Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
hvala ljudi sto ste me prosvetili,da nije bilo vas ja bi ostao vecito glup![]()
Ne, nismo još, ništa bez ovog:

Etogac!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala ljudi sto ste me prosvetili,da nije bilo vas ja bi ostao vecito glup![]()
Ja osećam jaku grižu savesti kad pobegnem, ono, sem fizičkog.
...
ja osecam grizhu savesti kad pobegnem sa chasa profesora koji je bio korektan prema meni![]()
sto se tice savesti, bas pre pricasmo da bih se ziva poj'la da mojima kazem da idem u skolu, i ceo dan negde drugde da budem, a ne u skoli.
Nikad ne bih to uradila, a i ne bih smela.
Мoje odeljenje...mislim da nijednom nismo kolektivno pobegli.
I ja nekad osecam grizu savesti, ali sta.
Bezanija najcesca kad idemo svi.
A da krenu svi, treba pola sata. Jer se uvek neko vrati.
Ko hoce da bezi, neka bezi, ko nece, neka se vrati i to je to.
Mada, to se ide kad se mora.
Ili evo, otisla sam prosle sedmice sa matisa, mislila da imam odobrenje jos jedno, ali nisam imala. I upisali me. Pa nista.
A sto se tice savesti, bas pre pricasmo da bih se ziva poj'la da mojima kazem da idem u skolu, i ceo dan negde drugde da budem, a ne u skoli.
I ja nekad osecam grizu savesti, ali sta.
Bezanija najcesca kad idemo svi.
A da krenu svi, treba pola sata. Jer se uvek neko vrati.
Ko hoce da bezi, neka bezi, ko nece, neka se vrati i to je to.
Mada, to se ide kad se mora.
Ili evo, otisla sam prosle sedmice sa matisa, mislila da imam odobrenje jos jedno, ali nisam imala. I upisali me. Pa nista.
A sto se tice savesti, bas pre pricasmo da bih se ziva poj'la da mojima kazem da idem u skolu, i ceo dan negde drugde da budem, a ne u skoli.
Mi smo kolektivno bežali jednom. Prošle godine kada je Novak igrao protiv Federera (i naravno, pobedio je). =))...
Чини ми се да смо ми то у школи пратили.Био је петак,играло се полуфинале отвореног првенства Аустралије.
Боље би било да је Федерер победио.Бар би имао 15 гренд слем титула,а не би као Новак изгубио следећих 80 % мечева.