Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Cetirihiljadepetstotinaosamdesetsedam lepsih devojaka vidim na ulici cim grune prolece...
A same sebi stiliste... a ne ove dve nakaze, ljudi?... deco?... ili sta vec?...
Uzas Rihanna!!!!!! Pre nego što se pojavila, život mi je bio nešto najdraze u zivotu...sad mi je upropastila sve!!!! NE mogu da verujem koliko je napaljotki samo iz mog odeljenja opčinjeno njenim izgledom i muzikom...sve kokoške iz škole je kopiraju, homići pričaju da je riba....to je užas....Ja sve vreme ćutim, al sam ih jednom presekla kad su je hvalili na času pred profesorom...Samo sam se prodrala "RIHANNA JE SELJANČURA!!!!!!!" i kraj, tajac, muk. Ono svi počeli da je brane, samo dodje profesor "PA NARAVNO DA JESTE SELJANČURA" Ovi počeli njega da napadaju...Uzas zivi!!!!!!
Beyonce ne dirajte!!!!!!!Ona je seljanka isto, ali njene pesme jedino mogu da slušam od ovih novijih seljančica i geyjeva...i nije ružna i bolja je od Rijane!!!!!Ona Rihanna je rugoba i izveštačena... a Beyonce je prirodno lepa i ima nedostataka, baš je ok ...skroz normalna....i nije napaljotka, dobro, u početku jeste ali sad je okkej
Pa,znas kako?
Beyonce ima biiiiiig dupe,a Rihanna debele noge.
Ja bih rado dosla na Rihannin koncert u BGu,da je izgadjam jajima i paradajzom.I sta se jos koristi kada se gadja bina?