... beskonačna priča...

Jeste, to se i ja pitam, obzirom da doticni raste, raste i nikako da odraste :D a nije fer-sve sto raste, htelo bi da raste, pa nekaa raste- i treba da raste i odraste...mada ce nam biti zao kad odraste- bice ozbiljan i fin, odmeren i umeren, dobar muz, otac i deda nekom :P....ma, sve je to divno al - ko ce da vecite decake i devojcice vodi do nedodjije,u tom slucaju, pitam se...EEE, a kad se jos setim da sam htela doticnoga- ne njegovoga nego bas njega :P - za preCednika ...tad bi jos brze odrasto i otisao daleeeko van vidokruga ove nase nedodjije i ne bi im'o ko da pazi na druzinu sa ove nase ladje...il mozda gresim? hmmm....mozda bi nam drzava procvetala, upravo, pod njegovim, pardon- pod njegovom vladavinom..Pa je l trebala druzina da se zrtvuje toliko zarad opsteg dobra,a? A svega toga ne bi bilo da je Buki....

..video njene oci crne kako ga prekorno gledaju, ocekujuci da podeli sa svima svoj plen, dok je on ponosno zvakao bananice i hvalio se pred drustvom ispred zgrade kako je bio vest i neometeno izveo svoj plan...gledao je njene oci i divio se sopstvenom odrazu u njima- kontao je da sve devojchice vole mangupe, i sto je vise to kontao, to je vise zapetljavao svoju pricu iz prodavnice i, naravno, nije primetio da je njen , u jednom trenu, ukocen pogled, odavao prisustvo cika Joce-njenoga tate i lokalnoga policajca, koji je sa krajnjim interesovanjem slusao nasega junaka i njegov podvig...:)

..koji njima nije ni malo delovao nestasan.Dok je mudri cika Joca bockao pitanjima "sta to luckas Nestasko (tepao mu)? Policajac je onako preko ramena u svom tefteru belezio detalje za biografju buduceg podrivaca sistema, izroda naseg drustva ,djubre neovejano (kako je i sam zapisao) i pritom se kikotao kao ...

...neko ko se jako dobro zabavlja, prestrasujuci decurliju i glumeci vlas' :D Crnooka je posmatrala situaciju sa strepnjom, znajuci da njen tata, kad hoce, ume da izvuce svakakva nevaljala decija priznanja a nasa junacina se, nehajno se cesuci negde dole oko njegovoga, gutajuci na brzinu bananice i sve nevino trepcuci okicama pravdala cika Joci kako ni sam ne zna kako je mogao bas toliko da laze i izmislja , al , eto, ponelo ga drustvo koje , prosto obozava takve price da slusa .. :P

..i naravno dok je sve smazao ,sazvakao je i pricu da je ustvari jedna teta u minicu i na stiklicama koja tamo radi ustvari sve to njemu poklonila samo da pripazi na vrata dok ona sa cikom mesarem sredi salamu u magacinu..Trepnu klinac dva puta a cika Joci spadose naocare na po nosa i izlete se "Javorka kasirka i moj pasenog" dok mudri cuvar reda...

..i tako se od Crvenkapice i Bukija stvorila nova generacija forumasa, finih, slatkih i okruglastih, voljnih da nastave gde njih dvoje stase, a cika Buki ode da kVrcka svoju extra zasluzenu peMziju na forumaskom balkonu i da dobacuje zaBludelim forumasima i forumasicama u prolazu savet za srecan put :P

Back