- Poruka
- 91
Zamisli te ovo: naterala vas majka da ceo da ucite neki predmet (muzicko, geografiju, biologiju, istoriju) i vi ucili, ucili, i ucili (stolica kao rerna), i odjedamput neko vam kaze da ste pich@ zato sto ne bezite,..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eeeeeee mi jedanput pobegli celo odeljenje sa dva chasa i u sluchajno dok smo ishli ka shkoli mi svi stanemo i ono svi stavimo jedna na jednu ruku svi zajedno se prodrali jedan za sve.u kako su nas gledali ljudi BLAMMMM
.
Nole se ne propusta8)
Kako može direktor da bude i razredni?!
A kako ona to vama pomaze ako bezi s vama?:???:~Pa i da sve znam i naucim,odgovarala bi sledeci cas vec...al sto bi jedina ostala i ne pomogla drugovima iz 0delenja,valjda smo svi za jednog,jedan za swe!!!
Razredana da bude direktorka.........kako?
ma moze mismo hteli da zamenimo svoju razrednu sa psihologicom direktor nam je zeshci smor moze moze samo ako ih niko nece![]()
A kako ona to vama pomaze ako bezi s vama?:???:
Zamisli te ovo: naterala vas majka da ceo da ucite neki predmet (muzicko, geografiju, biologiju, istoriju) i vi ucili, ucili, i ucili (stolica kao rerna), i odjedamput neko vam kaze da ste pich@ zato sto ne bezite,..
Ja sam bio jedan od onih koji su vise ispred skole nego u skoli...nekada sam bezao i bez razloga...