Srbi nemaju život

Super,ode sad na bazen.:mrgreen:
Tako Simo samo mene kopiraj i nadoces

IMG_20250611_115402.jpg

Srbi iz Srbije imaju. Ovi dođoši koji su pobegli sa dedovine a svršavaju na Veliku Srbiju nemaju život. Koliki retard treba da budeš da bi bio Ćaci? Njima je 80 godina cilj samo se uvaliti u Beograd i sakriti poreklo bašibozuka. U Srbiju su doneli samo smrad iz svojih vukojebina i ništa više.
Dokazuješ da nemaš život po tome što pišeš, potvrđujuješ OP-ijevu tvrdnju.

Они би хтели да ми ћутимо о политици.

да се само они баве политиком, и лапају преко политике,

а ми да седимо у парку и ћутимо.

Не може!

Што би рекао највећи Србин после Тесле и Новака, Његош:"Нека буде борба непрестана!"
Obadve strane su relativno političke nepismene, tako da sve što govore manje više se može obesiti mačku o rep.

Hobiji i život često zahtevaju novac i slobodno vreme, a Srbi pogotovo starije generacije dolaze iz neimaštine nemaju pojma o tome kako steći ni jedno ni drugo. Oni su prosto zadrti, sujetni, pohlepni itd. i u određenoj dozi to se prenosi na nova pokoljenja. Ovde kad neko ima neki niche hobi, relativno ga narod smatra čudnim i neobičnim, dok na Zapadu i ostatku Evrope zapravo niko ne bi ni trepnuo u toj meri kao i ovde. Kod nas se je uspešan/sretan=lud, a mudar=pokvaren.

Дакле, СНС Муслију је релативно политички неписмена страна, те оно што говоре може да се обеси мачку о реп.
Kako se osećaš nakon što si to napisao? Kakvu pobedu si ostvario u svojoj glavi? Tvoja poruka je primer političke nepismenosti u Srba.

Kako se osećaš nakon što si to napisao? Kakvu pobedu si ostvario u svojoj glavi? Tvoja poruka je primer političke nepismenosti u Srba.

Осећам да си смрадни ћаци сендвичар који је на месном одбору добио задатак да релативизује зло СНС-а кроз причу "сви су исти" или "ја сам неутралан".

Не само да то није истина, већ, чак и да јесте, а није, и да су сви исти, и онда треба мењати екипу, да се једна не би осилила и заувек држала функције. Променом властодршцима дајемо страх од одласка, па би били обазривији приликом вођења јавних послова.

Што се неутралних тиче, то су тек гомна тешка. Јер, ако постоје две стране, не може нормалном човеку да буде подједнако драга она страна која има полуге моћи од друге стране којој су руке везане.

Чекамо господина Мистика да се укључи и подели са нама своје мудрости.

Три стране без њега?

@Mystic+
Зашто Срби немају живот?
И од када га немају?
Од Косовског боја?
Од другог светског рата?
Од 2012-е?
Да ли је Вучић крив, и ако јесте, да ли је једини крив?

Ех..било је то лепо време, кад смо гледали спорт, слушали музику, посећивали позоришта и биоскопе, философирали... на Дорћол
Koliko sam razumeo, to je bilo za vreme Tita.

Uvođenjem zapadne demokratije smo došli ovde. Takav je barem sled događaja.

Pozorišta su mi se posebno smučila, odavno su postala baruština nepotizma i foliranja, a sad je to eskaliralo invazijom SNS elite u nastajanju.

A posebno sad posle pogibije onih ljudi i kad traje ova borba studenata za spas zemlje, licemerno mi je da učestvujem u "kulturnim događajima", kao oni izdajnici što su u vreme 2. sv. rata imali igranke s Nemcima. Selo gori s baba se češlja.

Back