Besplatne - SMS - poruke ( 064 )

Postoji adresa je www.mobik.com

Sad jedini problem jeste to sto se poruke mogu slati samo njihovim registrovanim korisnicima.

Da objasnim: Dakle ti korisnice dzoni hoces da posaljes svojoj sestri u nemackoj poruku a ona nije korisnik mobika, to jest nije registrovana NE MOZE. Medjutim ti iz Banja Luke upoznas mene preko neta ja sam u Indonezi ( Cisto dajem primner :) ) ja sam njihom clan, to jest registrovan sam kod njih e onda MOZE to je jedina caka kod njih.

Nadam se da ce iole informacija pomoc. Pozdrav !!!

ima jedan program preko kojeg mogu da se salju besplatne poruke koliko god oces a program se zove NotePager 32 li ja neznak kako se salju poruke !! Zamolio bi nekog koji se malo vise razume u kompijutere da proba pa ako napravi da nam kaze kako je napravio !!

Ja posaljem zahtev i stigne mi sifra i poslao sam 3 poruke.Svidja mi se to sto u poslatoj poruci ne pise nesto tipa hvala sto koristite web mondo ili slicno...vec stize kao da je sa tog broja.Steta sto moze samo u okviru mts,a ne moze i na vip ili telenor,ali i ovo je odlicno.Pogotovo preko adsl-a fakticki me nista ne kosta.I jedno pitanje-Jel se meni cini ili svakog dana treba da se salje novi zahtev i kuca nova sifra?Meni sifru od sinoc nije prihvatio.

E drugari....

svojevremeno je postojao sajt za besplatno slanje sms poruka i to si mogao da napises bilo koji broj da bude posiljalac, znaci ja posaljem tebi poruku, a stavim br. recimo tvoje mame i ti mislis da ti je mama poslala...

zna li neko koji je to sajt... unapred Vam HVALA .

Back