Bezanje sa chasova....

u drugom,ja mislim da sam prijavljivala raZzrednom sve neopravdane bila bih iZzbacena odavnooo.....(:...a prosjek 4.9....:P
Hehe :lol:
Mi smo imali jednu lenju i nezainteresovanu razrednu do bola! Toliko ju je mrzelo da radi, da cak ni sama nije sredjivala neopravdane. Nego bi dala na poverenje, jednoj uzornoj uchenici iz odeljenja... "Poverenje" :twisted: Znajuci da razrednu toliko mrzi da zivi, da nece cak ni letimice proveriti ispravnost popisa, drugarica je odrezivala, bez pardona, od 30 do cak recimo 70% i opravdanih i neopravdanih.
Tako da smo bash bili lepo savesno odeljenje, koje poprilicno vremena provodilo van uchionice :lol:

Jaoj, znaci strasno, moj razred ima najmanje izostanaka u celoj jbnoj skoli, i jedne nedelje bilo 5 izostanaka i razredna lupi : "Previse izostajete, ja to vise necu da tolerisem" a nije nista u poredjenju sa ostalim razredima... :roll: OMG OMG OMG!

Juche sam pobegla sam ustava...
Morala sam...
Da sam ostala zakljucio bi mi jedan za tromesechje...
Pametno sam procenila shta da radim.... :D
Iz ustava, ebote?! :shock:

Daca 94:
pa kad toliko planiraju i pametni su onda mislim da su trebali biti nauceni da ne beze toliko sa casova
Auuuu curo, što je tebe neko pogrešno naučio... ono tipa u prvom osnovne - dobra deca ne beže s časova. A ljudi od prvog do sedmog obično malo evoluiraju :rolleyes:

Па знам... (:

Иначе у своју одбрану, ја стварно нисам штребер, само тај устав има и доста историје у себи, а историју готивим и увек ми је добро ишла (наравно и из ње сам имао 5 стално :mrgreen: ) ;)

hehhe pa u tome je problem,moja stvar sto imam 4 keca i sta sad vi odlicni nekom solite pamet!uau pobegla si i sta sad da te ljubimo u dupe!neka si streber ali ostani do kraja

...ok ok ok...streber....((:...
kakve veZze ima'ljubljenje u dupe'/...buahaaha.......tema je ako DO SAD nisi primjetila....BEZZANJE SA CASOVA.....i sad kad je tema takvog naslova(to ti je ono u zaglavlju znas) ljudi daju svoje komentare.....(:...ja sam dala svoj....ti si se nasla PAMETNA da nesto dobacis...ondaK te ja ispreskakala....pola krste smijalo....sad nema svrhe za daljom raspravom jer ocigledno dovodi do spam:cool:a......

Back