gost 182607
Veoma poznat
- Poruka
- 10.984
A ko meni može i po kojem zakonu da zabrani da jedem kerove???
Većina ljudi na ovom forumu je izgleda odavno izgubila vezu sa realnošću. Pa šta što je neko pojeo psa?
Sledeća vest u BoTA Srbiji će verovatno glasiti: "Monstruozan zločin, tri seljaka zaklala, oderala, nabila na ražanj, ispekla i počela da jedu jadno nezaštićeno jagnje. Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srbije su helikopterskim desantom zauzeli položaje trojice seljaka, oteli im jagnje i odneli ga u zgradu Vlade Srbije na dalju expertizu.![]()
Svaka poruka koju ti salju kroz medije je u cilju da te svedu na nivo ispod zivotinje. Ne na isti, vec ispod.
Ako ste primetili udarne vesti ili slike koje treba da izazovu zgrazanje javnosti i emocije nisu vise o ljudima, vec o zivotinjama. Slike mrcvarenih, rastrgnutih , napustenih zivotinja.Deca ili stari su teret drustva..problem koji treba eliminisati.Ljubimci su oni oko kojih se svet okrece.
Stvara se svest o drustvu po meri zivotinje, a ne coveka. Ne znam da li je neko primetio reklame..ona gde mladi bracni par ide zagrljen , a pas pored njih-ne dete ( to sam vec pisala), ali npr. gde covek i pas sede u ravni i gledaju se u oci. Ranije je pas bio na podu, a gospodar bi ga mazio i ceskao iza uveta, ali sada su oni na jednakoj ravni . I jos gomila neverbalnih poruka koje nam salju na taj nacin
Mi ni ne primecujemo koliko smo odlepili, ali mene je trgla jedna poznanica iz inostranstva koja se shokirala brojem pasa lutalica i kako kidisu na svakog nepoznatog uvece oko zgrada.Zena je bila u strahu i panici i nije mogla da veruje , jer ne pamti da je bilo toliko pasa na ulici. I stvarno nije bilo..a ovi nasi cujem -samo ih prebrojavaju i eventualno kad nekog unakze, onda nesto kobajagi rade..