Bezanje sa chasova....

slusaj ovo...dogovorimo se mi kao odeljenje da kibamo i eto tako slucajno se podelimo na 2 dela...i prvi deo prodje stepenice a drugi deo ide malo iza njih i kad dodje do stepenica ugleda profesorku kako se penje i onda mi iz drugog dela trceci bezimo na kraj hodnika (a hodnik je duuug)kod kojih imaju neke druge stepenice... i onda u toj panici pola druge grupe se vrati u ucionici a pola uspe da pobegne :lol:...ali trcali smo ko budale hahahaha...

ladno ste "trcali" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

E ал озбиљно, тим бежањем ништа не добијаш верујте ми... Боље је да останеш ако не знаш, не знаш јбг, то професор увек више цени него да побегнеш. Код мене у школи је увек било и ако не знаш а увек си присутан на часу, поклоне ти двојку, или неку оцену која ти треба. Тако да је бежање глупост.
Ја једино понекад не дођем цео дан у школу, када је нека утакмица или нешто, па оправдам, али имам ДРУГАРИЦА (првенствено ОНЕ беже) које не дођу на прва два часа, па буду на два, па оду са задња три, мислим то је врх дебилизма... :?

SLAZEM SE SA TOBOM!!!!!!!;-)

Uffffffffff,u osnovnoj me nisu ni vidjali u skoli,bila je laganica a na kraju sam bila vukovac...A sada...Pa malo teze ali nije nemoguce!uglavnom bezim sa dosadnih casova ili sa onih za koje znam da me nece upisati..A i ako me upisu nije veliki problem jer mi keva radi u zdravstvu pa su mi opravdanja uvek dostupna.. :)

bezhim samo sa chasova, na kojima bi trebalo da odgovaram...a nisam nauchila... pa je bolje da dobijem jedan neopravdani, nego keca u dnevnik...
ili sa chasova za koje znam da me necje upisati...

sa kontrolnih nikad ne bezhim... jer i onda kad nishta ne znam, uvek mogu neshto da prepishem...:mrgreen:
prvi neopravdani sam dobila u VII raz, kada smo kolektivno ceo razred (osim jedne osobe) pobegli sa fizike....naravno, bez ikakvog razloga...
mislim, klinci....:roll: :lol:

i da...naravno..mnogo kasnim...tako da i zbog toga dobijem po koji neopravdani...:razz:

Back