Demiourgos
Aktivan član
- Poruka
- 1.021
ma ostane piton da ga iscede kao kraljevic marko drenovinu staru 9 godina
ne bih se mogao podici iz kreveta(mesta zlocina
) mesec dana 
ne bih se mogao podici iz kreveta(mesta zlocina
) mesec dana 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) mesec dana 

ae cuti....bash je lepa muzika...a shta treba da slushamo,te metaliku te narkomane i sektashe....idi bre drogiraj se negde....dark-erka:!------koja komercijala, brateee------!
Beyonce ima vece dupe,ja sam uvek pre za velichinu i kolichinu nego za estetiku,shto ne znachi da se estetika iskljuchuje,vec samo prividno zanemaruje....dakle ostajem pri starome,Beyonce~~~melanija~~~:Rihanna ili Beyonce???
Meni je Rihanna monogo lepa....mada ni Beyonce nije ruzna....ali ipak mi je Rihanna mnogo prirodnija i zgodnija....
Sta vi kazete?!

Makijavelli:ae cuti....bash je lepa muzika...a shta treba da slushamo,te metaliku te narkomane i sektashe....idi bre drogiraj se negde....
montenegrin88:na spotu beautifull liar vidio sam da beyonce neka neko dupe. tu je shakira nadmasila. a kod rihanne sam vidio kakvo dupe u stvari ima u spotu shut up and drive. extra :-)
iskreno, po mom nekom misljenju ona je vec veca zvezda od beyonce sa svojih 19 godina, mis`im neslusam muziku, ne znam sto got o njima, jedino znam ono sto procitam u casopisu...Marauder:Rihanna je lepsa i vise mi se svidja njen glas, ali sumnjam da ce ikada steci slavu koju Beyonce ima.
Tasha444:kao album joj se zove Dobra devojka postaje losa,u prevodu,naravno.Ma nemoj mi reci,postala si losa?!Ajde sad da to objavimo u svim novinama,lepo da se slikamo,pa ipak je to velika vest...previse je tipicna.
dakle, ljudovi...pljujem i Rihannu !!!
obe su plasticne dame sa kilo sminke i nise dekolte (sise na izvolte) donji deo verovatno i nemaju...immph: