Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Pitanje je u naslovu teme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bez muzike
To je standard za sve ljude, verujem.muzike
Veoma si vickasta.Bez vode i vazduha![]()
A srce mojeTo je standard za sve ljude, verujem.
Veoma si vickasta.
Bez mene
Meni je teško zamisliti život bez muzike, knjiga, interneta i seksa.A srce moje, moram malo, mrvu samo
![]()
A zabavno je ćaskati sa tobom, jednom godišnje kad se pogode uslovi.Eto, on se smeje i kad sam ozbiljna. Ništa lepše nego nasmejati nekoga![]()
Misliš kad odem na drugi svetA zabavno je ćaskati sa tobom, jednom godišnje kad se pogode uslovi.![]()
Možda... Samo ja mislim baš u najbukvalnijem smislu, to je jedino što je u neprekidnom trajanju.. i da mi se ugasi nakratko bar, odma se čudno osećam ko da nisam svojaTo je standard za sve ljude, verujem.
I hrane, bez svega drugog se može, ali bukvalno.Bez vode i vazduha![]()
I hrane, bez svega drugog se može, ali bukvalno.
E jebga sad nemojte o vazduhu koji se podrazumeva ako smo uopšte živi
![]()
Neozbiljni ljudi. Ono kao kada pitaš decu i ona ti kao fora odgovore ovako. I onda se kikoću kako su te prešla, a ti si u fazonu, wow, koga ja pitam.E jebga sad nemojte o vazduhu koji se podrazumeva ako smo uopšte živi
![]()
Ali bez svega drugog se može, nema toga bez čega se ne može ili toga bez koga se ne može, možda tužno, ali istinito.E jebga sad nemojte o vazduhu koji se podrazumeva ako smo uopšte živi
![]()
Jes al ako ćemo tako onda da se svi složimo za vazduh i temu pod ključ jer koi q... daljeAli bez svega drugog se može, nema toga bez čega se ne može ili toga bez koga se ne može, možda tužno, ali istinito.
Ako si mu rekla.Jes al ako ćemo tako onda da se svi složimo za vazduh i temu pod ključ jer koi q... dalje
Tako da se igramo Baudrillarde haa?![]()
I bez teme se može, jaka stvar.Jes al ako ćemo tako onda da se svi složimo za vazduh i temu pod ključ jer koi q... dalje
Tako da se igramo Baudrillarde haa?![]()