domacin_uzice
Domaćin
- Poruka
- 3.643
jbg nekacim se preko mobitela 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud znaš da mi je isto? Možda ne želim da koristim referal link ili želim da koristim neki drugi referal link. Osnovni red je da se to napiše i navedu oba linka ka sajtu jedan bez referal linka i drugi sa.ststeva:Pa tebi je isto registovao se preko mog referal linka ili preko kinka bez referala!!
NE znam zasto ti to smeta??
Hey!
....
Ja probo al nemoze da se konektujes ako nisi njihov postpaid korisnik...domacin_uzice:Caos obicno ljudi na nekim drugim temama pitaju ima li koji sajt za besplatno slanje sms poruka. E pa evo vam ga. Na adresi www.mtsmondo.com mozete pronaci opciju Web Sms. Za one koji nemogu da se snadju evo i celog linka http://www.mtsmondo.com/sms/password.php
Mozete poslati pet poruka u toku jednoga dana ili ti u toku 24 casa. Naravno jedna poruka se smatra sa 160 karaktera. Eto pa sljakajte pozdrav...
ima spamovi na ovaj sajt ko buve u kuce...ljudi paznja meni kasperski divljao na tom sajtuCyberPeca:Ewo ljudi sajt. Mozes da biras: ili da posaljes jednu anonimnu poruku(da pise umesto broj bili sta) ili 10 obicne da se widi broj. www.pimpmysms.com
besplatni sms-ovi (kredit) dobijate ako prijavite nekog(tell a friend)- ma ce se snadjete wec
vazi za swe mreze
CyberPeca