- Poruka
- 229
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petar_Pan:Ova recenica se danas cula hodnicima Betanije: Cestitamo i srecan rad.
Pa drage Novosadjanke uslovno receno muskarci su odradili njihov deo posla, sad je red na Vas. Sto bi se reklo bude nam lepe i "debele" pa da se vidimo u zdravlju i veselju. :wink:
kekalo:Hej!!! Odakle ti sve one slike porodilista???
Ja sam u osmom,,jos malo ulazim u deveti mesec trudnoce. Hocu da se porodim u NS inace sam iz Srbobrana,u stvari tu sam udata,ja sam iz Panceva i bas me je zanimalo kako izgleda porodiliste i kakvi su doktori...sreca te sam nasla tvoje slike i zahvaljujem ti se!!!
Ovo mi je inace prva trudnoca pa bih volela nesto vise jos da saznam o doktorima,sestrama,porodjaju....neznam nista a beba raste sve brze i brze... I da li uopse mogu da se porodim u NS sobzirom da sam sada u Srbobranu???
Unapred zahvalna mini trudnica...Vesna!!!

kekalo:o doktorima,sestrama,porodjaju....neznam nista a beba raste sve brze i brze...

ali ti mene ne razumes .. 
covece,ala si ti iskusan!!??Aleksej_BASO:Htedoh reci...
KAda se porodjaj priblizi onda treba da si vec informisana
ALi dobro.. Covek se uci dok je ziv!![]()

Jel' da ga PODMITIŠ, kako bi rodila MUŠKE BLIZANCE, preko veze ?!?kekalo:Ma meni treba Petar-Pan,koliko se dalo primetiti covek je upucen u mnoge stvari sto se tice te ustanove tj. porodilista ja sam u Novom Sadu bila svega jednom,dok se nisam udala i drago mi je sto sam kraj meni omiljenog grada ali neznam jos uvek nista po gradu i okolini...Nije sve jedno doci u nepoznati kraj jos pred sam porodjaj,a neznas ni gde se nalazi ta ustanova a kamoli kakvi su doktori u njoj...
krvolok:Jel' da ga PODMITIŠ, kako bi rodila MUŠKE BLIZANCE, preko veze ?!?![]()
![]()
![]()

a da onda razmislis o tome da se porodis umesto drage kekalo?Aleksej_BASO:U svakom pogledu!!!!
Ja jednostavno "znam znanje"![]()
lillymoon:a da onda razmislis o tome da se porodis umesto drage kekalo?
E caos...kekalo:Ma meni treba Petar-Pan,koliko se dalo primetiti covek je upucen u mnoge stvari sto se tice te ustanove tj. porodilista ja sam u Novom Sadu bila svega jednom,dok se nisam udala i drago mi je sto sam kraj meni omiljenog grada ali neznam jos uvek nista po gradu i okolini...Nije sve jedno doci u nepoznati kraj jos pred sam porodjaj,a neznas ni gde se nalazi ta ustanova a kamoli kakvi su doktori u njoj...
... i još ponešto, sažeto rečeno, kada i čistačica vozi PORŠE !!!Aleksej_BASO:Ali ljudi se zale na osoblje.

ISKULIRAJ!Aleksej_BASO:Samo ti rodi 5oro dece i bices jos zasluznija.![]()
E tako je odgovarala moja sestra mami i tati kad je imala 4 godine!!!!!Aleksej_BASO:E bas necu!!![]()