- Poruka
- 5.822
Добри сте, добри... Ја на полугодишту имам већ 3 из владања, јбг.. Такав разредни. Ал' сад је раааспус'!!! Сад ћу да бежим из куће![]()
A tvom drugu iza tebe dala 4 iz vladanja jeli;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добри сте, добри... Ја на полугодишту имам већ 3 из владања, јбг.. Такав разредни. Ал' сад је раааспус'!!! Сад ћу да бежим из куће![]()
A tvom drugu iza tebe dala 4 iz vladanja jeli;-)
Samo toliko...Idem u skolu vec 10 godina i ni jednom nisam pobegla.Dva-tri puta sam eskivirala(ne odem u skolu kada nisam dovoljno spremna za neki kontrolni) i to je to.![]()
Dakle,shta mislite o bezanju sa chasOwa,da li to radite nekad [mozda stalno} ...itd.....???
aaa. ahahaha.
Bezanje sa chasova je izlizano i nekul.Ali ipak to radim
U prvoj godini sam bezala const po ceo dan i umela sam nedeljama da ne dodjem u shkolu i obilo mi se o glavu.
U drugoj,trecoj & chetvrtoj godini mnogo manje bezim.Nekad povezem prva dva i veliki odmor,nekad treci i chetvrti.. ma haos.Krivo mi je shto sam naviknuta na to,shto sam imala blage razredne koje su mi to pravdale,tako da nisam nauchila da sedim u shk.Nikada.Mada smatram da bezanje nije dobro,iako to radim.
Ou jea 8-)
E ал озбиљно, тим бежањем ништа не добијаш верујте ми... Боље је да останеш ако не знаш, не знаш јбг, то професор увек више цени него да побегнеш. Код мене у школи је увек било и ако не знаш а увек си присутан на часу, поклоне ти двојку, или неку оцену која ти треба. Тако да је бежање глупост.
Ја једино понекад не дођем цео дан у школу, када је нека утакмица или нешто, па оправдам, али имам ДРУГАРИЦА (првенствено ОНЕ беже) које не дођу на прва два часа, па буду на два, па оду са задња три, мислим то је врх дебилизма... :?
E ал озбиљно, тим бежањем ништа не добијаш верујте ми... Боље је да останеш ако не знаш, не знаш јбг, то професор увек више цени него да побегнеш. Код мене у школи је увек било и ако не знаш а увек си присутан на часу, поклоне ти двојку, или неку оцену која ти треба. Тако да је бежање глупост.
Ја једино понекад не дођем цео дан у школу, када је нека утакмица или нешто, па оправдам, али имам ДРУГАРИЦА (првенствено ОНЕ беже) које не дођу на прва два часа, па буду на два, па оду са задња три, мислим то је врх дебилизма... :?
P pazi... zavisi shta ti treba
jer meni nikako ne treba dvojka na primer, a pet ti necje pokloniti [a i shta cje mi koji q poklonjena petica? :?]. Ja ozbiljno to mogu i hocju za sledecji chas, a ne kao neko ko pobegne s prvog ispitivanja pa ne dodje ni na drugo a ne nauchi ni za trecje....
ako kapirash na shta mislim
tako da je meni moje bezhanje uvek bilo straFa
a i kad znaju profe da sam ja inache fino dete pa mi i tolerishu kad odem koji put jer znaju da eto, nisam mogla da stignem, i isto tako znaju da cju sledecji put dati svoj maximum.
P pazi... zavisi shta ti treba
jer meni nikako ne treba dvojka na primer, a pet ti necje pokloniti [a i shta cje mi koji q poklonjena petica? :?]. Ja ozbiljno to mogu i hocju za sledecji chas, a ne kao neko ko pobegne s prvog ispitivanja pa ne dodje ni na drugo a ne nauchi ni za trecje....
ako kapirash na shta mislim
tako da je meni moje bezhanje uvek bilo straFa
a i kad znaju profe da sam ja inache fino dete pa mi i tolerishu kad odem koji put jer znaju da eto, nisam mogla da stignem, i isto tako znaju da cju sledecji put dati svoj maximum.
Ja ni jednom nisam pobegla,par puta sam se vadila kao idem u muzicku,ali nisam stvarno bezala...A nastavnici znaju da sam ja doooooooobra...![]()
Tako jee...
A slusaj ovaj debilizam....
Jedan razred u mojoj skoli se dogovorio da ce da beze(a razlog im je bio "jaci") i tako dosli oni do dvorišne kapije i vratili se....
:-|:-|debili:|:|
e tako i moj brat. kazhe on meni da njegovo odeljenje uvek kad krene da pobegne sretne ih nastavnica na hodniku i vrati ih nazad u uchionicu:???:
Ovo je nesto najjace sto sam ikad cula....![]()
slusaj ovo...dogovorimo se mi kao odeljenje da kibamo i eto tako slucajno se podelimo na 2 dela...i prvi deo prodje stepenice a drugi deo ide malo iza njih i kad dodje do stepenica ugleda profesorku kako se penje i onda mi iz drugog dela trceci bezimo na kraj hodnika (a hodnik je duuug)kod kojih imaju neke druge stepenice... i onda u toj panici pola druge grupe se vrati u ucionici a pola uspe da pobegne...ali trcali smo ko budale hahahaha...
Nikola i ja tebe volimПа ти си штребер и волиш школу и волиш да учиш, тако да не знам шта да ти кажем![]()
El vas je video nastavnik fizickog?Da vas je video kako brzo trcite izvukli bi ste i neku korist od bezanja!
;-)
Samo toliko...
slusaj ovo...dogovorimo se mi kao odeljenje da kibamo i eto tako slucajno se podelimo na 2 dela...i prvi deo prodje stepenice a drugi deo ide malo iza njih i kad dodje do stepenica ugleda profesorku kako se penje i onda mi iz drugog dela trceci bezimo na kraj hodnika (a hodnik je duuug)kod kojih imaju neke druge stepenice... i onda u toj panici pola druge grupe se vrati u ucionici a pola uspe da pobegne...ali trcali smo ko budale hahahaha...