Simo Dubajić
Ističe se
- Poruka
- 2.707
Super,ode sad na bazen.Naravno da ne vidis Simo, nista drugo i ne ocekujem ,ti si klasicni primjer krezubog![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super,ode sad na bazen.Naravno da ne vidis Simo, nista drugo i ne ocekujem ,ti si klasicni primjer krezubog![]()
Tako Simo samo mene kopiraj i nadocesSuper,ode sad na bazen.![]()
da se pohvali kako ima zivot za razliku od Srba!Zašto sam ja morala da vidim ove nožurde i ova stopala
Zato sto su sexi, kad zene vide moje nozundre i guzicu ovlaze u sekundiZašto sam ja morala da vidim ove nožurde i ova stopala
Samo da se Simi pohvalim da nesto nauci, ne drugima.da se pohvali kako ima zivot za razliku od Srba!
Dokazuješ da nemaš život po tome što pišeš, potvrđujuješ OP-ijevu tvrdnju.Srbi iz Srbije imaju. Ovi dođoši koji su pobegli sa dedovine a svršavaju na Veliku Srbiju nemaju život. Koliki retard treba da budeš da bi bio Ćaci? Njima je 80 godina cilj samo se uvaliti u Beograd i sakriti poreklo bašibozuka. U Srbiju su doneli samo smrad iz svojih vukojebina i ništa više.
Obadve strane su relativno političke nepismene, tako da sve što govore manje više se može obesiti mačku o rep.Они би хтели да ми ћутимо о политици.
да се само они баве политиком, и лапају преко политике,
а ми да седимо у парку и ћутимо.
Не може!
Што би рекао највећи Србин после Тесле и Новака, Његош:"Нека буде борба непрестана!"
Obadve strane su relativno političke nepismene, tako da sve što govore manje više se može obesiti mačku o rep.
Kako se osećaš nakon što si to napisao? Kakvu pobedu si ostvario u svojoj glavi? Tvoja poruka je primer političke nepismenosti u Srba.Дакле, СНС Муслију је релативно политички неписмена страна, те оно што говоре може да се обеси мачку о реп.
Kako se osećaš nakon što si to napisao? Kakvu pobedu si ostvario u svojoj glavi? Tvoja poruka je primer političke nepismenosti u Srba.
Bitno da vi iz vukojebina imate život u Ćacilendu kod bosanskog emigranta vučka. Ostvareni kao retardi i to dokumentovani.
Butthurt a littleSa kog si traktora došao u Srbiju da serendaš ovde? Ko će da vas primi kad vas i odavde oteramo?![]()
Koliko sam razumeo, to je bilo za vreme Tita.Ех..било је то лепо време, кад смо гледали спорт, слушали музику, посећивали позоришта и биоскопе, философирали... на Дорћол