Bezanje sa chasova....

Kad meni treba ocena,ja ostanem,kad mi fali jedan neopravdani do ukora,a kraj je,ja ostanem... I niko mi nikad nije rekao da sam pi**a, jer svi znaju da ja ne bezim sa razredom samo ako imam dobar razlog,i znaju da nije da nesmem,vec ponekad prosto ne mogu... (Ali je to retko:lol:)

evo danas smo trebali da pobegnemo sa matematike uf zamalo da sve podje po planu kad se jedan napravi pametan pa onda drugi pa onda svi za njime htela sam da shiznem i na kraju ostalo samo nas nekoliko 5-6 i nismo pobegli shta kad niko nece je*esh budale

eee tako je i kod mene bilo...i kad smo se jedan jedni put dogovrili,secam se mi kao ako prof kaze kont,na znak 1,2,3 ustajemo svi i izlazimo...dogovor pao 100000%...i ulazi profesorka i kaze vadite papire kontrolni,drug nas pogleda sve i kaze :"1,2,3" i ustane nas 4(drugarica,dva druga(taj sto je dao znak i njegov ortak),i moja drugarica),pogledamo ostale a oni vade papire...i mi ga radili sl cas i jos saznali pitanja PRC

...E i kod mene je sad u srednjoj tako sto se tiche bezanja...u OsnOwnoj je bilo EXTRA.....Sad nas pita anatomicarka...i nas 32 se dogowori da bezi....al znamo da ce biti problem u JEDNOJ OSOBI koju nema sanse da odwuchemO sa chasa....i dolazi TA i kaze NECU... :lol: kaO shto smo i znali...i propadne nam plan..... i pola odelenja dobije keceve....

nego da..... mog brata odeljenje - gimnazija se dogovore da pobegnu sa engleskog zbog tests .... i svi se slozili i pobegnu - otisli ispred skole zezali se i tako - a sledeca dva casa imali kod razredne koja inace predaje matish... imali oni prvi cas ,poceo drugi - ulazi nastavnica engleskog i kaze "e sada mi neete pobeci "!!! mogu da zamislim kako im je bilo ...i tako razredna ustupi cas nastavnici engleskog ona im da test (dupli ) za 15 min ,razredna smanji svima ocenu iz vladanja za jednu nize .... a nastavnica engleskog upise keceve i plus ocene koje su dobili - a bile su :shock: uzasne.... tako da ...od tada nisu bezali :)

ja danas kasnila na matematiku, a ona uzela da se dere na mene što ne dolazim na vrijeme:roll: veli ona meni da je to kašnjenje za nju, kao da smo pobjegli sa časa.. i ja kad mi je dojadilo, kažem joj: ''aj, pušti me obraza ti'':lol: žena se pomamila... izvela me pred tablu i čitav čas sam radila zadatke.. ona mislila da neću znati(a imam 5:roll:).. svaki sam zadatak uradila..

Bezim sa casa ako je smoran ili ako mi se bas ne ide,nikad ne bezim sa celim odeljenjem samo sam ili par nas imao sam 20 neopravdanih ali ne smanjenu ocenu iz vladanja.Sad u drugom polu godistu imam 16 i imam 5 iz vladanja...

Prvi put sam pobegao u 5....

Back