@Cupka@
Ističe se
- Poruka
- 2.026
sad kako svi streberi beze,toga ranije nije bilo
ne streberi...pametni ljudi koji PLANIrAJU da uspiju u zivotu....(:...a ne kako neki da 13 4 keca.....buahaha....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad kako svi streberi beze,toga ranije nije bilo
Heheu drugom,ja mislim da sam prijavljivala raZzrednom sve neopravdane bila bih iZzbacena odavnooo.....(:...a prosjek 4.9....![]()
ne streberi...pametni ljudi koji PLANIrAJU da uspiju u zivotu....(:...a ne kako neki da 13 4 keca.....buahaha....
pa kad toliko planiraju i pametni su onda mislim da su trebali biti nauceni da ne beze toliko sa casova
Iz ustava, ebote?! :shock:Juche sam pobegla sam ustava...
Morala sam...
Da sam ostala zakljucio bi mi jedan za tromesechje...
Pametno sam procenila shta da radim....![]()
Auuuu curo, što je tebe neko pogrešno naučio... ono tipa u prvom osnovne - dobra deca ne beže s časova. A ljudi od prvog do sedmog obično malo evoluiraju :rolleyes:Daca 94:pa kad toliko planiraju i pametni su onda mislim da su trebali biti nauceni da ne beze toliko sa casova
Ја из устаУа 5, професорка ме хвали сваки часIz ustava, ebote?! :shock:
m mm istorija.
sutra odgovaram ((-:
kao i srpski.
kao i logiku.
hell yeah!
zastooo??...moZze mi see....ne moram biti prisutna da bih raZzumijela nestooo...za raZzliku od nekih.......koji sa 13 godinica 4 asa...heeeeeeeeeeeeehehe......![]()
hehhe pa u tome je problem,moja stvar sto imam 4 keca i sta sad vi odlicni nekom solite pamet!uau pobegla si i sta sad da te ljubimo u dupe!neka si streber ali ostani do kraja
hehhe pa u tome je problem,moja stvar sto imam 4 keca i sta sad vi odlicni nekom solite pamet!uau pobegla si i sta sad da te ljubimo u dupe!neka si streber ali ostani do kraja
mene nervira kad svi zayebavayu nekoga da je shtreber, kad neko ima loshe ocene, niko mu nishta ne kazhe, a kad neko dobije pet iz nekog teshkog predmete, kao na primer ja iz fizike.......