Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
hvala ljudi sto ste me prosvetili,da nije bilo vas ja bi ostao vecito glup![]()
Ne, nismo još, ništa bez ovog:
Etogac!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala ljudi sto ste me prosvetili,da nije bilo vas ja bi ostao vecito glup![]()

Ja osećam jaku grižu savesti kad pobegnem, ono, sem fizičkog.
...
problem nastaje kad ti se bezanje omili

ja osecam grizhu savesti kad pobegnem sa chasa profesora koji je bio korektan prema meni![]()

sto se tice savesti, bas pre pricasmo da bih se ziva poj'la da mojima kazem da idem u skolu, i ceo dan negde drugde da budem, a ne u skoli.
Nikad ne bih to uradila, a i ne bih smela.
Мoje odeljenje...mislim da nijednom nismo kolektivno pobegli.

I ja nekad osecam grizu savesti, ali sta.
Bezanija najcesca kad idemo svi.
A da krenu svi, treba pola sata. Jer se uvek neko vrati.
Ko hoce da bezi, neka bezi, ko nece, neka se vrati i to je to.
Mada, to se ide kad se mora.
Ili evo, otisla sam prosle sedmice sa matisa, mislila da imam odobrenje jos jedno, ali nisam imala. I upisali me. Pa nista.
A sto se tice savesti, bas pre pricasmo da bih se ziva poj'la da mojima kazem da idem u skolu, i ceo dan negde drugde da budem, a ne u skoli.
I ja nekad osecam grizu savesti, ali sta.
Bezanija najcesca kad idemo svi.
A da krenu svi, treba pola sata. Jer se uvek neko vrati.
Ko hoce da bezi, neka bezi, ko nece, neka se vrati i to je to.
Mada, to se ide kad se mora.
Ili evo, otisla sam prosle sedmice sa matisa, mislila da imam odobrenje jos jedno, ali nisam imala. I upisali me. Pa nista.
A sto se tice savesti, bas pre pricasmo da bih se ziva poj'la da mojima kazem da idem u skolu, i ceo dan negde drugde da budem, a ne u skoli.

Mi smo kolektivno bežali jednom. Prošle godine kada je Novak igrao protiv Federera (i naravno, pobedio je). =))...

Чини ми се да смо ми то у школи пратили.Био је петак,играло се полуфинале отвореног првенства Аустралије.
Боље би било да је Федерер победио.Бар би имао 15 гренд слем титула,а не би као Новак изгубио следећих 80 % мечева.