Bezanje sa chasova....

Ja sam u svom odeljenju oborila sve rekorde što se tiče bežanja! Mislim da je najbolje da se upišem kao vanredni učenik svoje škole! Za prve dve nedelje drugog polugodišta sam skupila više neopravdanih nego opravdanih tokom celog prvog polugodišta! Mogla bi malo da se uozbiljim...:lol::lol:

Brate nek prica sta ko koce...mi smo jos u prvom polugodistu(nas devetero koje je doslo na glupi kont iz hemije,a pritom nismo znali da cemo ga imati)...i tu nam ocenu kao upise u druo polugodiste+ je rekla pre raspusta da ako budu sve kecevi,radimo opet kada budu ovi radili...i sad naravno nas 9 dobilo keceve,ona upisla,ne moze da se ponovi...i ovi ce naravno da znaju kad im je kont,kakve se sadrzine pitanja od prilike+su imali raspust da uce----NEPRAVDA

ja ne znam sta mi se dogodilo,pocela sam sad u 7 razredu u 2.polugodistu da bezim svaki dan bar sa jednog,a bila sam tako fino dete,jak vrlodobar,primerno vladanje,dosuse uvek veliku jezicinu,tako kazu profesoru i drugovia sad 4 iz vladanja jer sam nekog isamarala a ja ne mogu da se setim koga,svaki dan dobijem po jednog keca,za sad imam 3 al zamalo 5.stalno bezim sa ruskog,biologije,likovnog,fizickog jer je dosadno,jos nisam toliko slobodna da pobenemsa mate jer bi me rayredna urnisala,moje drugarice su pickice bezim skoro stalno sama

ja bezim swakog utorka sa zadnja dwa casa(muzicko,fizicko) i petka sa prwa dwa(texnicko).......i drugim danima kad zagusti....uglawnom sa ortakinjama,posto su kod mene u odeljenju wece ***** decaci nego dewojcice....reeetko me upisu,a kad me upisu nadje se neko oprawda.......aaaaaa NE WERUJEEEEM UPRAWO ME ZWALA ORTAKINJA DA BEZIMO NA CEO DAN............PRIHWATAM NARAWNO,TO NAJWISE WOLIM:):o:):):):D

jos uvek nemam petlju da pbegnem na ceo dan.zatos to jednostavno ne mogu sta bi mi rekli ovi ****** iz moje kuce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!za sada neidem na neke dosadne casove i kad pita istoriju

Vecu glupost nisam skoro prochitao....
Imash li ti bre makar gram mozga?
Sad mi pade na pamet...jedan primer...Darko Milichic...Ima fenomenalne predispozicije zaa kosharku..visinu,snagu...ali je lik malo malouman...Neko je rekao:"Kako neko mozhe da uspe,ako ne postuje mau i tatu..."I tachno tako..pogledajte Darka sad,a draftovan je odmah posle Lebron Jamesa...

Back