Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.116
ukusan pantelija
Oseća se nešto bolesno u vazduhu a nije samo lešina tog psa...
Pa kakvo je to glupo ime psa?
To je ime za ljude.
U tekstu pise da se zvala "Zuta".
@tema
U svakom slucaju, doslo je krajnje vreme , ljudi su poceli da jedu zivotinje od gladi, vreme je za revoluciju.
A ljudi su inace postali gori od zveri jer nemaju u sebi vise morala - "ubile" su ih godine krize, pocev od 90-tih.
Po meni je veci greh sto se kerusa zvala MILICA nego sto ju je neko pojeo.
Isuvise VELIKO IME za jednog - kera.
Pa u nekoj tamo zemlji(nznm kojoj)
piju kravlju krv..
kod njih umesto ''mam daj mi casu mleka" - ''mama daj mi casu kravlje krvi"
mislim stvarno!
Po meni ovo sto je pojeden,zapaljen ili sta vec je najmanji -greh- , od ostalog gore navedenog
jer kad krokodil ubije coveka, onda nikom nista, a kad covek ubije krokodila - ode u zatvor na 15 godina ( ovim hocu da kazem da 1. ne desava se ovo samo u srbiji, vec je srbija jedna od zemalja sa najvise psa lutalica, ako ne i najvise,samo se u drugim zemljama ubijaju druge zivotinje
2.to kuce je moglo da ubije nekog coveka,sta ako su se deca branila, i kad su ga ubila ,jednostavno su se snasla )
Ovde su ta deca pojela psa (ako nisu deca - onda su druge zivotinje) znaci ubijen je zbog necijeg dobra, naravno nije potpuno ispravno ubiti nekog da bi tebi bilo bolje, ali je definitivno bolje od ubiti nekog za zabavu!
Ti ocigledno nikad nisi jela Krvavicu...
http://moja-kuhinja.com/salame-kobasice-hrenovke/krvavice.html
Kakav ti je to primer za krokodila? Ovde nema krokodila, a u Americi ( Floridi ) jedu Krokodile ( ja jeo ). Imas farme koje godisnje ubiju milione malih krokodila sto za hranu sto za modnu industriju.
Pas je mogao ubiti nekoga pa su oni brze-bolje njefa? Hm, zanimljivi. Sledeci put kada me neki narkoman napadne ima da ga overim, istranziram, napravim lepu vatricu i ruckam..
Sad bih te poslala da sam biraš šibu s kojom bih te išibala ..![]()
A ko meni može i po kojem zakonu da zabrani da jedem kerove???
Većina ljudi na ovom forumu je izgleda odavno izgubila vezu sa realnošću. Pa šta što je neko pojeo psa?
Sledeća vest u BoTA Srbiji će verovatno glasiti: "Monstruozan zločin, tri seljaka zaklala, oderala, nabila na ražanj, ispekla i počela da jedu jadno nezaštićeno jagnje. Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srbije su helikopterskim desantom zauzeli položaje trojice seljaka, oteli im jagnje i odneli ga u zgradu Vlade Srbije na dalju expertizu.![]()
A ko meni može i po kojem zakonu da zabrani da jedem kerove???
Većina ljudi na ovom forumu je izgleda odavno izgubila vezu sa realnošću. Pa šta što je neko pojeo psa?
Sledeća vest u BoTA Srbiji će verovatno glasiti: "Monstruozan zločin, tri seljaka zaklala, oderala, nabila na ražanj, ispekla i počela da jedu jadno nezaštićeno jagnje. Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srbije su helikopterskim desantom zauzeli položaje trojice seljaka, oteli im jagnje i odneli ga u zgradu Vlade Srbije na dalju expertizu.![]()
Ti ocigledno nikad nisi jela Krvavicu...
http://moja-kuhinja.com/salame-kobasice-hrenovke/krvavice.html
Kakav ti je to primer za krokodila? Ovde nema krokodila, a u Americi ( Floridi ) jedu Krokodile ( ja jeo ). Imas farme koje godisnje ubiju milione malih krokodila sto za hranu sto za modnu industriju.
Pas je mogao ubiti nekoga pa su oni brze-bolje njefa? Hm, zanimljivi. Sledeci put kada me neki narkoman napadne ima da ga overim, istranziram, napravim lepu vatricu i ruckam..
Pa kako da ga pojedeš ako ga prvo ne ubiješ? Nije baš logično.
Ne postoji ni jedan zakon koji brani pse specifično, već zakoni o zlostavljanju životinja itd. Ako se to ne odnosi na pile ili svinju, ne odnosi se ni na psa.