Berlin u Ramazanu!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pored takvog zaštitnika evropljani treba da spavaju sa sjekirom ispod jastuka. Ne prodaji meni muda pod bubrege, svega ti. Mnogo zujiš malo meda daješ, bacam vrijeme čitajući tvoje budalaštine a vrijeme je novac!
Hehe, te carsijske dosetke i vokabular nisu primenljive u ozbiljnoj raspravi, ostavi ih za neka predgrada Sarajeva gde su stacionirani ruralci tvog levela.
Uh, izvini, pa vi ste svi isti, nista onda, zaboravi.
Zasto trosis vreme na forumu ako je novac, a ti si navodno neki perspektivni intelektualac, kako postizes sve ukljucujuci i usavrsavanje?
Otkrij nam tajnu? Sto si tak'a.

@lapsi umesto sto se smejes mogla bi da odgovoris na upis za koji si ostala duzna, ne moras pisati romane, unapred zahvalan.

U teoriji da, u praksi mora stvarno čudo da se desi da stvari podju na bolje. Srbi mi deluju kao proklet narod.
Nismo proklet, ali uvek cekamo da "dogori do noktiju" da bi se opametili i krenuli da nesto za sebe cinimo. Pa evo, samo smo za vreme bombardovanja bili slozni i kako treba.

I tako ce i da bude, trpecemo dok ne "pukne" negde, nesto, dok ne postane nepodnosljivo, ili se ne desi neka slucajnost van zemlje, koja ce i nas osloboditi svih ovih stega.

Hehe, te carsijske dosetke i vokabular nisu primenljive u ozbiljnoj raspravi, ostavi ih za neka predgrada Sarajeva gde su stacionirani ruralci tvog levela.
Uh, izvini, pa vi ste svi isti, nista onda, zaboravi.
Zasto trosis vreme na forumu ako je novac, a ti si navodno neki perspektivni intelektualac, kako postizes sve ukljucujuci i usavrsavanje?
Otkrij nam tajnu? Sto si tak'a.

@lapsi umesto sto se smejes mogla bi da odgovoris na upis za koji si ostala duzna, ne moras pisati romane, unapred zahvalan.
Ma baš ćeš mi ti dirigovati kako ću ja pisati i komunicirati. Sve po zasluzi, potrudim se pa koristim ono što bi mogao skontati.

ć

Znam da ti ne smeta, 99% bijele rase ne smeta, zato i jeste ova situacija, kakva jeste.
Ali kad musliman ustane, svi padaju :D

1747860473984.png

Nismo proklet, ali uvek cekamo da "dogori do noktiju" da bi se opametili i krenuli da nesto za sebe cinimo. Pa evo, samo smo za vreme bombardovanja bili slozni i kako treba.

I tako ce i da bude, trpecemo dok ne "pukne" negde, nesto, dok ne postane nepodnosljivo, ili se ne desi neka slucajnost van zemlje, koja ce i nas osloboditi svih ovih stega.
Meni je logičniji scenario da će Srbe uništiti sopstvena glupost, potkupljivost i da više nemaju snage za spas. Evo vidi na šta liči Srbija. Groteska, cirkus, psihijatrija. I za to glasa pola Srba

Ma baš ćeš mi ti dirigovati kako ću ja pisati i komunicirati. Sve po zasluzi, potrudim se pa koristim ono što bi mogao skontati.
Draga moja cirkuzantkinjo koristis svoje maksimalne potencijale koji su na zalost ograniceni, skuceni nedovoljnim prvenstveno obrazovanjem i uticajem sredine.
Moja sala kojom je zapocela prepiska je ironicno tacna na tvoju zalost, kao i konstatacije.

Meni je logičniji scenario da će Srbe uništiti sopstvena glupost, potkupljivost i da više nemaju snage za spas. Evo vidi na šta liči Srbija. Groteska, cirkus, psihijatrija. I za to glasa pola Srba
Ma imamo snage. Ali to mora da bude jak impuls, jer jesmo mnogo bolesni i fizicki i psihicki tj. za psihijatriju, ne bez razloga. Godinama i decenijama smo trpeli, bombardovani, lagani, ucutkivani, podlegali nasilju i psihickom i fizickom da se ne zna cemu vise...mora da bude jak i opsti impuls, plasim se samo da to (opet) ne bude rat.

Ti Lexi kao sa si zamijenio nickove sa Simom. On sve bistriji, a ti lapiš!
Kakvo je to pitanje? Kakve sada to veze ima s temom? To je ok tema, ali ne pripada ovdje.
Slutim sta si htio reći, ali ne ulazim u tu raspravu.
Ima i te kako "veze" kako si se izrazila, oni unistavaju hriscanske hramove pretvarajuci ih u dzamije cak i u Evropi pod opravdanjem da su hramovi religije knjige nametajuci svoju veru, kulturu pokusavajuci cak i zakon za razliku od svojih maticnih drzava gde tlace ostale.
Kao sto se iz spomenutog moze zakljuciti "Berlin u Ramazanu" je deo te namere.

Ima i te kako "veze" kako si se izrazila, oni unistavaju hriscanske hramove pretvarajuci ih u dzamije cak i u Evropi pod opravdanjem da su hramovi religije knjige nametajuci svoju veru, kulturu pokusavajuci cak i zakon za razliku od svojih maticnih drzava gde tlace ostale.
Postoji jos jedna mogucnost, a to je da cionisti zele da bas Nemacku "porobe" muslimanima kao osvetu za 2. svetski rat, a zna se da je Soros cionista. Nije sve crno-belo, ali nije ni moja briga, samo razmisljam.

Ti si jedan od najvećih mislilaca sveta
Pa sta mislis, zasto u Crvenom moru stradaju bas najvise Nemci od ajkula?

To ih cionisti navode na njih zvucnim signalima.

_________-

Ali teorije zavere na stranu, ja sam na nekako vise Duginovoj "liniji" da danas pravoslavni i muslimani (onaj posteni deo, jer nisu ni oni svi isti), treba da se drze zajedno da bi se odupreli cionizmu i globalizmu koji su udruzeni, i koji su pretnja za normalan i dosadasnji poredak sveta i za drzave.

U najmanju ruku, po vama, ja sam zahtijevale da se ramazan obiljezi?
Niste vi dobro!

Back