Besplatna procena vrednosti - stari novac, marke, ordenje

na prodaju ili samo slobodnu procjenu imamo:
- kovanicu od 20 centi, italija iz 1941,( 2 primjerka) iznimno ocuvane
i jedan isti iz 1940 isto kao nov
-njemacku marku iz 1950- nimalo izlizana
- spanjolsku kovanicu za vrijeme vladanja diktatora Franca Gaudilla 1957 jako dobro ocuvana
- 20 americkih centi iz 1945 izlizana malo.

papirnati novci:
-100 dinara iz 1929
-honkongskih i shangajskih 20( 2x) i 100 dollara iz 1997

http://tinypic.com/r/o946l0/7- ovo su slike kovanica: ova treca me izrazito zanima jer ne pise god, vidi se da je jako stara, pise papa pio XI, znaci negdje oko 1850 cca. u dosta losem stanju ali se sve razumije.

http://tinypic.com/r/15oeyps/7
ovu neznamo koja je jer nema nikakvih oznaka je, srebrna, pretpostavljam da je mula jer ima gresku u stampanju.. ako mi netko moze rec koliko bi i ta vrijedila. Hvala :)

Koja je vrednost srebrnog dolara iz 1888 godine sa oznakom kovacnice ''O'' ispod luka na reversu? ''O'' je oznaka za Nju Orleans koliko sam upoznat. Na E-bay-u sam video da ga prodaju izmedju 1500-2000$.
Takodje me interesuje vrednost srebrnog dolara iz 1921 bez oznake kovacnice.

Pozdrav

Од 15 евра па навише, зависно од очуваности.
Тај што сте видели 1500-2000$ је вероватно DMPL (Deep Mirror Proof-Like).

Pozdrav!
Potrebna mi je tržišna procena ove kovanice.

10 kreuzer, 1868 g. Karlsburg (GYF verzija)
Reversni natpis MAGYAR KIRALYI VALTO PENZ, KM# 443.2
gladak obod

Na reversu ima više oštećenja,
kovanica je skenirana.

Prilozi

• Rev..jpg
    Rev..jpg
    35,1 KB · Pregleda: 15
  • Av..jpg
    Av..jpg
    34,4 KB · Pregleda: 9
Racunaj oko 50 eura. Ovo ti je cijena iz Money trenda, razumio sam vrlo dobro pitanje hoces trzisnu a ne neku katalosku cijenu i sl, ali u mojim iskustvima s trgovinom rijedjim kovanicama njemackog govornog podrucja kataloske cijene iz ovog najrelevantnijeg casopisa su i neke trzisne. Racunao sam ti ovo ko strogi nijemac, kao s kvalitet koji je 40 e a da je ss bila bi 100 e. Sve u svemu lijep i rijedji komad,,pozdrav

Back