Beyonce/Rihanna

~~~melanija~~~:
Rihanna ili Beyonce???
Meni je Rihanna monogo lepa....mada ni Beyonce nije ruzna....ali ipak mi je Rihanna mnogo prirodnija i zgodnija....
Sta vi kazete?!
Beyonce ima vece dupe,ja sam uvek pre za velichinu i kolichinu nego za estetiku,shto ne znachi da se estetika iskljuchuje,vec samo prividno zanemaruje....dakle ostajem pri starome,Beyonce:D....

Obe su lepe,i imaju lep glas,ali Beyonce ima lepse.
Samo sto PREZIREM njihovu muziku.
Tj.,Rihanninu.
Mislim,utripovala se klinka (za mene nije klinka,ali inace jeste),i posle prvog albuma se ona lepo setila da nam pokaze svoju ma nemoj reci drugu stranu.Ofarbala se u crno,paz frizura,sado-mazo odeca...mislim ljuuudi...kao album joj se zove Dobra devojka postaje losa,u prevodu,naravno.Ma nemoj mi reci,postala si losa?!Ajde sad da to objavimo u svim novinama,lepo da se slikamo,pa ipak je to velika vest...previse je tipicna.

Sve je bre propalo....sto kazes, isprani su im mozgovi...sto se muzike tice, slusaju ono sto im se namece, sto je IN....uzas............[/QUOTE]

Ma sto slusaju stranu muziku manje-vise,ali one Grandovce...cccc :shock:

Unsaie:
Beyonce ima duzi radni staz ALI

rihanna_angry-766529-1.jpg

Alse liču...
shot12-1.jpg
...

Tasha444:
kao album joj se zove Dobra devojka postaje losa,u prevodu,naravno.Ma nemoj mi reci,postala si losa?!Ajde sad da to objavimo u svim novinama,lepo da se slikamo,pa ipak je to velika vest...previse je tipicna.

Ma devojčica je loša u svakom smislu te reči...loša pevačica, loša riba, loša seljančura...loše sve....zato je katy specijalno za nju ostavila jedan pljuv :) dakle, ljudovi...pljujem i Rihannu !!! :D

Back