Bezanje sa chasova....

hvala ljudi sto ste me prosvetili,da nije bilo vas ja bi ostao vecito glup :D

Ne, nismo još, ništa bez ovog:

603377whflnd4d19.gif

Etogac! :D

ja osecam grizhu savesti kad pobegnem sa chasa profesora koji je bio korektan prema meni :P

Такође.:neutral:
Али ја ретко бежим.
Најчешће је то масовно,кад иду сви,али у принципу бежим(о) са (петог) шестог и седмог часа.
А никад нисам побегла са часа зато што нисам нешто знала.

I ja nekad osecam grizu savesti, ali sta.
Bezanija najcesca kad idemo svi.
A da krenu svi, treba pola sata. Jer se uvek neko vrati.
Ko hoce da bezi, neka bezi, ko nece, neka se vrati i to je to.
Mada, to se ide kad se mora.
Ili evo, otisla sam prosle sedmice sa matisa, mislila da imam odobrenje jos jedno, ali nisam imala. I upisali me. Pa nista.

A sto se tice savesti, bas pre pricasmo da bih se ziva poj'la da mojima kazem da idem u skolu, i ceo dan negde drugde da budem, a ne u skoli.
Nikad ne bih to uradila, a i ne bih smela.

To profa matisa dozvoljava da u toku skolske godine mozemo da dva puta ne dodjemo na cas. Ne upisuje nas u dnevnik, nego u neku njegovu svesku. Samo kazes redaru da ides po odobrenju.

Ma, mi smo dva puta kolekitvno pobegli.
Jednom sa pismenog iz engleskog, i to podjoh kad idu svi vec, jer spremila sam engleski bila, i jednom sa sedmog casa, osnovi ekonomije, profesor kasnio, mi otisli.

I dan danas mi nije jasno kako smo se slozili da odemo svi.

sto se tice savesti, bas pre pricasmo da bih se ziva poj'la da mojima kazem da idem u skolu, i ceo dan negde drugde da budem, a ne u skoli.

Такође.Ужас.Знам пар девојчица које то раде.:roll:

Мoje odeljenje...mislim da nijednom nismo kolektivno pobegli.

Ми јесмо неколико пута.
Кад смо ишли да гледамо неке турнире где је наша школа учествовала а нису нас пуштали из школе или кад је наставница ликовног каснила па нико није хтео да је чека.Имали смо седми час а она долази у 7.30.

Јелена,добар тај наставник математике.
Код мог наставника имаш право да не пишеш али под условом да не ометаш наставу.
Мада је,чини ми се,то правило укинуто јер су поједини интервенисали код господина директора.:(

Ili evo, otisla sam prosle sedmice sa matisa, mislila da imam odobrenje jos jedno, ali nisam imala. I upisali me. Pa nista.

A sto se tice savesti, bas pre pricasmo da bih se ziva poj'la da mojima kazem da idem u skolu, i ceo dan negde drugde da budem, a ne u skoli.
Nikad ne bih to uradila, a i ne bih s
mela.

ma tako je samo u pocetku..xexe
ja sam to radila,prvo put mi je bilo bas ono...sranje..a tek sto je bilo sranje jer me je keva pozvala,javila joj moja razredna da nisam u skoli a trebala sam da donesem neke vazne papire..meni je najdraze da kao odem u skolu a ne odem ceo dan,blejim s drugaricama,a ovo kad moram da pobegnem jer nisam naucila to me smara,,i to retko radim samom kad je frka..a i redovno bezim sa prvog..tj kasnim!

Mi smo kolektivno bežali jednom. Prošle godine kada je Novak igrao protiv Federera (i naravno, pobedio je). =))

Inače, na svakom času je neko upisan, pa makar to bilo muzičko i likovno gde nastavnici ne traže mnogo, ćuti, piši/crtaj i imaćeš pet, ali valjda to ljude smara... šta znam....

Ja inače, nikad nisam želela da bežim. Bežim jedino kada celo odeljenje bezi i to ne dovodim u pitanje. Ogavni su mi oni koji u takvim situacijama ostaju.

Nije da ne bežim zbog broja neopravdanih u knjižici, već mislim da ću lakše popraviti keca, nego da mi se neopravdani nagomilavaju, a nastavnici još više propituju posle bežanja... mada, ako slušam na času, ne mogu dobiti 1, nikako, pa čak ni 2.

A i kad pobegnem kažem svojima šta je bilo, pa kad razedna zove, znaju.

I naravno, uvek ima neopravdanih zbog fizičkog... uvek ima onih koji ne nose patike ili belu majicu i sl. I par puta sam zbog toa dobila neopravdani ali briga me...

Poslednja izmena:
Moje odeljenje jednostavno ne može da pobegne celo.
Meh, meni se iskreno ne beži ni tad, više volim da samo prijateljica i ja odšetamo samo s vremena na vreme.
Btw, ne bežim kad imamo kontrolni ili kad ne znam, uf, je*e mi se, trebala sam da naučim, no way out.

Mi smo kolektivno bežali jednom. Prošle godine kada je Novak igrao protiv Federera (i naravno, pobedio je). =))...

Чини ми се да смо ми то у школи пратили.Био је петак,играло се полуфинале отвореног првенства Аустралије.

Боље би било да је Федерер победио.Бар би имао 15 гренд слем титула,а не би као Новак изгубио следећих 80 % мечева.

Чини ми се да смо ми то у школи пратили.Био је петак,играло се полуфинале отвореног првенства Аустралије.

Боље би било да је Федерер победио.Бар би имао 15 гренд слем титула,а не би као Новак изгубио следећих 80 % мечева.

Nama su profesori javljali rezultat, i davali su nam da idem do direktora da gledamo rezultate...ali to je bilo samo kod naseg odeljenja, bio nam je vrh razredni.:mrgreen:

Back