad u gimnaziji bezala 3 - 4 puta sa likovnog, ali nisam dobila neopravdane, posto dnevnik nije u toj zgradi gde mi imamo likovno, a ovi me ne prijave, tako da... :D Ali bezim samo kad vec imam sve ocene, a on propituje, pa mi glupo da dzabe sedim na casu... ;)

Не бежим са часова, али једном у седмом разреду кад је требало да имамо контролни из географије за који нико није био спреман причало се о колективној бежанији. Сви су били у фазону да ја нећу, јер сам била главни штребер, и онда сам им ставила до знања да ако иду сви идем и ја. Отприлике од тога не би било ништа да нисам пристала. Најјаче је било што нам је географију предавао бивши директор који је те године постављен на место наставника. И то је требало да нам буде први контролни код њега. Молили смо разредну, иначе јако младу, били смо јој прва генерација, да га натера да одложи тест, али није успела. Сви наставници су знали да ћемо да бежимо (рекла им хемичарка), и њој смо то рекли. А она, јадна, каже: "Па добро, али онда идите сви". И у школи је после тога била таква фрка, поготово што смо ми важили за најбоље одељење, и што то од мене нико није очекивао. А онда је и хемичаркино одељење то исто урадило јер им је она дозволила. Чак је давала неоправдане онима који су остали на часу!

:eek: :eek: :eek:

Ovo sve se i meni dogodilo ali bukvalno sve ( čak su i polovi profesora/nastavnika isti :rotf: )

Poslednja izmena:
Ma ja ne bjezim sa casova. Samo smo kolektivno jednom prosle god. kada je Djokovic igrao protiv Federera (ne sjecam se u kom tacno turniru) pa smo isli njega da gledamo. :D Inace mi je to bzvz, a i nemam potrebu za bjezanjem, kad naucim - naucim, kad ne naucim, znam da necu ni za sledeci cas.

Toliko kažeš. Ali to i dalje znači da jesam. :P Samo ne toliko.

Ma nisam volela školu i uvek sam volela da teram inat. I nervirali su me oni što su uvek nagovarali druge da beže sa njima.
ja sam voleo da bezim sam po ceo dan...svi znaju da nisam kod kuce, nema me u skoli, a ja iskljucio mobilni i citam Vaska Popu i pijem moccu u beogradskom greenetu i bole me brige ! :mrgreen:

Daj Mima, kad beze svi, bezish i ti... :) Mada, kod nas se bezalo pojedinachno il u grupicama, nismo nikad bezali kolektivno. :neutral:
Al zato, na fax-u ne mozesh da bezish... Kod nas te obore. :lol:

Naravno, ako ćemo svi ondak ću i ja, mada me je to nerviralo zato što guši individualnost. Doduše ni mi nismo kolektivno pobegli, uvek su dve osobe kočile. xD

ja sam voleo da bezim sam po ceo dan...svi znaju da nisam kod kuce, nema me u skoli, a ja iskljucio mobilni i citam Vaska Popu i pijem moccu u beogradskom greenetu i bole me brige ! :mrgreen:

Vasko Popa, savršeno jasan i koncizan poput haiđina. :cool:
Ehh, meni fenomenalno kad imam pauzu na fakultetu i odem na bećarac i izvadim Miljkovića ili pak Elijara i uživam. :D

Vasko Popa, savršeno jasan i koncizan poput haiđina. :cool:
Ehh, meni fenomenalno kad imam pauzu na fakultetu i odem na bećarac i izvadim Miljkovića ili pak Elijara i uživam. :D

Idem
Od jedne ruke do druge
Gde si

Zagrlio bih te
Grlim tvoju odsutnost
Poljubio bih ti glas
cujem smeh daljina
Usne mi lice rastrgle

Iz presahlih dlanova
Blistava mi se pojavi
Hteo bih da te vidim
Pa oci zaklapam

Idem
Od jedne slepoocnice do druge
Gde si

:mrgreen::heart::rumenko: njega kad sam otkrio...

Back