Bezanje sa chasova....

Nas u chetwrtak trebala da pita anatOmiju...i mi kaO se dOgOw0rili swi da p0begnem0, sem jedne :roll: streberke st0 nije htela,kak0 me nerwira t0 kad se izdwaja od 0delenja... :roll:
I onda od drugih 0delenja chuli da ne pita jer nikO nije nauchio :lol: :D Bas je Ql pr0fes0rka.....

uglavnom bezim sa casova, kad je bas frka, al isto tako se trudim da ne dobijem ne opravdane za to. Hehe s obzirom da imamo budjavu razrednu koja smanjuje ocenu iz vladanja sa 3 neopravdana, bila sam dobra ovo polugodiste pa sam napravila samo 2 :D

Mislim da su oni koji beze sa kontrolnog kukavice...i njih ce to kad tad stici. Bolje izaci i dobiti keca, nego pobeci i dobiti ukor i keca. Pa sad vi vidite sta je bolje.... ;)

nisi kukavica, vec se ne spremis na vreme(iz ovog ili onog razloga)
u srednjoj(bar kod mene)neces dobiti ukor ili keca, dobices samo neopravdani.
ne znam, za mene je bazanje uvek bilo bolje, razumu profesori kad nisi spreman ili slicno, pogotovo ako si dobro dete(kao ja npr:mrgreen:) i ne pravis probleme.
nisam imala nesto cesto potrebu da bezim, jer sam skoro uvek spremna.

Meni je glupo da pobegnem sa nekog retardiranog predmeta (bios, geos, histos, muzis, likos...), ali kad je srpski/matis, prvi sam na spisku.

da...zeznuto je kad si prvi na spisku...
ja nisam:-P
pa ne znam sta ti to znaci retardiran predmet:???: zavisi sta koga koji predmet interesuje...
e da...
najjace je kad pobegnes kao mislis profa pita, a ono predaje novu lekciju ili slicno, a ti pobegnes bezveze:roll:

ma ti shto se kao prave pametni pa ostanu kao a svi pobegnu tih mi je preko glave.Ja lichno ne volim da bezim sa chasova ali kad zaista mi se ne ide na chas ili mi je smor da slusham nastavnike kako prichaju nemoj ovo nemoj ono onda se dogovorimo svi i shetnja evo sad kad je bio novak kad je igrao mi svi kibnuli u nastavnichku kancelariju trazili nas svi ali zashto bi iko trazio u zbornici.i tako se mi izvukli.sreca je to shto niko nije ulazio bili chasovi u toku.....
Bezanje je ok samo treba izabrati prawi trenutak

ma ti shto se kao prave pametni pa ostanu kao a svi pobegnu tih mi je preko glave.Ja lichno ne volim da bezim sa chasova ali kad zaista mi se ne ide na chas ili mi je smor da slusham nastavnike kako prichaju nemoj ovo nemoj ono onda se dogovorimo svi i shetnja evo sad kad je bio novak kad je igrao mi svi kibnuli u nastavnichku kancelariju trazili nas svi ali zashto bi iko trazio u zbornici.i tako se mi izvukli.sreca je to shto niko nije ulazio bili chasovi u toku.....
Bezanje je ok samo treba izabrati prawi trenutak

tacno tako.
nole se ne propusta8)
pobegli u zbornicu:-?
zanimljivo

Back